کارت GTX 590 عرضه شد

اما نويز كارت 6990 در حالت idle برابر با 34 دسي بل و كارت 590 برابر با 33 دسي‌بل. و در حالت لود برابر با 53 و 48 دسي‌بل هست.
http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_590/22.html

ببین اصلا حرفت قبول و نویز 590 حدود 34 هست و نویز 6990 53
یعنی 20 دسی بل کمتر
اما اینجا گفتی 4 تا 6 تا کمتر
وقتی خودت حرف خودتو نقض میکنی من چی بگم دیگه:|

نويز كمتر 4 تا 6 دسي‌بل هست.

ببین اصلا حرفت قبول و نویز 590 حدود 34 هست و نویز 6990 53
یعنی 20 دسی بل کمتر
اما اینجا گفتی 4 تا 6 تا کمتر
وقتی خودت حرف خودتو نقض میکنی من چی بگم دیگه:|
من كجا اين حرف رو زدم؟:d
من گفتم:
نويز 590 در حالت idle برابر با 33 و كارت 6990 برابر با 34
نويز 590 در حالت لود برابر با 48 و كارت 6990 برابر با 53
توي لينكي كه گذاشتم رو شما نگاهي بندازين.

به بررسي تومز هم نگاهي بندازيد خالي از لطف نيست:
http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-590-dual-gf110-radeon-hd-6990,2898.html

دوباره عرض مي‌كنم هر دو كارت برابر هستند.

من كجا اين حرف رو زدم؟:d
من گفتم:
نويز 590 در حالت idle برابر با 33 و كارت 6990 برابر با 34
نويز 590 در حالت لود برابر با 48 و كارت 6990 برابر با 53
توي لينكي كه گذاشتم رو شما نگاهي بندازين.

به بررسي تومز هم نگاهي بندازيد خالي از لطف نيست:
http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-590-dual-gf110-radeon-hd-6990,2898.html

دوباره عرض مي‌كنم هر دو كارت برابر هستند.

منم موافقم که هر دو کارت از نظر قدرت یکی هستن
اما 590 مزیت های دیگه ای داره که باعث میشه ارزش خریدش بالاتر بره
اینو قبول داری؟:d;)

خب ظاهرا دو تا از این کارت 700دلاری موقع امتحان پس دادن منفجر شده! >:)

http://www.techpowerup.com/reviews/a...tx_590/26.html
http://www.sweclockers.com/nyhet/137...boven-i-dramat

geforce gtx 590 burns @ sweclockers.com
البته از مزایای این کارت نمیشه گذشت!
نویز کمتر و پایداری نسبتا بهتر در بازی ها! و min fpsبهتر نسبت به 6990!
اما هنوز هم در مجموع 6990قوی ترین کارت گرافیک جهان محسوب میشه! (البته با اختلاف خیلی ناچیز! )
البته رقابت وقتی جالب تر میشه که amdقیمت 6990را به 650یا 600دلار کاهش بده!
اون وقت معلوم میشه کدوم ارزش خرید بیشتری داره!

منم موافقم که هر دو کارت از نظر قدرت یکی هستن
اما 590 مزیت های دیگه ای داره که باعث میشه ارزش خریدش بالاتر بره
اینو قبول داری؟:d;)
به جز فيزيكس مزيت ديگه‌اي نداره.
در عوض مي‌شه فيزيكس رو هم با يك كارت ارزان قيمت مثل 450 در كنار كارت 6990 مهيا كرد و پرفورمنس رويايي رو خلق كرد.
ولي در كل قبول مي‌كنيم:d

من سر درنمیارم بازیهای PC حتی Crysis 2 با بهترین تنظیمات یه 295 هم کفایت میکنه دیگه اینهمه هیجان برای کارتای جدید چیه ؟ پول زیادی دارین بدین مردم جاپن از بدبختی دربیان !
تست این کارتها هم دیگه رفته به رزولوشن 5760 و فکر نکنم کسی این وضوح بکارش بیاد ...
پس باید بپرسم دوستان میخوان
با این کارت چیکار بکنن دقیقا ؟!
خوبه یکی پیدا شد هم عقیده من باشه
جدا از این مساله باید پرسید با این کارت ها باید چی رو بازی کرد ؟
باز اگه nvidia و amd دست به کار میشدن خودشون بازی میساختن انحصار خودشون یک چیزی

