کارت GTX 590 عرضه شد

استاد ریاضی شما تعریف کن مفهوم پایداری کارت گرافیک و فریم ها رو تا همه فیض ببرن!
اولا 6990کاملا پایدار نیست و نوسان داره خب تو تست مشخص هستش!اما نوسان نزولی نداره جناب!(رو به بالاست! نمی خوای بگی نوسان به سمت بالا یعنی بد بودن!) نمی دونم با چه زبونی بگم بفهمی! بعدشم یک جوری صحبت از پایداری میکنی انگار 590 روی 60 فریم ثابت همه بازی ها را اجرا می کنه و هیچ نوسانی وجود نداره و نمودار مثل یک خط کاملا صاف و بدون نا همواری هستش! =))=))=))

خوب وقتی اینجوری میگی من شک میکنم دیگه:d پسر این حرفا رو پیش خودمون بزن نوسان نزولی صعودی چیه=)):d

الان خودت میگی نوسان نزولی نداره::))

خوب خودت بگو نوسا اصلا یعنی چی که تو براش نزولی صعودی تعیین میکنی:d شما وقتی میگی نوسان یعنی یه شیب مثبت و یک شیب منفی با یک قله موج انتهایی ماکسیمم=)) این رو در دبیرستان هم فک کنم میگن

اینارو عزیز دل من چجوری بیام بیان کنم زشته:d نگی جای دیگه;):d

مفهوم پایدار بودن رو من فقط دارم تو مبحث کارت گرافیک مطرح میکنم که صحبت زمان و فریم هستش! دیگه اون قدر حالیم هستش! ;)

خدا کنه.والا من یکم شک کردم امیر جان .حواست باشه اینارو جای دیگه نگی:d

خوب وقتی اینجوری میگی من شک میکنم دیگه:d پسر این حرفا رو پیش خودمون بزن نوسان نزولی صعودی چیه=)):d

الان خودت میگی نوسان نزولی نداره::))

خوب خودت بگو نوسا اصلا یعنی چی که تو براش نزولی صعودی تعیین میکنی:d شما وقتی میگی نوسان یعنی یه شیب مثبت و یک شیب منفی با یک قله موج انتهایی ماکسیمم=)) این رو در دبیرستان هم فک کنم میگن

اینارو عزیز دل من چجوری بیام بیان کنم زشته:d نگی جای دیگه;):d

خدا کنه.والا من یکم شک کردم امیر جان .حواست باشه اینارو جای دیگه نگی:d

گفتم دیگه من موندم با تو با چه زبونی صحبت کنم تا بفهمی! :d
ادم مجبوره مفاهیم رو بپیچونه! =))

بگذریم!
جناب پایداری/استیبل بودن را تعریف کن!
نوسان را از دیدگاه خودت تعریف کن!
دوست من بردار من رفیق من! من وقتی میگم نوسان صعودی یعنی اینکه نوسان هایی که کارت داره شیب مثبت داره!منظورم نوسانی که داره به سمت بالا هستش یعنی فریم بعضی زمان ها بالا میره!دو هزاریت افتاد؟؟؟ :> من مجبور شدم از اون اصطلاح استفاده کنم!

نوسان نوسان هست دیگه صعودی و این چیزا نداره که

مثلا دلیل نمیشه چون فریم 6990 بیشتر بوده گاهی اوقات بگیم نوسان صعودی داشته

کلا پایدار نیست فریم دهیش و متغیره

گفتم دیگه من موندم با تو با چه زبونی صحبت کنم تا بفهمی! :d
ادم مجبوره مفاهیم رو بپیچونه! =))

بگذریم!
جناب پایداری/استیبل بودن را تعریف کن!
نوسان را از دیدگاه خودت تعریف کن!
دوست من بردار من رفیق من! من وقتی میگم نوسان صعودی یعنی اینکه نوسان هایی که کارت داره شیب مثبت داره!منظورم نوسانی که داره به سمت بالا هستش یعنی فریم بعضی زمان ها بالا میره!دو هزاریت افتاد؟؟؟ :> من مجبور شدم از اون اصطلاح استفاده کنم!

