عباس جان شرمنده مجبور شدم پست بازی راینه رو اینجا نقل کنم:d
من با كمال احترام حرفهاي گفته شده مبني بر اينكه كارت 590 بهتر از كارت 6990 هست رو رد ميكنم.
به نظر من هر دو كارت كاملا در يك سطح هستند و هيچ يك برتري نداره.
من با اين چارت ثابت ميكنم كه حتي كارت 6990 بهتر هست:
[SPOILERS]
[/SPOILERS]
چارت برگرفته از سايت x-bitlabs هست كه همه قبولش دارن و اين هم لينك كامل مقايسه اين دو كارت:
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-gtx-590.html
در چارت بالا قسمتهايي منفي نشان دهنده درصدي هست كه كارت 590 از كارت 6990 پرفورمنس كمتري داره. كه در مجموع كارت 6990 در 18 بازي و نرمافزار تست پرفورمنس بيشتر و كارت 590 در 15 بازي و نرمافزار پرفورمنس بيشتري داره.
مساله نويز كمتر 590 هم به اين دليل هست كه فركانس كمتر از ميزاني هست كه بايد باشه و اينبار انويديا ريسك نكرده تا كارت ديگري مثل كارت 480 توليد بكنه كه از لحاظ نويز و حرارت توليدي روي هر چي كارت هست رو كم بكنه! اور كارت 590 هم يك ريسك هست، پس به تنور آجر پزي شدن كارت 590 پس از اور رو در ذهنتون مرور كنيد:دي
همچنين رامين هم فكر كنم فراموش كرده كه ميزان توان مصرفي دو كارت رو ذكر بكنه!
كارت 590 در حالت ميانگين 318 وات توان مصرفيش هست و كارت 6990 حدود 252 وات!
در نتيجه فعلا هر دو شركت با هم برابر هستند و اشتباست كه بگيم كارت 590 قويتر از كارت 6990 هست.
عباس جان کی گفته 590 از لحاظ پرفورمنس برتر هست که خوب الته که هست
برای چارت اول قسمت اول:
اول از همه عباس جان فرکانس تست شده 6990 این تست 880 mhz هست که روی مد oc کارت 6990 هست(فرکانس نرمال 830 هستش و 99% وبسایت ها با این فرکانس تست گرفتن) و برای اولین بار اینجا xbit میخواست یه حالی به amd بده که خوب حالا میبینیم اینطورام نیست و بازم انویدیا برتر بوده.
میرسم به چارت اول قسمت اول
:
عباس جان فلش سمت چپ یعنی نرده هایی که سمت چپ هستن برتری 590 نسبت به 6990 رو نشون میدن
من نمیدونم شما رو چجوری میگی 6990 برتره
خوب میبینیم 590 با اختلاف معنی دار در اکثر بازی ها از رقیبش برتر ه که اگر min fps رو هم اضافه کنیم اختلاف ها بیش از این هم میشه:
باز باید دوباره یاد اور بشم که 6990 اینجا فرکانسش روی 880 هست که نا مروتی ادیتور هست که 590 رو به همون درصد oc نکرده.
برتی معنی دار 6990 در بازی F1 2010:
در قسمت بالا میبینیم 6990 در این بازی تونسته با اختلافی معنی دار رقیب رو شکست بده.
اما
من به شما اثبات میکنم تو همین بازی هم به خاطر استابیلیتی فوقولاده انویدیا در بازی ها باز هم 590 برنده میدان هست:
به تصویر زیر دقت کنید:
از تصویر زیر چی دستگیرتون میشه
خط قرمز نشان دهنده عملکرد 6990 و خط ابی نشان دهنده عملکرد 590:
شما کدوم رو قبول دارید یک کارت با فریم های رها شده و غیر استیبل و یا یک کارت با فریم های معقول و یکسان
از نظر ادیتور ها هم فریم استیبل بسیار موثر تر از فریم با پیک بالا هست: (حالا دیدید چرا 6990 رکورد میزنه)
نکته مهم در این تست عدم لحاظ crysis 2 هستش:
خوب اگر اون میبود توی چارت عباس جان شاید باز هم اینطور تصمیم گرفت:
اگر اینم میزاشت یک پیک 100% توی بازی های اون چارت نشون میداد که باعث میشد کلا انویدیا دیگه amd رو بترکونه:
اینم یه حال دیگه از xbit-labs به amd
حالا گیریم تست کرایسیس بالا نسخه بتا هستش:
من یک تست نسخه اصلی هم بهتون میدم حالشو ببرید
خوب اینم که ترکوند:XD
اخه ادم کارت جدید میگیره عباس جان نمیره بازی های 60 سال پیشو بکنه پرفورمنس در جدید ترین بازی ها براشون مهمه(من خودم نظرم اینه)
در کل اما avg ها برابرن اما علل نظر برتری من برای 590 اینهاست:
برای من استابیلیتی و min fps وکاریی dx11 و البته بازی های جدید الاخصوص کرایسیس 2 مهمه و صدای کم فن و دمای کاری پایین که قابلیت اورکلاک عالی به 590 میده و همین ها باعث میشه من شخصا 590 رو بشدت ترجیح بدم.
از لحاظ قیافه هم که دیگه خودتون کلاتونو قاضی کنید
همون led geforce کارت به کل هر گرافیک دیگه میرزه
راستی این کارت پتانسیل انفجار رو راحت داره و با ولتاژ 1.2 راحت منفجر میشه
نکته بعد
ا
Min FPS كارت 6990 با توجه به اين
چارت بهتر هست.
در مورد مصرف كمتر هم واقعا تعجب كردم و ترجيح ميدم چيزي نگم! و خودتون ميتونيد با خواندن پستم قضاوت بكنيد كه كداميك توان مصرفي كمتري داره.
عباس جان جاااااان:-o:d
اخه عزیز این که اولا همون نسخه اور 880 هست این 1 دوما تو همین چارت MIN FPS کارت 590 فاصلش با 6990 تنها 1 فریم هست و اما AVG که تا مدتی قبل نقل رفقای AMD بود کارت 590 برابر 126.7 و کارت 6990 برابر 117.3 :d تازه این نسخه اور شده 6990 به 880 بوده اگه 590 اور میشد که دیگر هیچ:d
جان رامین فن بازی نکنین:d