کارت GTX 590 عرضه شد

رامین جان این عکس
14815039126318546202.jpg

مربوط به review کدوم سایت هست؟

ضمنا TECHPOWEUPاز ماردبورد X58استفاده کردن نه پل شنی!
OC MODE! :d
:))=))

پسر گل وقتی نمیدونی مشکل پل شنی ها چیبوده چرا اینجا حرف .... اسخ فر ناله. برو تحقیق بکن ببین قضیه چی بوده بعد اینجا از این .... :d بگو

منظورم از پل شنی مشکل چیپست مادر بورد های مربوط به اون سری بود که اینتل مجبور به مرجوع کردنشون شد.قضیش تو اینترنت هست.

اینقدر نرو با کاترپیلار ور رو عوضش اینارو بخون عزیزه دل:d;)

رامین جان این عکس
مربوط به review کدوم سایت هست؟

دوست من مربوط به سایت هاردویر heaven هستش.

:))=))

پسر گل وقتی نمیدونی مشکل پل شنی ها چیبوده چرا اینجا حرف .... اسخ فر ناله. برو تحقیق بکن ببین قضیه چی بوده بعد اینجا از این .... :d بگو

منظورم از پل شنی مشکل چیپست مادر بورد های مربوط به اون سری بود که اینتل مجبور به مرجوع کردنشون شد.قضیش تو اینترنت هست.

اینقدر نرو با کاترپیلار ور رو عوضش اینارو بخون عزیزه دل:d;)

.

جناب اولا پل شنی به غیر مشکل ساتا3 هیچ مشکل خاصی نداشت که با اومدن سری جدیدB3تمام مشکلات بر طرف شد!پس الکی گوزن را به شقایق ربط نده خواهشا! :d
بعدشم با سری6 تست نشده بود پای مشکلاتش بیاد وسط! قشنگ! :)

مقايسه كردن اين مشكل با مشكل ماردبوردهاي P67 اصلا درست نيست.
اگر اين مشكل همگاني باشه بدون تعصب عرض بكنم انويديا دچار مشكل خواهد شد. و فكر كنم اين مشكل جز بزرگترين مشكلاتي خواهد بود كه در طول ساخت يك قطعه سخت‌افزاري پيش آمده باشه. و حتي از مشكل فريز كردن كارتهاي رادئون هم بالاتر هست. فكرش رو بكنيد كه در ايران هستيد و اين كارت رو گرفتين و اين اتفاق افتاده. حالا كدوم شركت گارانتي كننده هست كه كارت رو از شما پس بگيره؟ باز اگر خارج از ايران بود پشت كاربر به شركت گارانتي كننده گرم بود.

اینا کی بودن که 590 خواستن اور کنن اونم ولتاژ رو که کارت معمولی رو می پوکونه متاسفانه با این حرکت گارانتی هم زیر بار نمی ره و رسما یه 700 دلاری دور ریختن

جناب اولا پل شنی به غیر مشکل ساتا3 هیچ مشکل خاصی نداشت که با اومدن سری جدیدB3تمام مشکلات بر طرف شد!پس الکی گوزن را به شقایق ربط نده خواهشا! :d
بعدشم با سری6 تست نشده بود پای مشکلاتش بیاد وسط! قشنگ! :)

افرین امیر جان رفتی خوندی :d دفعه بعد که در مورد این مشکل گفتم جایی سوتی نده ابروی مارو نبر جیگر . اون x58 رو هم تصصیحش کن ابروی مارو بردی:d :d;)

مقايسه كردن اين مشكل با مشكل ماردبوردهاي P67 اصلا درست نيست.
اگر اين مشكل همگاني باشه بدون تعصب عرض بكنم انويديا دچار مشكل خواهد شد. و فكر كنم اين مشكل جز بزرگترين مشكلاتي خواهد بود كه در طول ساخت يك قطعه سخت‌افزاري پيش آمده باشه. و حتي از مشكل فريز كردن كارتهاي رادئون هم بالاتر هست. فكرش رو بكنيد كه در ايران هستيد و اين كارت رو گرفتين و اين اتفاق افتاده. حالا كدوم شركت گارانتي كننده هست كه كارت رو از شما پس بگيره؟ باز اگر خارج از ايران بود پشت كاربر به شركت گارانتي كننده گرم بود.

راست میگی عباس جان کاملا قبول دارم.باید صبر کنیم ببنیم این مشکل در کارتهایی که به دست اورکلاکر ها میرسه هنوز مشکل دارن یا خیر

سلام دوستان
اون مشکل ولتاژ 590 در اور حل شده یا نه مثلادر asus اگه با اون تکنولوژی انحصاری کار کنیم کارت می سوزه؟؟
ظاهرا تو چندتا کارتی که برای ادیتور ها فرستادن مشکل ولتاژ بوده ولی کارت هایی که دست مصرف کننده ها رسیده مشکل ولتاژ در اور گزارش نشده!
مدل های غیر رفرنس هم که خننک کننده ها عوض شده یا فاز هم شاید عوض کرده باشن خب بیشتر میشه اور کرد!