خوب همینه دیگه:d همین ها باعث میشه کلا ادم بیاد از مبانی اولیه شروع کنه.که اصلا حسش نیست

بابا من فکر میکردم بعد از یک عمر سرو کله زدن و دادن اطلاعات ناچیز تونستم کمی از اووووووون حالت قدیم رفقا رو نجات بدم:d

اما نه

برای اینکه بفهمی مفهم استیبل بودن چقدر مهمه و چرا در کنسول ها سعی میکنن فریم رو ثابت نگه دارن پست زیر رو باید نقل کنم:d

مثلا همین مورد استابیلیتی که عرض کردم برای من مهمه جالبه بدونید من در بازی جدید dragon age 2 که انویدیا خیلی از رقیبش ضعیف تره جزئیات رو رو very high میزارم نه به خاطر اینکه گرافیک بالاتر میره.اتفاقا مو نمیزننو من حاظرم با اسکین شات اثبات کنم.اما صحبت اینهکه در very high فریم من 10 fps میاد پایین اما مثلا رویه 36 ثابت هست و تکون نمیخوره مگر تا 34 بیاد اما در high qouality از 60 میاد روی 38 یا فریم های متغیر که باعث میشه تجربه اصلا خوبی نداشته باشی و این اعصاب منو به هم میریزه و باعث میشهبا فریم کمتر و استابیلیتی بالاتر رو ترجیح بدم.

این برای این بازی بود.که چندی پیش در فروم هات عرض کردم از اونجایی که عشق amd باعث میشه فقط حرف های الکی رو روان کنیم این نکات رو نمیبینیم;)

حالا امیر جان شما که اینقدر عاشق 6990 هستی و اون 60 برابر برتر از 590 میدونین خوب انشالا تهیش میکنید و لذت میبرید;):d

من جفتشو پیشنهاد میدم اما برتری از ان 590 به همون دلایل که بارها عرض کردم میدونم.البته اگر سایت هایی مثل hexus رو مد نظر قرار بدین.

کلا 6990 از 580 sli هم برتر میشه:)):d

جدا بعضی از سایت ها خیلی جالبن.خلاصه من کاریی کرایسیس 2 واسم مهمه که شما امیر جان فقط و فقط دراگون ایج 2 .کرایسیس 2 چیه که 1 ماه پیش داشتین خودتون رو واسش تو اب اسید میکردین=)):d

21_crys2.png

البته این تغییر رویه به خاطر 6990 عزیز هست که بعد از خریدش با فریم معدل 580 و با minfps افتضاح از پرفورمنس بی بدیلش لذت میبرید;)(البته تو این بازی در بازی های دیگه عملکردش خوبه البته بعد از عرضه درایور بعد از 60 سال که بازی رو همه تموم کردن)

حالا اینکه میفرمایید با درایور درست میشه .چشم مام میگیم میشه .(مییییشه;):d:)))

اما من دوست دارم بازی رو که میگیرم در زمان عرضه یا حواشی اون پرفورمنس خوب بده نه بعد از 1 سال انتظار مضخرف واسه درایور:)):d

خوب همینه دیگه:d همین ها باعث میشه کلا ادم بیاد از مبانی اولیه شروع کنه.که اصلا حسش نیست

بابا من فکر میکردم بعد از یک عمر سرو کله زدن و دادن اطلاعات ناچیز تونستم کمی از اووووووون حالت قدیم رفقا رو نجات بدم:d

اما نه

برای اینکه بفهمی مفهم استیبل بودن چقدر مهمه و چرا در کنسول ها سعی میکنن فریم رو ثابت نگه دارن پست زیر رو باید نقل کنم:d

این برای این بازی بود.که چندی پیش در فروم هات عرض کردم از اونجایی که عشق amd باعث میشه فقط حرف های الکی رو روان کنیم این نکات رو نمیبینیم;)

حالا امیر جان شما که اینقدر عاشق 6990 هستی و اون 60 برابر برتر از 590 میدونین خوب انشالا تهیش میکنید و لذت میبرید;):d

من جفتشو پیشنهاد میدم اما برتری از ان 590 به همون دلایل که بارها عرض کردم میدونم.البته اگر سایت هایی مثل hexus رو مد نظر قرار بدین.