اکثر بازی های خوف دنیا که پرچم دار سبکشون هستن که اصلا برای PC نمیاد
اون چند تایی هم که میاد یک جوری Port میشه که ادم به خودش لعنت میفرسته که چرا گرفته بازی رو
همه تمامش میکنن میرن سراغ بازی بعدی ادم همچنان اندر خم crack سالم و patch و edit فایل های ini و غیره است برای مثل ادم اجرا کردن بازی

فکر کنم هر سال هر کارتی که میاد ملت باید همین Crysis و crysis warhead و crysis 2 رو هی دوباره بازی کنن فقط هی AA بالا ببرن و Resolution بالاتر از 1080p بگیرن

جدیدا هم که باگ های موتور بازی و drop frame و stuttering های بازی هایی با گرافیک های سبک و 2 زاری رو باید با خرج پول از جیب و گرفتن سخت افزار قوی تر پوشوند

خب ظاهرا دو تا از این کارت 700دلاری موقع امتحان پس دادن منفجر شده! >:)

http://www.techpowerup.com/reviews/a...tx_590/26.html
http://www.sweclockers.com/nyhet/137...boven-i-dramat

geforce gtx 590 burns @ sweclockers.com
البته از مزایای این کارت نمیشه گذشت!
نویز کمتر و پایداری نسبتا بهتر در بازی ها! و min fpsبهتر نسبت به 6990!
اما هنوز هم در مجموع 6990قوی ترین کارت گرافیک جهان محسوب میشه! (البته با اختلاف خیلی ناچیز! )
البته رقابت وقتی جالب تر میشه که amdقیمت 6990را به 650یا 600دلار کاهش بده!
اون وقت معلوم میشه کدوم ارزش خرید بیشتری داره!

انویدیا تخریب می کنی:d

این چیزا فایده نداره انویدیا یه چی دیگس:d

عباس جان شرمنده مجبور شدم پست بازی راینه رو اینجا نقل کنم:d

من با كمال احترام حرفهاي گفته شده مبني بر اينكه كارت 590 بهتر از كارت 6990 هست رو رد مي‌كنم.
به نظر من هر دو كارت كاملا در يك سطح هستند و هيچ يك برتري نداره.

من با اين چارت ثابت مي‌كنم كه حتي كارت 6990 بهتر هست:
[SPOILERS]
22_6990vs590_big.png
[/SPOILERS]

چارت برگرفته از سايت x-bitlabs هست كه همه قبولش دارن و اين هم لينك كامل مقايسه اين دو كارت:
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-gtx-590.html

در چارت بالا قسمت‌هايي منفي نشان دهنده درصدي هست كه كارت 590 از كارت 6990 پرفورمنس كمتري داره. كه در مجموع كارت 6990 در 18 بازي و نرم‌افزار تست پرفورمنس بيشتر و كارت 590 در 15 بازي و نرم‌افزار پرفورمنس بيشتري داره.

مساله نويز كمتر 590 هم به اين دليل هست كه فركانس كمتر از ميزاني هست كه بايد باشه و اينبار انويديا ريسك نكرده تا كارت ديگري مثل كارت 480 توليد بكنه كه از لحاظ نويز و حرارت توليدي روي هر چي كارت هست رو كم بكنه! اور كارت 590 هم يك ريسك هست، پس به تنور آجر پزي شدن كارت 590 پس از اور رو در ذهنتون مرور كنيد:دي

همچنين رامين هم فكر كنم فراموش كرده كه ميزان توان مصرفي دو كارت رو ذكر بكنه!
كارت 590 در حالت ميانگين 318 وات توان مصرفيش هست و كارت 6990 حدود 252 وات!

در نتيجه فعلا هر دو شركت با هم برابر هستند و اشتباست كه بگيم كارت 590 قويتر از كارت 6990 هست.

عباس جان کی گفته 590 از لحاظ پرفورمنس برتر هست که خوب الته که هست:D

برای چارت اول قسمت اول: :D

اول از همه عباس جان فرکانس تست شده 6990 این تست 880 mhz هست که روی مد oc کارت 6990 هست(فرکانس نرمال 830 هستش و 99% وبسایت ها با این فرکانس تست گرفتن) و برای اولین بار اینجا xbit میخواست یه حالی به amd بده که خوب حالا میبینیم اینطورام نیست و بازم انویدیا برتر بوده.

