چی بخرم ؟ « مقایسه کنسول ها »

کدوم کنسول رو به دوستاتون پیشنهاد میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    624
چند تا دلیل هم بیارید که چرا باید کنسول مد نظر شما رو بخرم چون اینجوری برای اثبات خرید کنسول دلایل محکمی دارم
بابا ترکیدم از بس دلیل آوردم علی آقا =))
همون دلایلی رو که خودتون آوردید هم کم نیستن ! مثلا اینکه گفتید PS3 بازی های انحصاری زیادتری داره !
اگر واقعا به بازی های Ps3 دسترسی ندارید ، به دلیل های دیگه هیچ توجهی نکنید و Xbox بخرید. اما اگر میتونید جایی ببرید هارد و بازی های ماهتون رو از اونجا تهیه کنید از خرید Ps3 صرف نظر نکنید ! چرا که من ی بار به اومدن شاهکارهایی مثل خدای جنگ و Uncharted توجهی نکردم و مجبور شدم دوباره برم PS3 رو هم بخرم :d شما هم الآن اگر دسترسی داشته باشید و بتونید از ی طریقی ماهی یکبار بازی های جدیدتر رو تهیه کنید ، مطمــن باشید که زمان گیم پلی عناوین بزرگی مثل The Last Of Us و Beyound اینقدر زیاد هستن که شما بجای خرید 4 بازی در ماه میتونید 2 بازی بخرید و ماه خودتون رو با زیبایی اونها پشت سر بذارید.
اگر بازم سوالی داشتید من در خدمتم ;)

تو این بحثا هیچ وقت نمیشه قاطع (درست نوشتم؟:-/) نظر داد هر کدوم از یه لحاض (فکر نکنم اینو درست نوشته باشم :d) بهترن و یه چیزایی بهتر از اون یکی دارن
ولی به خاطر اصل فنیَِت Xbox :x

سلام دوستان...
(بهترین تاپیکی که میتونستم برای سوالم پیدا کنم همینجا بود دیگه،به بزرگی خودتون ببخشید اگه اشتباه شد)
-دوستان من شدیدا موندم که کدوم کنسولو بگیرم.X360 یا PS3.من با انحصاری های PS3 خیلی حال میکنم.با انحصاریای ایکس باکس هم البته حال میکنما منتهی ماله پی اس بیشتر.
-من مثلا هر ماه 3-4 تا بازی برتر ماه رو میخرم.اگر ایکس باکس داشته باشم پول هرکدوم از بازیها 2 تومن تا 2.5 میافته برام.اما اگه پی اس بخرم پول هر کدوم حداقل 5 تومن اونم کپی روی هارد میافته برام.
-سلیقه من جفتشونم ایجاب میکنه،یعنی هر دوتاشونم دوست دارم.
-بازیهای ایکس باکس در دسترس تره برام تا پی اس
دوستان فعلا همین دلایل یادم میاد.این ها باعث شدند که انتخاب خیلی سخت باشه.ممنون میشم اگه بگید کدومشو بگیرم.در ضمن،فقط یکیشونو میتونم بخرم.خواهشا،لطفا راهنماییم کنید.یه چند تا دلیل هم بیارید که چرا باید کنسول مد نظر شما رو بخرم چون اینجوری برای اثبات خرید کنسول دلایل محکمی دارم.لطفا موقعی که جواب میدید فن بازی رو بذارید کنار و با منطق و با در نظر گرفتن شرایطی که در بالا گفتم جواب بدید.خیلی ممنون.

خوب علی جان من با توجه به اینکه بعد از کلی درگیری هر دو رو تهیه کردم ، ( پس فن بازی تعطیل ... ) اینو بهت میگم :

Xbox360 :

الان میتونم بگم بودن کوچکترین شکی در درجه اول ، شما برای گیمهای نسل هفتم باید ایکس باکس تهیه کنید ، مخصوصا اگر ایرانی باشید .

-- کپی خور : الان تمام بازیهای ایکس باکس بدون استثنا به راحتی گیر میاد ، اونم با قیمت 2 - 3 تومن و از اون هم راحت تر دانلود کردنشون هست و نکته بسیار مهمی که اینجا هست اینه که xbox به طور کامل کپی خور شده یعنی حتی شما بازیهای جدید رو چند روز قبل از عرضه جهانی که لیک میشه میتونی باهاش انجام بدی !!! و از اون بهتر به راحتی باهاش آنلاین بشی و مولتی پلیر بازی کنی !!! و یا با پچ های رسمی جدید از لایو بازیتون رو آپدیت کنید ! یعنی عملا بازی 2 هزار تومنی شما با بازی اوریجینال 60 دلاری کوچکترین فرقی نداره .