کلا 6990 از 580 sli هم برتر میشه:)):d

جدا بعضی از سایت ها خیلی جالبن.خلاصه من کاریی کرایسیس 2 واسم مهمه که شما امیر جان فقط و فقط دراگون ایج 2 .کرایسیس 2 چیه که 1 ماه پیش داشتین خودتون رو واسش تو اب اسید میکردین=)):d

21_crys2.png

البته این تغییر رویه به خطار 6990 عزیز هست که بعد از خریدش با فریم معدل 580 و با minfps افتضاح از پرفورمنس بی بدیلش لذت میبرید;)

حالا اینکه میفرمایید با درایور درست میشه .چشم مام میگیم میشه .(مییییشه;):d:)))

اما من دوست دارم بازی رو که میگیرم در زمان عرضه یا حواشی اون پرفورمنس خوب بده نه بعد از 1 سال انتظار مضخرف واسه درایور:)):d

اولا من نگفتم با درایور درست میشه! (بعدشم یک نگاه به 6970 در اون تست بنداز می بینی حتی در رزولوشن 2560 از 6990جلو تره! خب این یعنی چی؟ واقعا فردی با سطح علمی شما باید بدونه بازی کرایسیس2اونم نسخه بتا با کارت 6990هماهنگ نیستش! نمی تونه از دو تا GPUبطور بهینه استفاده کنه! ضمنا بازی کرایسیس2از همونم اول هم انویدیا پشتش رو گرفت! )
اخه ادم باید به چه تستی بنازه!تستی که فرق یک 570 با دوتا 570یک فریم هستش یا فرق یک 6970 با دو تا 6970تنها دو فریم هستش!
در ضمن کرایسیس2 یک بازی هستش!من ندیدم جایی ادم عاقل 700دلار برای یک بازی خرج کنه!

رامین جان عزیز دل بردار گیمری که 700دلار پول کارت گرافیک میده خیلی توقع داره!
من که حاضر نیستم کارتی بخرم در حالت فرکانس پیش فرض که 607 باشه یا حتی با یک اور کوچیک بسوزه! =))
کافیه این ویدئو را ببینی متوجه میشی!

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 716x539.
70631750483331129483.jpg

_Geforce GTX 590 burns @ SweClockers.com.mpg_ - 5.1 MB

------------------------------------

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 553x554.
590%20VS%206990%202.jpg

خب در این تست هم انگار نه انگار که دو تا 580 کنار هم گذاشتن!

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 558x553.
590%20VS%206990.jpg

خب کسی هم که 700دلار پول 590میده معمولا در رزولوشن 5760انتظار 30 فریم داره اونم در بازی مثل DA2که گرافیک شاخی نداره!
کارت 590در این تست رسما FAILهستش!

کلا پایدار نیست فریم دهیش و متغیره
عزیز با این حرفت نشان دادی اصلا منطقی نیستی تو بحث ها! و فقط من باب فن بازی صحبت میکنی!
یعنی چی کلا پایدار نیستش؟؟!!
وقتی از کلمه "کلا" استفاده می کنی یعنی منظورت همه بازی هستش!اتفاقا از نقاط مثبت 6990مینیموم فریم اون هستش که نسبت به سری 5000و 6000بهبود زیادی پیدا کرده بود!در ضمن تقریبا تو همه تست شیب منفی بطوری که فریم زیر30بیاد من ندیدم!
پایداری و استیبل بودن کارت 590 در یک ذره اورکلاک هم کاملا ثابت شده هستش!
تا یک ذره اور می کنی باید با 700دلار خدا حافظی کنی!
------------------------------------------------------------------
یک خبر:درایور های قدیمی باعث منفجر شدن کارت 590 میشن! و هشدار دادن برای اور از داریور 267.71استفاده کنید!
http://www.bit-tech.net/news/hardwar...-can-explode/1

آخرین ویرایش:
این چه وضع نقد کردن بعدم تازه به هم می گید منطقی نیستید نه اصلا می خوام بدونم کی مانیتور 5760 رزولوشن داره اصلا تا حالا از نزدیکم کسی رفته ببینتش توی اون رزولوشن فقط فقط به خاطر مموری کمتر 590 بدتر فریم می ده که اتفاقا بسیار کار خوبی کرده چون تعداد کسانی که بخوان روی چنین رزولوشنی بازی کنن بسیار محدوده اون چند نفرم می تونن 6990 بگیرن

