کاهش 70 درصدی هزینه ساخت PS3!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای Nobuyuki Oneda مدیر عامل بخش Sony Co در طی کنفرانسی با حظور سرمایه گذاران خارجی Sony اعلام کرده است که، هم اکنون هزینه های ساخت PS3 به مقدار قابل توجه 70 درصد کاهش یافته است.

وی همچنان اضافه نمود است که با حرکت نمودن شرکت Sony بر طبق برنامه های شرکت، هم اکنون هزینه های ساخت PS3 به مقدار چشم گیری کاهش یافته است. البته ایشان از میزان دقیق این کاهش قیمت خبر نداده اند و تنها به ذکر میزان آن به درصد بسنده کرده اند.

با توجه به صحبت های مسوولین شرکت Sony در ابتدای عرضه این کنسول، قیمت تمام شده برای ساخت کنسول PS3 در ابتدا چیزی در حدود 800 دلار آمریکا بوده است. انتظار می رود با کاهش 70 درصدی این هزینه ها، قیمت کنونی تمام شده برای ساخت هر کنسول PS3 رقم 240 دلار باشد. هم اکنون مدل 80GB کنسول PS3 با قیمت 399 دلار آمریکا به فروش می رسد.

با توجه به صحبت های آقای اندا احتمال کاهش قیمت 100 دلاری کنسول PS3 در سه ماهر آخر سال 2009 به شدت قوت می گیرد.

اینکه هر کسی برای کار های خودش دلیلی داره و این دلایل هم ربطی هم به دیگران نداره, کاملا چیز واضحی هست.شما نمی تونی طرز تفکر دیگران رو عوض کنی
موضوع اینه که تا وقتی که شما دزدی نرم افزاری میکنی نمی تونی بیای بخاطر همون کاری که خودت انجام میدی دیگران رو محکوم به دزدی کنی.ok؟
دوست عزیز بعضی هستن که خودشونو خیلی برتر می دونن برای کاری که وظیفشونه و باید انجام بدن من تا حالا تو این سایت خیلی ادم های با شعوری دیدم و برای بهتر شدن کارام میام اینجا و نظرات همرو هم میخونم و بیش از 70 % نظر خیلی بدرد بخورن ولی بعضیا فقط خودشونو گول می زنن.
راستی تو یکی از امضا های بچه های سایت نوشته شده بود :
راز موفقیت در BC سایت رو باز می کنی می خونی می خندی می بندی.
حالا من خواهش می کنم از دوستمون که یکمی تغییرش بده.
سایت رو باز می کنی می خونی تاسف می خوری چون می دونی هیچ کاری ازت بر نمیاد و هیچکی حرف دیگری رو قبول نمی که بدون خنده می بندی.

روز خوش.

اصلا حتی اگه نشه تعویض کرد که بد نمی شه اخه چقدر دزدی کنیم واقعیت ما الان اینه که به شدت به دزدی عادت کردیم واقعا این کار اصلا قشنگ نیست

یکم هم متمدن باشیم

توی همه ی کشور های دنیا خرید بازی برای همه به راحتی نیست که ماهی چند تا بازی بخرن خوب پول جمع می کنیم می شه 2 ماه یه بازی خرید . واقعا می شه ن الان درست حساب کنم ماهی 50-60 فقط هزینه ی تاکسی رو می دم بجز بقیه هزینه ها خلاصه ماهی 100 خج می شه که معلوم نیست کجا می ره
اگه اینا رو جمع کنم واقعا دو ماه یه بازی می شه خرید

قرار نیست که هر بازی اشغال هم که اومد داشته باشی

در کل کاری که ما می کنیم تو ایرات یه دزدی تمام

اصلا حتی اگه نشه تعویض کرد که بد نمی شه اخه چقدر دزدی کنیم واقعیت ما الان اینه که به شدت به دزدی عادت کردیم واقعا این کار اصلا قشنگ نیست

یکم هم متمدن باشیم

توی همه ی کشور های دنیا خرید بازی برای همه به راحتی نیست که ماهی چند تا بازی بخرن خوب پول جمع می کنیم می شه 2 ماه یه بازی خرید . واقعا می شه ن الان درست حساب کنم ماهی 50-60 فقط هزینه ی تاکسی رو می دم بجز بقیه هزینه ها خلاصه ماهی 100 خج می شه که معلوم نیست کجا می ره
اگه اینا رو جمع کنم واقعا دو ماه یه بازی می شه خرید

قرار نیست که هر بازی اشغال هم که اومد داشته باشی

در کل کاری که ما می کنیم تو ایرات یه دزدی تمام
اول با عرض معضرت از ماکان و بقیه برای به حاشیه بردن تاپیک.
ولی دوست من عزیز من سرور بنده ما هم میگیم بازی رو میشه اصلشو خرید ولی یه نرم افزار مثل مطلب رو نمی شه چون خیلی قیمت بالایی داره و لپ کلام منی که میام این نرم افزار رو کپی می خرم چرا بیام به خاطر خرید یکی دوتا بازی اصلی که وظیفمم هست دیگری رو متهم به همون دزدی کنم که من رو پلتفرم دیگرم انجام می دم.