-- کیفیت اجرای بازیها :
تقریبا 90 % بازیهای مولتی پلتفرم ، نسخه Xbox360 یه سر ئ گردن از نسخه PS3 کیفیتش بالاتره .( چه از لحاظ کیفیت بصری و گرافیکی و چه از لحاظ تکنیکی و فریم ریت ) . 7% دیگه هم مساویه . 3% مواقع PS3 کیفیت بهتری بده که اونم معمولا تو بازیهای ژاپنی مثل Final Fantasy هست .

و از اونجایی که حجم اصلی بازیها در درجه اول ، بازیهای مولتی پلتفرم هیتند ، پس بازیشون با ایکس باکس واجبه .

مقایسه کیفیت تخصصی نسخه ها رو از سایتهایی مثل سایت زیر میتونی در بیاری :
http://www.lensoftruth.com/

نمونه های برتری فاحش ایکس باکس تو بازیهای جدید و یا قدیمی :

http://www.lensoftruth.com/head2head-ghost-recon-future-soldier-analysis/
http://www.lensoftruth.com/head2head-red-dead-redemption/
http://www.lensoftruth.com/head2head-call-of-duty-modern-warfare-2-analysis/

لایو : همونطور که بالا گفتم به خاط کامل کپی شدن ایکس باکس به راحتی میتونید باهاش به لایو وصل بشید و خرید کنید و بازی کنید و ....

در کل کنسول شما و بازیهای شما ، کوچکترین تفاوتی با کنسول و بازی اورجینال نداره .

بازیهای انحصاری :
در کنار امکانات بالا ، ایکس باکس انحصاریهایی مثل سری GEARS و سری اHALO و سری FORZA و ... داره و در کل تو زمینه بازی انحصاری به هیچ عنوان دست خالی نیست ولی خوب تعدادشون به PS3 نمیرسه .

PS3 :

تقریبا به جرات میتونم بگم تنها دلیل خرید این کنسول فقط و فقط بازیهای انحصاریش هست .

چون این کنسول مشکلات اساسی کپی خور شدن داره ، واقعا کپی خور کردنش نمی ارزه به از دست دادن راحت 70 درصد امکانات کنسول . ( آنلاین شدن و PSN و بازی مولتیو آپدیت کردن بازی و خرید و حتی آپدیت نبودن فیرم ور دستگاه ! - یعنی کپی خور کنی مجبور از فیرم ور دو سال پیش استفاده کنی و از دو سال پیش تا الان کلی تغییرات و بهینه سازی داشته ...)

دسترسی به بازیهاش و اجرا کردنشون سخت تره .
احتیاج به خرید دانگل اضافی برای بازیهای جدید هست .

من خودم فقط و فقط به خاطر عناوین انحصاری خریدم و هدف خودم هم تهیه نسخه اورجینالشون هست که واقا ارزش هم داره .

با توجه به توضیحات بالا دیگه به جرات میشه گفت که شما در درجه اول یه ایکس باکس میخواید

پلی 3 در درجه دوم فقط به خاطر چند عنوان بازی انحصاری قابل خرید هست .

آخرین ویرایش:
خوب علی جان من با توجه به اینکه بعد از کلی درگیری هر دو رو تهیه کردم ، ( پس فن بازی تعطیل ... ) اینو بهت میگم :

Xbox360 :

الان میتونم بگم بودن کوچکترین شکی در درجه اول ، شما برای گیمهای نسل هفتم باید ایکس باکس تهیه کنید ، مخصوصا اگر ایرانی باشید .

-- کپی خور : الان تمام بازیهای ایکس باکس بدون استثنا به راحتی گیر میاد ، اونم با قیمت 2 - 3 تومن و از اون هم راحت تر دانلود کردنشون هست و نکته بسیار مهمی که اینجا هست اینه که xbox به طور کامل کپی خور شده یعنی حتی شما بازیهای جدید رو چند روز قبل از عرضه جهانی که لیک میشه میتونی باهاش انجام بدی !!! و از اون بهتر به راحتی باهاش آنلاین بشی و مولتی پلیر بازی کنی !!! و یا با پچ های رسمی جدید از لایو بازیتون رو آپدیت کنید ! یعنی عملا بازی 2 هزار تومنی شما با بازی اوریجینال 60 دلاری کوچکترین فرقی نداره .

-- کیفیت اجرای بازیها :
تقریبا 90 % بازیهای مولتی پلتفرم ، نسخه Xbox360 یه سر ئ گردن از نسخه PS3 کیفیتش بالاتره .( چه از لحاظ کیفیت بصری و گرافیکی و چه از لحاظ تکنیکی و فریم ریت ) . 7% دیگه هم مساویه . 3% مواقع PS3 کیفیت بهتری بده که اونم معمولا تو بازیهای ژاپنی مثل Final Fantasy هست .