این چه وضع نقد کردن بعدم تازه به هم می گید منطقی نیستید نه اصلا می خوام بدونم کی مانیتور 5760 رزولوشن داره اصلا تا حالا از نزدیکم کسی رفته ببینتش توی اون رزولوشن فقط فقط به خاطر مموری کمتر 590 بدتر فریم می ده که اتفاقا بسیار کار خوبی کرده چون تعداد کسانی که بخوان روی چنین رزولوشنی بازی کنن بسیار محدوده اون چند نفرم می تونن 6990 بگیرن
ببین دوست عزیز تو کشور عزیز خودمون ایران مسلما تعداد افرادی که سه تا مانیتور برای روزلوشن 5760 می ذارن کنار هم خیلی کم هستن!
اما خارج از کشور مسلما با درامد بالاتر هستن کسانی که سه تا مانیتور می گذازن کنار هم و با رزولوشن 5760بازی می کنن!ضمنا سه تا مانیتور کنار هم بذاری خیلی هزینه نداره یعنی حداقل از یکTVبزرگ ارزون تر میشه!یعنی باحداقل 1000دلار امکان همچین کاری وجود داره!
بعدشم بازی DA2گرافیک شاخی نداره!یعنی کسی که 590 می خره انتظار نداره تو این بازی فریم کم بگیره!خب قطعا تو CRYSIS WARHEADاین توفع وجود نداره!
اصلا همون رزولشون1920 رو شما نگاه کن!
خود شما حاضری 700دلار بدی بعدش در DA2فرمیت به 24برسه ومیانگین فریمت 35 باشه اونم در رزولوشنFULLHDبرسه؟؟؟
-----------------------------------
جالبه مثلا کسی که این کارت از NEWEGGبخره طبق قوانینی که دارن پولت را که به هیچ وجه پس نمیدن!
کارت را هم بخوان عوض کنن باید 30 روز صبر کنی!
----------------------------
این مشکل سوختن کارت ظاهرا چند جا دیگه هم رخ داده!

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3930195&postcount=5

--------------------------
البه انویدیا در مورد اورکلاک 590توضیحاتی داده!
گفتن که برای اورکلاک کارت 590 حتما اخرین درایور هایی که در وب منتشر میشه را بگیرین!و در مورد افزایش ولتاژ هم هشدار دادن و گفتن توجه داشته باشید احتمال صدمه رسیدن به کارت وجود داره و ممکنه کارت بسوزه!و توصیه کردن افرادی که از کارت مرجع استفاده میکنن ولتاز را زیاد نکن تا ریسک ها به حداقل برسه!و در اخر هم گفتن هر گونه اورکلاک و افزایش ولتاژ WARRANTYکارت را باطل می کنه!
happy.gif

In the web release driver of GeForce GTX 590, we have added some important enhancements to our overcurrent protection for overclocking. We recommend anyone doing overclocking or running stress apps to always use the latest web driver to get the fullest protection for your hardware. Please note that overcurrent protection does not eliminate the risks of overclocking, and hardware damage is possible, particularly when overvoltaging. We recommend anyone using the GTX 590 board with the reference aircooler stick with the default voltage while overclocking, and avoid working around overcurrent protection mechanisms for stress applications. This will help maintain GTX 590's great combination of acoustics, performance, and reliability. NVIDIA has worked with several watercooling companies to develop waterblocks for GTX 590, and these solutions will help provide additional margin for overclocking, but even in this case we recommend enthusiasts stay within 12.5-25mV of the default voltage in order to minimize risk

ttp://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser
/std_adp.php?p_faqid=2947

حتما مدل های غیر مرجع میاد که سیستم خنک کنندگی را تغییر میدن و فاز ها را تقویت می کنن تا نسوزه!

آخرین ویرایش:
خود evga که در ارتباط مستقیم با انویدیا هست فرکانسشو کمی تغییر داده که به خاطر کیفیت هیت سینگاش هست و تا حدودی هم فنش

ببین دوست عزیز حالا توی یه بازی تخیلی فریم می ده در عوض توی کرایسیس که بسیار پر اهمیت تر هست برای گمیرها خیلی بهتر فریم می ده کسی هم که 730 دلار پول پای گرافیک می ده براش این چیزا هیچ اهمیتی نداره

در ضمن فکر نکن خارجی ها هم خیلی از این پولا خرج می کنن

خود evga که در ارتباط مستقیم با انویدیا هست فرکانسشو کمی تغییر داده که به خاطر کیفیت هیت سینگاش هست و تا حدودی هم فنش

ببین دوست عزیز حالا توی یه بازی تخیلی فریم می ده در عوض توی کرایسیس که بسیار پر اهمیت تر هست برای گمیرها خیلی بهتر فریم می ده کسی هم که 730 دلار پول پای گرافیک می ده براش این چیزا هیچ اهمیتی نداره

درسته مدل غیر مرجع هم وجود داره!
هر چند تعداد این مدل ها کم هستش و گرون تر!
مثلا همین مدلEVGA GeForce GTX 590 Classified Hydro Copperکه حدود 880دلار قیمتش هست کاملا خنک و توانایی اوکلاک بالایی داره!
البته کسی برای یک بازی 700دلار پول نمیده!کسی که همچین کارتی میخره توقع داره در همه بازی بهترین فریم را بگیره!ضمنا نگران کرایسیس2برای کارت های amdنباش!من خودم با 5850 در رزولوشن 1680و بالاترین تنظیمات میانگین39 فریم می گیرم!
با درایور های جدید هم مشکل SLI,CFوDUAL GPUها حل میشه!