با درایور جدید این کارت کولاک شده مشکل فریم dragon age هم برطرف شد یادم نیست دقیق اما حدود 400 درصد افزایش فریم داشت

اگه منبع یا بنچمارک معتبری داری نشون بدین!چون خودم دوست دارم بدونم واقعا400درصد پیشرفت داشته؟ :) :-/
قصد دعوا و بحث هم ندارم چون جالب بود گفتی 400درصد مشتاق شدم بدونم!

اگه منبع یا بنچمارک معتبری داری نشون بدین!چون خودم دوست دارم بدونم واقعا400درصد پیشرفت داشته؟ :) :-/
قصد دعوا و بحث هم ندارم چون جالب بود گفتی 400درصد مشتاق شدم بدونم!

بیا عزیزه دل:d

البته بنچمارکی عرضه نشده چون بازش FPS نیاز نداره بعضیا خیلی خودشونو واسش ...(مثله شوگان 2 که بازی استراتژیه و تنها زمانی رو GPU فشار میاد که زوم کنی رو ارتش اگرنه به محضی که کمی دوربینو دور کنی میره رو 60 بلاخره سرمایه گذاری هایه AMD هست دیگه:D)

NVIDIA GeForce 270.61 Software Suite Released

A list of changes follows.
1. GPU Support
Adds support for the newly released GeForce GTX 590, GeForce GTX 560 Ti and GeForce GTX 550 Ti GPUs.
2. Performance
Increases performance for GeForce 400 Series and 500 Series GPUs in several PC games vs. v266.58 WHQL drivers. The following are examples of some of the most significant improvements measured on Windows 7. Results will vary depending on your GPU and system configuration:
A. GeForce GTX 580
Up to 516% in Dragon Age 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF Very High, SSAO on)
Up to 326% in Dragon Age 2 (1920x1200 8xAA/16xAF Very High, SSAO on)
Up to 11% in Just Cause 2 (1920x1200 8xAA/16xAF, Concrete Jungle)
Up to 11% in Just Cause 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF, Concrete Jungle)
Up to 7% in Civilization V (1920x1200 4xAA/16xAF, Max settings)
Up to 6% in Far Cry 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF, Max settings)
Up to 5% in Civilization V (SLI 1920x1200 8xAA/16xAF, Max settings)
Up to 5% in Left 4 Dead 2 (1920x1200 noAA/AF, Outdoor)
Up to 5% in Left 4 Dead 2 (SLI 2560x1600 4xAA/16xAF, Outdoor)
Up to 4% in H.A.W.X. 2 (SLI 1920x1200 8xAA/16xAF, Max settings)
Up to 4% in Mafia 2 (SLI 2560x1600 AA on/16xAF, PhysX = High)
B. GeForce GTX 560 Ti
Up to 461% in Dragon Age 2 (SLI 1920x1200 8xAA/16xAF, Very High)
Up to 241% in Dragon Age 2 (1920x1200 4xAA/16xAF, Very High)
Up to 19% in Just Cause 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF, Concrete Jungle)
Up to 13% in Just Cause 2 (1920x1200 4xAA/16xAF, Concrete Jungle)
Up to 6% in Far Cry 2 (SLI 2560x1600 8xAA/16xAF, Max settings)
Up to 5% in Call of Duty: Black Ops (1920x1200 noAA/AF, Jungle Map)
Up to 5% in H.A.W.X. 2 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF, Max settings)
Up to 4% in Call of Duty: Black Ops (SLI 2560x1600 4xAA/16xAF, Jungle Map)
Up to 4% in Civilization V (1920x1200 noAA/AF, Max settings)
Up to 4% in Left 4 Dead 2 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF, Outdoor)
Up to 4% in Metro 2033 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF, PhysX on)
3. NVIDIA Update
This is a new feature in Release 270 and later drivers. NVIDIA Update keeps your PC up-to-date with the latest NVIDIA drivers by notifying you when a new driver is available and directing you to the driver on nvidia.com. When you install a Release 270 or later GeForce driver from nvidia.com, you will be presented with the option to install NVIDIA Update.
4. CUDA
Adds support for applications using CUDA 4.0 features such as Unified Virtual Addressing (UVA) and GPUDirect v2.0.
Installs HD Audio driver version 1.2.22.1
Installs PhysX System Software to version 9.10.0514
Supports the new GPU-accelerated features in Adobe CS5.
Supports GPU-acceleration for smoother online HD videos with Adobe Flash 10.1. Learn more here.
Supports the new version of MotionDSP's video enhancement software, vReveal, which adds support for HD output. NVIDIA customers can download a free version of vReveal that supports up to SD output here.
Supports OpenCL 1.0 (Open Computing Language) for all GeForce 8-series and later GPUs.
Supports OpenGL 3.3 for GeForce 8-series and later GPUs.
Supports OpenGL 4.1 on GeForce 400 series and later GPUs.
Supports single GPU and NVIDIA SLI technology* on DirectX 9 and OpenGL.
Supports GPU overclocking and temperature monitoring by installing NVIDIA System Tools software