روز خوش.

اول با عرض معضرت از ماکان و بقیه برای به حاشیه بردن تاپیک.
ولی دوست من عزیز من سرور بنده ما هم میگیم بازی رو میشه اصلشو خرید ولی یه نرم افزار مثل مطلب رو نمی شه چون خیلی قیمت بالایی داره و لپ کلام منی که میام این نرم افزار رو کپی می خرم چرا بیام به خاطر خرید یکی دوتا بازی اصلی که وظیفمم هست دیگری رو متهم به همون دزدی کنم که من رو پلتفرم دیگرم انجام می دم.

روز خوش.

حالا که اینجوری شد دوستان
برنامه کتیا که یه نرم افزار قوی برای طراحی همه ی قطعات صنعتی هستش رو هر کسی نمیتونه بخره و مجبوریم کپی تهیه کنیم غیر از شرکتها مثل ایران خودرو چون 800.000.000 دلار قیمتشه
باور نمیکنید برید بپرسید

حالا که اینجوری شد دوستان
برنامه کتیا که یه نرم افزار قوی برای طراحی همه ی قطعات صنعتی هستش رو هر کسی نمیتونه بخره و مجبوریم کپی تهیه کنیم غیر از شرکتها مثل ایران خودرو چون 800.000.000 دلار قیمتشه
باور نمیکنید برید بپرسید
پس یادم باشه یه سه چهار تا از نرم افزاره بخرم چون می خوایم کشورمون با فرهنگ بشه.:biggrin1:

امیدوارم با اسلیم شدنش ! این هکر ها که خیلی وقته کاری نمیکنند دوباره بیاند و یه تلاشی کوششی بکنند :cheesygri
دوستان هم خواهشا اینقدر به هم وصله دزدی نزنید چون بخوایم یا نخوایم هممون داریم این کارو میکنیم ! فکر نمیکنم با خرید 2 تا بازی ps3 که اونم هر 10 روز یه بار تعویض میکنیم ( فرق زیادی با کپی کردن نداره ) شدیم ادم با فرهنگ ! شما اگه خیلی به فکر قوانین کپی رایت هستی ویندوز 1$ استفاده نکن :laughing: برو اصلش رو بخر ! اگرم پولش نداری برو لینوکس نصب کن مگه کسی گفته باید حتما ویندوز نصب کنی ؟؟؟ ادم بعضی وقت ها یه حرف هایی میشنوه که نمیدونه بخنده یا گریه کنه ! خوبه به قول دوستمون اگه فردا بگند ps3 کپی خور شده از سر کول همدیگه بالا میرند که زودتر به اون محل برسند ! lol

خوبه دیگه...اگه ترکید راحت یکی دیگه میگیریم:دی
حالا پی ای پی ها اسلیم شدن و 3000 و 4000 و 10000 و go شدن...چی شد بعدش؟!هکر ها رو تو بشکه کرده این سونی:دی
کلا دلتون رو صابون نزنید;)

حالا یه چیزی،اگه واقعاً اینقدر هزینه ی تولید پایین اومده(نزدیک 250 دلار)این همه زیانی که بخش گیم سونی داد برا چی بود؟این کاهش هزینه دیروز یا پریروز(منظورم توی 24 ساعته)که اتفاق نیفتاده...اگه اینطوری باشه پس با این حساب هزینه ی ساخت XBOX باید نزدیک به 150 دلار و Wii نزدیک به 80 دلار باشه دیگه،درسته؟

حالا یه چیزی،اگه واقعاً اینقدر هزینه ی تولید پایین اومده(نزدیک 250 دلار)این همه زیانی که بخش گیم سونی داد برا چی بود؟این کاهش هزینه دیروز یا پریروز(منظورم توی 24 ساعته)که اتفاق نیفتاده...اگه اینطوری باشه پس با این حساب هزینه ی ساخت XBOX باید نزدیک به 150 دلار و Wii نزدیک به 80 دلار باشه دیگه،درسته؟

کاملاً موافقم !! چون تمام وسایل بکار رفته در دو کنسول Wii و 360 بسیار ارزان تر هستند و هر دو از تکنولوژی های ساده تر ( و در مورد 360 به نظرم کار آمدتر ) استفاده کردن ! بخاطر همین هم فکر میکنم که سود بیشتری رو هم عاید سازندهاشون میکنن !! بعلاوه اینکه مطمعناً کاهش قیمت برای اونها هم پروسه کوتاه تری داشته !! ولی خب مثل سونی رو نکردن چقدر کاهش پیدا کرده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or