مشکل ترکیدن مثل اینکه کمی داره جدی میشه

However, the problem can only occur if you overclock or overvolt the card, and only if you use an older driver

اما با درایور های قدیمی

بلاخره این مطلب رو یکی از رفقای nvidia دوست در یک فروم دیگه مطرح کرده بود که اگر نمیکرد الان این جماعت مشغول بازی با کاترپیلار های 10cm ایشون بودن:d

اما اینمورد باید جدی گرفته بشه

این حرفتو نزن:d چطور تونستی

امیر اقا فقط و فقط میخوان دراگون ایج 2 برن این حرفا چیه=)):))

حال میرسیم به بازی مزخرف crysis 2 که یک شخص شخیصی و البته یک دنیا خودشونو واسش تو اب اسید میکردن

اخه کرایسیس 2 چیه گرافیک نداره دراگون رو بچسب:)):d

این الا منطق ایشونه:d خوب امیر جان سوپر سروت مند اینایی که 6990 دارن برای ابر بازی مثل crysis 2 که البته تازگیا به خاطر 6990 اشغال ترین بازی قرن شده باس چیکار کنن:

14815039126318546202.jpg

البته این واسه شما مهمه ها چون 3 مانیتوره بازی میکنید واسه من که در رزولوشن 1920*1080 بازی میکنم

برتری 3% در محموع بازی ها و 15% مینیمم فریم ریت که بسیار زیاده در بازی ها اولویت هست:

GTX-590-82.jpg
GTX-590-83.jpg

ضمنا نگران کرایسیس2برای کارت های amdنباش!من خودم با 5850 در رزولوشن 1680و بالاترین تنظیمات میانگین39 فریم می گیرم!
با درایور های جدید هم مشکل SLI,CFوDUAL GPUها حل میشه!

اباریکلا بابا جان=)):d

خداروشکر پس دست به دعا میبریم تا همیشه حل شه.واسه ما هم با درایور جدید فعلا مشکل دراگون ایج حل شده. تا ببنیم بعدا چیمیشه:d

من که حاضر نیستم کارتی بخرم در حالت فرکانس پیش فرض که 607 باشه یا حتی با یک اور کوچیک بسوزه!
کافیه این ویدئو را ببینی متوجه میشی!

با اورکلاک نه پسر گل با ولتاژ (خالی نبند:d) که خوب اینو کاملا راست میگی ( یه حرف درست از اون موقع زده باشی همینه البته همین حرف هم یک انویدیا فن خسته گفت اگرنه که گفتم مشغول چه کاری بودید :d:d).

واقعا زشته که با یک اور ولتاژ یک کارت بترکه.البته نمیدونم در کارت های دیگه هم سابقه داشته یا نه اما باید صبر کنیم بببنیم جواب انویدیا چی هست.

آخرین ویرایش:
مشکل ترکیدن مثل اینکه کمی داره جدی میشه

اما با درایور های قدیمی

بلاخره این مطلب رو یکی از رفقای nvidia دوست در یک فروم دیگه مطرح کرده بود که اگر نمیکرد الان این جماعت مشغول بازی با کاترپیلار های 10cm ایشون بودن:d

اما اینمورد باید جدی گرفته بشه

این حرفتو نزن:d چطور تونستی

امیر اقا فقط و فقط میخوان دراگون ایج 2 برن این حرفا چیه=)):))

حال میرسیم به بازی مزخرف crysis 2 که یک شخص شخیصی و البته یک دنیا خودشونو واسش تو اب اسید میکردن

اخه کرایسیس 2 چیه گرافیک نداره دراگون رو بچسب:)):d

این الا منطق ایشونه:d خوب امیر جان سوپر سروت مند اینایی که 6990 دارن برای ابر بازی مثل crysis 2 که البته تازگیا به خاطر 6990 اشغال ترین بازی قرن شده باس چیکار کنن:

البته این واسه شما مهمه ها چون 3 مانیتوره بازی میکنید واسه من که در رزولوشن 1920*1080 بازی میکنم