و از اونجایی که حجم اصلی بازیها در درجه اول ، بازیهای مولتی پلتفرم هیتند ، پس بازیشون با ایکس باکس واجبه .

لایو : همونطور که بالا گفتم به خاط کامل کپی شدن ایکس باکس به راحتی میتونید باهاش به لایو وصل بشید و خرید کنید و بازی کنید و ....

در کل کنسول شما و بازیهای شما ، کوچکترین تفاوتی با کنسول و بازی اورجینال نداره .

بازیهای انحصاری :
در کنار امکانات بالا ، ایکس باکس انحصاریهایی مثل سری GEARS و سری اHALO و سری FORZA و ... داره و در کل تو زمینه بازی انحصاری به هیچ عنوان دست خالی نیست ولی خوب تعدادشون به PS3 نمیرسه .

PS3 :

تقریبا به جرات میتونم بگم تنها دلیل خرید این کنسول فقط و فقط بازیهای انحصاریش هست .

چون این کنسول مشکلات اساسی کپی خور شدن داره ، واقعا کپی خور کردنش نمی ارزه به از دست دادن راحت 70 درصد امکانات کنسول . ( آنلاین شدن و PSN و بازی مولتیو آپدیت کردن بازی و خرید و حتی آپدیت نبودن فیرم ور دستگاه ! - یعنی کپی خور کنی مجبور از فیرم ور دو سال پیش استفاده کنی و از دو سال پیش تا الان کلی تغییرات و بهینه سازی داشته ...)

من خودم فقط و فقط به خاطر عناوین انحصاری خریدم و هدف خودم هم تهیه نسخه اورجینالشون هست که واقا ارزش هم داره .

با توجه به توضیحات بالا دیگه به جرات میشه گفت که شما در درجه اول یه ایکس باکس میخواید

خوب باتشکرازاقاابوالفضل عزیز
میتونم بگم 100درصددرسته حرفهای ایشون وکاملاتاییدمیشه!
بنده خودم جزوهمون ادمهایی بودم که بین این دوکنسول گیرکرده بودم کدومشوبخرم
وبعدش به همین دلایلی که اقاابوالفضل اشاره کردندایکس باکس360خریدم
الانم فوق العاده ازش راضیم
مخصوصابازی های مولتی پلتفرم روباجرات میتونم بگم90درصدایکس باکس باکیفیت بالاتروروان تراجرامیکنه که واقعاعالیه
درضمن حجم بازی های مولتی پلتفرم95درصدازکل بازی هاست که متاسفانه دستps3روازپشت بسته!!!!
اقاایکس باکس بهتره دیگه!
من که کاملاراضیم

هر کی ایک باکس خریده پشیمون نشده اما PS3 داران چرا

باز خودت بیشتر میدونی ولی منم میگم ایک باکس

موفق باشی

---------- نوشته در 09:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:55 PM ارسال شده بود ----------

برو فقط سریع بگیر تا یکی دو ماه دیگه بازی ها داره میاداااااااااااااا

:-*:-*

Xbox360 :

-- کیفیت اجرای بازیها :

بازیهای انحصاری :

PS3 :

خوب باتشکرازاقاابوالفضل عزیز
میتونم بگم 100درصددرسته حرفهای ایشون وکاملاتاییدمیشه!
بنده خودم جزوهمون ادمهایی بودم که بین این دوکنسول گیرکرده بودم کدومشوبخرم
وبعدش به همین دلایلی که اقاابوالفضل اشاره کردندایکس باکس360خریدم
الانم فوق العاده ازش راضیم
مخصوصابازی های مولتی پلتفرم روباجرات میتونم بگم90درصدایکس باکس باکیفیت بالاتروروان تراجرامیکنه که واقعاعالیه
درضمن حجم بازی های مولتی پلتفرم95درصدازکل بازی هاست که متاسفانه دستps3روازپشت بسته!!!!
اقاایکس باکس بهتره دیگه!
من که کاملاراضیم

باز خودت بیشتر میدونی ولی منم میگم ایک باکس

موفق باشی

---------- نوشته در 09:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:55 PM ارسال شده بود ----------

برو فقط سریع بگیر تا یکی دو ماه دیگه بازی ها داره میاداااااااااااااا

:-*:-*
ممنون از همه ی شما دوستان مخصوصا ابوالفضل جان عزیز که مارو شرمنده خودشون کردند،از دوستانی هم که من رو راهنمایی میکنند واقعا ازشون ممنونم.
چشم آقا مهدی جان عزیز،هر چه زودتر میگیرم تا از بازیهای جدید عقب نمونم.
حالا یه سوال مهدی جان،شما که الان PS3 داری،پشیمونی؟:dنه آخه خداییش آدم یه سر به بازارچه که میزنه متوجه میشه که 90 درصد کنسول هایی که فروخته میشه PS3 هست.یدونه اسلیم 4 گیگ هم گیر نمیاد.
بازم میگم دوستان،واقعا خیلی ممنونم از راهنماییاتون و اینکه ما رو شرمنده کردی ابوالفضل جان:">:)

من روی هر دوتا کنسول سوار بودم! هیچوقت هم از هیچکدومشون خسته نشدم!