میرسم به چارت اول قسمت اول:D :

98957149944757709821.jpg

عباس جان فلش سمت چپ یعنی نرده هایی که سمت چپ هستن برتری 590 نسبت به 6990 رو نشون میدن:D من نمیدونم شما رو چجوری میگی 6990 برتره:D

خوب میبینیم 590 با اختلاف معنی دار در اکثر بازی ها از رقیبش برتر ه که اگر min fps رو هم اضافه کنیم اختلاف ها بیش از این هم میشه:

باز باید دوباره یاد اور بشم که 6990 اینجا فرکانسش روی 880 هست که نا مروتی ادیتور هست که 590 رو به همون درصد oc نکرده.

برتی معنی دار 6990 در بازی F1 2010:

در قسمت بالا میبینیم 6990 در این بازی تونسته با اختلافی معنی دار رقیب رو شکست بده.

اما

من به شما اثبات میکنم تو همین بازی هم به خاطر استابیلیتی فوقولاده انویدیا در بازی ها باز هم 590 برنده میدان هست:

به تصویر زیر دقت کنید:

f1-1920.jpg

از تصویر زیر چی دستگیرتون میشه

خط قرمز نشان دهنده عملکرد 6990 و خط ابی نشان دهنده عملکرد 590:

شما کدوم رو قبول دارید یک کارت با فریم های رها شده و غیر استیبل و یا یک کارت با فریم های معقول و یکسان

از نظر ادیتور ها هم فریم استیبل بسیار موثر تر از فریم با پیک بالا هست: (حالا دیدید چرا 6990 رکورد میزنه)

نکته مهم در این تست عدم لحاظ crysis 2 هستش:

خوب اگر اون میبود توی چارت عباس جان شاید باز هم اینطور تصمیم گرفت:

21_crys2.png

اگر اینم میزاشت یک پیک 100% توی بازی های اون چارت نشون میداد که باعث میشد کلا انویدیا دیگه amd رو بترکونه:

اینم یه حال دیگه از xbit-labs به amd

حالا گیریم تست کرایسیس بالا نسخه بتا هستش:

من یک تست نسخه اصلی هم بهتون میدم حالشو ببرید:D

90948618400289649446.jpg

90948618400289649446.jpg

خوب اینم که ترکوند:XD

اخه ادم کارت جدید میگیره عباس جان نمیره بازی های 60 سال پیشو بکنه پرفورمنس در جدید ترین بازی ها براشون مهمه(من خودم نظرم اینه)

در کل اما avg ها برابرن اما علل نظر برتری من برای 590 اینهاست:

برای من استابیلیتی و min fps وکاریی dx11 و البته بازی های جدید الاخصوص کرایسیس 2 مهمه و صدای کم فن و دمای کاری پایین که قابلیت اورکلاک عالی به 590 میده و همین ها باعث میشه من شخصا 590 رو بشدت ترجیح بدم.

از لحاظ قیافه هم که دیگه خودتون کلاتونو قاضی کنید:D همون led geforce کارت به کل هر گرافیک دیگه میرزه:D

راستی این کارت پتانسیل انفجار رو راحت داره و با ولتاژ 1.2 راحت منفجر میشه

نکته بعد

ا
Min FPS كارت 6990 با توجه به اين چارت بهتر هست.
در مورد مصرف كمتر هم واقعا تعجب كردم و ترجيح ميدم چيزي نگم! و خودتون مي‌تونيد با خواندن پستم قضاوت بكنيد كه كداميك توان مصرفي كمتري داره.