برتری 3% در محموع بازی ها و 15% مینیمم فریم ریت که بسیار زیاده در بازی ها اولویت هست:

اباریکلا بابا جان=)):d

خداروشکر پس دست به دعا میبریم تا همیشه حل شه.واسه ما هم با درایور جدید فعلا مشکل دراگون ایج حل شده. تا ببنیم بعدا چیمیشه:d
اولا من نگفتم بازی کرایسیس2 بد هستش یا خوب!به کیفیت بازی کاری ندارم!
من دارم در مورد کارایی کارت ها در کرایسیس2صحبت میکنم!
جناب منم کرایسیس2را روی رزولوشن1920 یا حتی 1680 بازی می کنم!اینم به اون در! :))
بعدشم گرافیک کرایسیس2 اصلا قابل مقایسه نیستش باDA2!
از کارت 590توقع نمیره درDA2کاراییش اون قدر بد باشه! :d
تازه MINFPSکارت 590 همش در مجموع 4 درصد بهتره! چقدر 4 درصد زیاده! OMG!!!!!!!
البته در نسخهRETAILکارت 590احتمالا مشکل مرگ کارت گرافیک حل میشه!

آخرین ویرایش:
واقعا زشته که با یک اور ولتاژ یک کارت بترکه.البته نمیدونم در کارت های دیگه هم سابقه داشته یا نه اما باید صبر کنیم بببنیم جواب انویدیا چی هست.

بعیده از انویدیا همچین فاجعه را رقم بزنه!
البته تو سایت خودشم ولتاژ را توصیه نکرده!و هیچ تضیمنی نکرده! و گفته احتمال صدمه رسیدن وجود داره!

اولا من نگفتم بازی کرایسیس2 بد هستش یا خوب!به کیفیت بازی کاری ندارم!
من دارم در مورد کارایی کارت ها در کرایسیس2صحبت میکنم!
جناب منم کرایسیس2را روی رزولوشن1920 یا حتی 1680 بازی می کنم!اینم به اون در! :))
بعدشم گرافیک کرایسیس2 اصلا قابل مقایسه نیستش باDA2!
از کارت 590توقع نمیره درDA2کاراییش اون قدر بد باشه! :d
تازه MINFPSکارت 590 همش در مجموع 4 درصد بهتره! چقدر 4 درصد زیاده! OMG!!!!!!!

امیر بلاخره نگفتی مشکل جدی هست یا نیست:d چون اون jeskandari باز بهتون گفت نسخه retail درست میشه باز اومدین اینجا حرفشو تکرار کردینو کلی خوشحال شدین:d

بابا یک چیزی از خودتون بگین بده دیگه.اگر همین موضوع ترکیدن رو اون بابا نمیگفت الاچه میکردید:d(جواب در پست بالاتر هست)

خلاصه یکم خلاقیت نشون بدید بابا نخ .... قر .. اسخفر الا.. نباشید:d;)

بعیده از انویدیا همچین فاجعه را رقم بزنه!
البته تو سایت خودشم ولتاژ را توصیه نکرده!و هیچ تضیمنی نکرده! و گفته احتمال صدمه رسیدن وجود داره!

حالا اون بابا توی هات اورکلاک یک چیزی گفت.باز حتما باس بگی :d پسرم هیچ مشخص نیست که این به خاطر عیب فاز ریگلاتور باشه.احتمالا مشکل مثل p6x sandy bridge ها بنیادیه.

صبر کن بزار تو بازار بیاد بعد درموردش صحبت میکنیم.

فعلا 6990 با این اوضاع safe تر هستش

حالا اون بابا توی هات اورکلاک یک چیزی گفت.باز حتما باس بگی :d پسرم هیچ مشخص نیست که این به خاطر عیب فاز ریگلاتور باشه.احتمالا مشکل مثل p6x sandy bridge ها بنیادیه.

صبر کن بزار تو بازار بیاد بعد درموردش صحبت میکنیم.

فعلا 6990 با این اوضاع safe تر هستش

اگر از همون فاز هایی در کارت های نقد و بررسی بوده درنسخه RETAILباشه! میشه و همون اش و همون کاسه!و باید روی مدل های غیر مرجع مثل MSIوEVGAباشیم که فاز ها را برای اور تغییر بدن!
ضمنا TECHPOWEUPاز ماردبورد X58استفاده کردن نه پل شنی!
ولی 6990حداقل اورش اب خوردنه راحت میزنه روی بایوس 2 کارایی کارت بی دردسر کمی بالاتر میره!
OC MODE! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or