برا من فریم رو 60 قفله اما با 32 یا کمتر از اون قدیم تفاوتی نداره چون اینجور بازیا نیازی به fps بالا ندارن..این یعنی 200% افزایش نه 560% البته من 480 دارم که معماریش خوده GF110 هست به جز تفاوت هایی که اصلا تفاوت ساختار محسوب نمیشه.

مهم بازی مثله کرایسیسه که به قوله ادیتور ها فریم زیر 40 اصلا بازی smooth محسوب نمیشه.

اگر مشکل بازی های جدید رو + تسلیشن سنگین که هنوزم متاسفانه 6990 در اون بشدت مشکل داره(تیک های بسیار ریز اما نه مشابه نسل قبلیش 5970 بسیار بهتر شده)رو کنار بزاریم.با صدای وحشتناکش که یوزر هایی که فیلم های یوتیوب رو up کردن اشاره کردن بهش رو گذر کنیم.6990 انتخاب معقولتر و safe تریه;).

به نظر من دوستانی که میخوان از بین اینها انتخاب کنن تصمیمشونو بگذارین بعد از عرضه BF3 خیالشون راحت شه.تو کرایسیس 2 که انویدیا حتی با عرضه PATCH 1.4 و درایور های جدید مثل 1.4 هم هنوز با اختلاف تقریبا 100% جلوتره.

صبر میکنیم ببنیم با بازی های جدید کدوم ها برترن(هرچند نسل اینده هردو شرکت نزدیکه وپول دادن واسه اینها اشتباه محضه چون بازی های فعلی با یک 6950 یا 560TI کاملا راه میوفته)

بیا عزیزه دل:d
مرسی ولی اینا که درصد های تقریبی هستن! (من هم خب میدونم GURU3Dو سایت دیگه جزئیات این درایور ها رو اعلام می کنه! )
بنچمارک معتبر دارین بیارین؟ :d
البته DA2 را قبول دارم!

مرسی ولی اینا که درصد های تقریبی هستن! (من هم خب میدونم GURU3Dو سایت دیگه جزئیات این درایور ها رو اعلام می کنه! )
بنچمارک معتبر دارین بیارین؟ :d

گفتم که اونقدام نترکونده 100 تا 200% چه خبره 500% :d

البته معلوم نیست در کدوم مرحله تست گرفتن چون من در بعضی مراحل فریمم زیاد پایین میومد با این درایور رو 50 تا 60 قفله.

نکته مهم اینه که این بازی نیاز به FPS اصلا نداره و اصلا مهم نیست.چون RPG و سرعت گیم پلی الاخصوص تو این بازی مهم نیست.من همون اوایل با 25 تا 30 راحت بازی میکردم.

اما مثلا کرایسیس 40 FPS انصافا کمه و من با اور گرافیک از 700 به 800 اونو به 45 به بالا میرسوندم(تو سنگین ترین مرحله بازی به 40 هم میرسید در مراحل عادی رو 60 قفل بود واسه همین مجبور به اور میشدیم)

نکته اخر گرافیک مزخرف DA2 هست که منو یاد بازی های نقش افرینی 60 سال پیش میندازه.باز لاقل Witcher ای بود تحملش میکردیم نه بازی که اینقدر از لحاظ فاکتور های گرافیکی عرن بوقیه :d

نکته اخر گرافیک مزخرف DA2 هست که منو یاد بازی های نقش افرینی 60 سال پیش میندازه
فعلا که همون گرافیک مزخرف را به زور فریم میداد کارت های انویدیا! :d
یعنی کارت 590 بازی که گرافیکش بقول تو برا 60 پیشه اون فریم ضایع رو میده!
حالا با درایور ها هم به زور حل کردین!
ولی بازی استراتژِی فریم بالا نمی خواد تا حدودی قبول دارم ولی این حرف تون در واقع بهونه کردین! چون فریم کم می گیرین!

دوست عزیز سایت انویدیا که دیگه دروغ نمی گه اگه توی اون شرایطی که گفته بازی رو اجرا کنی دقیقا همون درصد بیشتر فریم می گیری اصلا 200 درصد خودش می شه 2 برابر نترکونده؟؟؟؟؟؟

خیلی ها به خاطر همین بازی 590 می کوبیدن که خوب معلوم شد مشکل از بازی بوده که با درایور مچ نبوده که الان درست شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or