عباس جان جاااااان:-o:d

اخه عزیز این که اولا همون نسخه اور 880 هست این 1 دوما تو همین چارت MIN FPS کارت 590 فاصلش با 6990 تنها 1 فریم هست و اما AVG که تا مدتی قبل نقل رفقای AMD بود کارت 590 برابر 126.7 و کارت 6990 برابر 117.3 :d تازه این نسخه اور شده 6990 به 880 بوده اگه 590 اور میشد که دیگر هیچ:d;)

جان رامین فن بازی نکنین:d

آخرین ویرایش:
دیگه بحث نکن . همونی که من می گم . فقط gtx 590 و لا غیر .:x:x:x

این هم یک لینک داغ برای همه شما که تو کف این کارت هستید .:d
NVIDIA GTX 590 OFFICIAL RELEASE
http://blogs.nvidia.com/2011/03/the-geforce-gtx-590-has-arrived/?sf1229809=1
ویدئو رو ببینید حالش رو ببرید .
در این ویدئو راجع به نویز کارت و دمای کارت صحبت می کنه و کرایسیس 2 آلفا رو تست می کنه در رزولوشن 2500 و ازش حدود 50 فریم میگیره در حالی که درجه حرارت هر کدوم از gpu های کارت به 84 رسیده:d و نویز کولینگش که فقط یک عدد هست و درستدر وسط کارت قرار داره با دستگاه db meter به 47 میرسه .البته خودش میگه که در محیط تست صداهای دیگه ای هم میاد و تنها صدای فن کارت نیست .
نمی دونم خودتون ببینید و دپرس بشید .
بازم بگید انویدیا بدرد نخوره .
خودمم دیدم . :((
با این تفاصیل کارت های ما زباله ای بیش نیست:(

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ccie
من به شما اثبات میکنم تو همین بازی هم به خاطر استابیلیتی فوقولاده انویدیا در بازی ها باز هم 590 برنده میدان هست
اتفاقا تو همون تست F1که خوب نگاه کنی می بینی که کارت 6990 پایدار هستش و مشکل استیبل بودن نداره!فقط وقتی می تونستیم بگیم که کارت 6990پایدار نیستش که در طی زمان های مختلف و به دفعات فریم سقوط ناگهانی داشته باشن! ولی 6990 تقریبا روی خط متعادل هستش با فریم های صعودی!
در مورد MINفریم کارت 6990در اکثر تست ها به جز چند تا ضغفی نداشته!
ما که هر چی گفتیم دوستان قبول نکردن
همون قضیه نرود میخ اهنین در سنگ و اینا

حداقل نتیجه نظر سنجی سایت overclock.net رو ببینید

خب نظر سنجی اسمش روش هستش!
هر کس بنا به نظر شخصیش میاد یک گزینه انتخاب میکنه! (خب تو اون نظر سنجی هم انویدیا فن ها زیادتر بودن! )
ما بحث مون در تست های سایت های سخت افزاری معتبر هستش که بر پایه نظر شخصی نیستش معمولا!

عباس جان شرمنده مجبور شدم پست بازی راینه رو اینجا نقل کنم:d
اي بابا
نقل قول در نقل قول شده ها:d
خب من گفتم كه xbit اصلا به كنار. چون معلوم نيست اين كارت رو بررسي كرده اصلا(؟)
به بررسي toms توجه بكني مي‌بيني كه شرايط برابر هست و نمي‌شه به طور قطع گفت كه كدام كارت قويتره.
و اون پست رو هم هر كسي خواست توي بازي‌رايانه بره بخونه و من نقل قولش نمي‌كنم:دي

اتفاقا تو همون تست F1که خوب نگاه کنی می بینی که کارت 6990 پایدار هستش و مشکل استیبل بودن نداره!فقط وقتی می تونستیم بگیم که کارت 6990پایدار نیستش که در طی زمان های مختلف و به دفعات فریم سقوط ناگهانی داشته باشن! ولی 6990 تقریبا روی خط متعادل هستش با فریم های صعودی!
در مورد MINفریم کارت 6990در اکثر تست ها به جز چند تا ضغفی نداشته!

جدا تو اون چارتی که بهت نشون دادم تو 6990 رو استیبل میبینی؟ یعنی تو یک فریم متغیر که عین قلل مرتفع کم زیاد میشه رو استیبل میببنی:d

خوب من چی بگم اشنالا وقتی رفتی رشته برق یا ریاضی فیزیک تو دانشگاه بعد مفهوم سیگنال هار رو خوندی بعد از اون مفهم استیبل بودن در MIND اتون تداعی میشه;)

خوب برای یاد دادن مفهوم استیبل من باید یک عمر وقت تلف کنم:)):d که مجالش نیست انصافا

از اونجایی که قبلا قضیه میخ و تخته رو در هر موردی بیان کردم اینجا هم صدق میکنه

AMD FAN های محترم به سمت 6990 برن و انویدیا فن ها هم به سمت 590 .هرکس هرچی دوست داره چون هردو کارت عالی هستن;)

خب نظر سنجی اسمش روش هستش!
هر کس بنا به نظر شخصیش میاد یک گزینه انتخاب میکنه! (خب تو اون نظر سنجی هم انویدیا فن ها زیادتر بودن! )
ما بحث مون در تست های سایت های سخت افزاری معتبر هستش که بر پایه نظر شخصی نیستش معمولا!

