کارت GTX 590 عرضه شد

دوست عزیز سایت انویدیا که دیگه دروغ نمی گه اگه توی اون شرایطی که گفته بازی رو اجرا کنی دقیقا همون درصد بیشتر فریم می گیری اصلا 200 درصد خودش می شه 2 برابر نترکونده؟؟؟؟؟؟

خیلی ها به خاطر همین بازی 590 می کوبیدن که خوب معلوم شد مشکل از بازی بوده که با درایور مچ نبوده که الان درست شد

پیشرفت بازی را در DA2رو قبول دارم حدودا دوبرابر بوده!
ولی شما اول کار اومدی گفتی 400درصد که خب هر کی ندونه فکر می کنه واقعا 400درصد پیشرفت داشته! :d;)

پیشرفت بازی را در DA2رو قبول دارم حدودا دوبرابر بوده!
ولی شما اول کار اومدی گفتی 400درصد که خب هر کی ندونه فکر می کنه واقعا 400درصد پیشرفت داشته! :d;)

خوب مگه 590 از دوتا 580 تسکیل نشده خوب اولش زده 580 sli حدود 516 درصد پیشرفت داشته دیگه این که از حرف منم بیشتره البته بازم می گم اگه دقیقا توی اون تنظیمات بخوای بازی کنی

طرف اومده با تنظیمات خودش با 480 تست گرفته نظر داده این هیچ ربطی به 580 با اون تنظیمات نداره

سلام
من با وارد کننده asus صحبت کردم
می گفت شرکت الان احساس می کنه که وارد کردن این قطعه لازم نیست!!!:-/
به طور خلاصه می خوان سودشون رو کامل روی فروش 580 به پایین بکنن چون تو ایران اگه 590 بیاد قیمت 580 باید بیاد پایین که اونا دوست ندارن.

امیر رامین و سایر دوستان که دارم با خوندن پست هاشون گیج میشم! :d
یه کمکی به من بکنید! :d
میخوام تا پاییز کارت گرافیک رو ارتقا بدم!
از بین 6990 و 590 و 580 کدوم رو بهم پیشنهاد میدین؟
بودجه الانم 500 هست و تا پاییز شاید به 700 رسوندم!
میخوام یه بازی هایی مثل بتل فیلد 3 رو قورت بده! :دی

زیاد حرفه ای جوابم رو ندین چون زیاد از گرافیک بارم نی! :دی

امیر رامین و سایر دوستان که دارم با خوندن پست هاشون گیج میشم! :d
یه کمکی به من بکنید! :d
میخوام تا پاییز کارت گرافیک رو ارتقا بدم!
از بین 6990 و 590 و 580 کدوم رو بهم پیشنهاد میدین؟
بودجه الانم 500 هست و تا پاییز شاید به 700 رسوندم!
میخوام یه بازی هایی مثل بتل فیلد 3 رو قورت بده! :دی

زیاد حرفه ای جوابم رو ندین چون زیاد از گرافیک بارم نی! :دی

رفیق خیالت راحت هر سه اینها BF3 رو مثل باقلوا اجرا میکنن.
ولی با بودجه ۷۰۰ هزار تومان فکر نمیکنم تا تابستان بشه 6990 یا 590 رو تو ایران خرید
چون قیمت جهانیشون فکر میکنم هنوز حدود ۷۲۰ دلار باشه

با 700 تومنم نمی تونی 590 بگیری حتی تا پاییز هیچ کاری بکنی خیلی هم دیگه توی ایران بخواد ارزون بشه 850 تومنه که بازم بعیده روی 900 حساب باز کن اگه دلار گرون نشه

می مونه 580 که الان بین 630 تا 720 قیمت داره بخرش خیلی بعیده توی این بازی ازش زیر 50 فریم بگیری البته تضمینی نیست

با 700 تومنم نمی تونی 590 بگیری حتی تا پاییز هیچ کاری بکنی خیلی هم دیگه توی ایران بخواد ارزون بشه 850 تومنه که بازم بعیده روی 900 حساب باز کن اگه دلار گرون نشه

می مونه 580 که الان بین 630 تا 720 قیمت داره بخرش خیلی بعیده توی این بازی ازش زیر 50 فریم بگیری البته تضمینی نیست
من با یک 450ـیه چِرت از BF:BC2 براحتی 60 میگرفتم. همه چی بالا و 4x AA. مگه ایشون بخواد با مانیتور 27 اینچ بازی کنه که یک 580 نتونه BF3 رو اجرا کنه.
در هر صورت، الان تمام بازیها روی کنسولهایی که سخت افزارشون مالِ 5 سال پیشه هم هستن. من بر پایه ی همین رفتم سراغ Mid-Range. برای خیش کردن زمین بوگاتی نمیخرن.

بابا مانیتور من 19 اینچه! :دی
پس همون 580 رو بگیرم!؟

سایز مهم نیست رزولوشن مهمه 1080p من می گفتم

خوب اول شما مانیتورت رو عوض کن اصل حال بازی به همونه بعد چیزی مثل 580 بگیر به هر حال الان قوی ترین gpu تک هسته ای هست دیگه اما دلیل نمی شه تا 1 سال دیگه بازی نیاد که حتی زیر 30 فریم بکشونتش چیزی مثل مترو که اون زمان اومد(همین الانشم با این کارت نمی تونید 50 فریم ازش بگیرید مینیمم فریمش هم که به 35 حتی می رسه) می تونید 2 تا 560ti هم بخرید اورش کنید از 580 قوی تر می شه قابلیت اورشم خیلی بالا هست حدود 680 براتون می افته

سلام نه دوست من
من خودم می خواستم بگیرم ولی انقدر این هفته اون هته کردن که بی خیال شدم)x!
آخر سر هم یه هفته پیش گفت یه ماه دیگه من هم بی خیال شدم رفتم دوتا asus gtx560 ti top cuII گرفتم خودمو راحت کردم#:-s
شاید تو مرداد بیاد
البته قیمتش ..... باید بالای 900 تومن باشه>:) تازه در بهترین شرایط

بابا مانیتور من 19 اینچه! :دی
پس همون 580 رو بگیرم!؟
یادته چقدر تو گوشت خوندم 9600 نخر...حالا دوباره افتادی دنباله خرید گرافیک.شما باید کل سیستمت رو عوض کنی مسعود جان.نمیشه که مثلا 580 بخری رو سیستمی ببندی که نتونه از تمام قدرت گرافیک استفاده کنه
مسعود یاهو انلاین شو کارت دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or