خوب اکثر سایت ها این دو کارت رو برابر دونستن و اما عده بیشتری 590 رو برتر.شما که در سراسر نت عاشقانه 6990 رو به در دیوار میزنی امیر جان انشالا FA/18 HORNET نصیبت بشه .

+ کارایی در dragone age 2 که بتر کونی :d ما با همین کرایسیس 2 که رقیبشو از وسط نصف کرده راضییم.کلا پرگرافیک ترین بازی نسل حاظر واسم مهمه و البته بازی که عده ای خودشونو واسش قیمه قیمه میکردن(قابل توجه:d)اینه که میشه چشم رو حقایق بستن عزیز

آخرین ویرایش:
جدا تو اون چارتی که بهت نشون دادم تو 6990 رو استیبل میبینی؟ یعنی تو یک فریم متغیر که عین قلل مرتفع کم زیاد میشه رو استیبل میببنی:d

خوب من چی بگم اشنالا وقتی رفتی رشته برق یا ریاضی فیزیک تو دانشگاه بعد مفهوم سیگنال هار رو خوندی بعد از اون مفهم استیبل بودن در MIND اتون تداعی میشه;)

خوب برای یاد دادن مفهوم استیبل من باید یک عمر وقت تلف کنم:)):d که مجالش نیست انصافا

از اونجایی که قبلا قضیه میخ و تخته رو در هر موردی بیان کردم اینجا هم صدق میکنه

AMD FAN های محترم به سمت 6990 برن و انویدیا فن ها هم به سمت 590 .هرکس هرچی دوست داره چون هردو کارت عالی هستن;)
استاد ریاضی شما تعریف کن مفهوم پایداری کارت گرافیک و فریم ها رو تا همه فیض ببرن!
اولا 6990کاملا پایدار نیست و نوسان داره خب تو تست مشخص هستش!اما نوسان نزولی نداره جناب!(رو به بالاست! نمی خوای بگی نوسان به سمت بالا یعنی بد بودن!) نمی دونم با چه زبونی بگم بفهمی! بعدشم یک جوری صحبت از پایداری میکنی انگار 590 روی 60 فریم ثابت همه بازی ها را اجرا می کنه و هیچ نوسانی وجود نداره و نمودار مثل یک خط کاملا صاف و بدون نا همواری هستش! =))=))=))

مفهوم پایدار بودن رو من فقط دارم تو مبحث کارت گرافیک مطرح میکنم که صحبت زمان و فریم هستش! دیگه اون قدر حالیم هستش! ;)

وب اکثر سایت ها این دو کارت رو برابر دونستن و اما عده بیشتری 590 رو برتر.شما که در سراسر نت عاشقانه 6990 رو به در دیوار میزنی امیر جان انشالا FA/18 HORNET نصیبت بشه .

+ کارایی در dragone age 2 که بتر کونی :d ما با همین کرایسیس 2 که رقیبشو از وسط نصف کرده راضییم.کلا پرگرافیک ترین بازی نسل حاظر واسم مهمه و البته بازی که عده ای خودشونو واسش قیمه قیمه میکردن(قابل توجه:d)اینه که میشه چشم رو حقایق بستن عزیز
اولا من AMDفن نیستم!من وقتی می بینم یک فن انویدیا حرف های به دور از انصاف میزنه مجبور میشم بیام بحث کنم!

خود جناب عالی یک 480 خریدی و بعدم تا بحث از DX11و AMDمیشه زمین رو به اسمون می دوزی! :dملت 4 تا 480روی سیستم شون نصبه اینقدر تعصب ندارن! :))من نمی دونم 480چی بود دوستان یک شبه طرفدار انویدیا شدن!خود من11تا کارت انویدیا داشتم اما طرفدارش دو اتیشه اش نبودم! :>

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or