مگه میشه با وجود عناوین انحصاری مثل Uncharted ، The Last Of Us , Uncharted و... از این کنسول برگردی و پشیمون بشی ؟!!

خواهش کردم از کنسولی که دارید تعریف نکنید ، چیزی رو که برای فردای کنسول های تعریف شده بگید (توی چند تا پست گذشته تنها آقا ابوالفضل صحبت هاشون تقریبا همگی درست بودن)

ی چیز جالبی هم که هست اینه که تا قبل از E3 امسال نظرسنجی این تاپیک به طور قاطع به نفع PS3 بود اما وقتی نمایش سونی تموم شد توی این نمایشگاه و نمایش مایکروسافت رو هم دیدیدم ، با وجود اینکه واقعا امسال سونی بهتر کار کرد (مایکروسافت تنها چند تا بازی Dancing رو معرفی کرد و چند تا عنوان نه چندان بزرگ دیگه به علاوه امکانات MSN روی کنسول خودش رو) ، نظر سنجی مساوی شد که من اصلا دلیلشو نمیفهمم !!!!!

حالا هم دلیل اصلی انتخاب شما برای خرید کنسول میتونه تجربه دیگران باشه. با اینکه اصلا اعتقادی به برگشتن نتیجه نظرسنجی ندارم چون برعکس شد یهو ؛ با توجه به نظرسنجی میتونید کنسولتون رو انتخاب کنید. تا الآن که مساوی شدن یهو (:d) یکم صبر کنید دیگران هم شرکت کنن بعد میتونید ببینید...

آخرین ویرایش:

مگه میشه با وجود عناوین انحصاری مثل Uncharted ، The Last Of Us , Uncharted و... از این کنسول برگردی و پشیمون بشی ؟!!

خواهش کردم از کنسولی که دارید تعریف نکنید ، چیزی رو که برای فردای کنسول های تعریف شده بگید (توی چند تا پست گذشته تنها آقا ابوالفضل صحبت هاشون تقریبا همگی درست بودن)

ی چیز جالبی هم که هست اینه که تا قبل از E3 امسال نظرسنجی این تاپیک به طور قاطع به نفع PS3 بود اما وقتی نمایش سونی تموم شد توی این نمایشگاه و نمایش مایکروسافت رو هم دیدیدم ، با وجود اینکه واقعا امسال سونی بهتر کار کرد (مایکروسافت تنها چند تا بازی Dancing رو معرفی کرد و چند تا عنوان نه چندان بزرگ دیگه به علاوه امکانات MSN روی کنسول خودش رو) ، نظر سنجی به نفع Xbox تغییر کرد که من اصلا دلیلشو نمیفهمم !!!!!

حالا هم دلیل اصلی انتخاب شما برای خرید کنسول میتونه تجربه دیگران باشه. با اینکه اصلا اعتقادی به برگشتن نتیجه نظرسنجی ندارم چون برعکس شد یهو ؛ با توجه به نظرسنجی میتونید کنسولتون رو انتخاب کنید.

دقیقا به همین دلیل که هر دو رو داشتی پشیمون نشدی
برایه کسی که می خواد یک کنسول داشته باشه و بازیهاشم گرون در نیاد و به روز بازی کنه ایکس باکس بی برو برگرد بهترین گزینس ولی واسه کسی که پول بازی اورجینال خریدن داره ps3 بهترین گزینس چون شبکش رایگانه و تعداد بازی هایه انحصاریش فوق العاده بیشتره

ی چیز جالبی هم که هست اینه که تا قبل از E3 امسال نظرسنجی این تاپیک به طور قاطع به نفع PS3 بود اما وقتی نمایش سونی تموم شد توی این نمایشگاه و نمایش مایکروسافت رو هم دیدیدم ، با وجود اینکه واقعا امسال سونی بهتر کار کرد (مایکروسافت تنها چند تا بازی Dancing رو معرفی کرد و چند تا عنوان نه چندان بزرگ دیگه به علاوه امکانات MSN روی کنسول خودش رو) ، نظر سنجی مساوی شد که من اصلا دلیلشو نمیفهمم !!!!!

حالا هم دلیل اصلی انتخاب شما برای خرید کنسول میتونه تجربه دیگران باشه. با اینکه اصلا اعتقادی به برگشتن نتیجه نظرسنجی ندارم چون برعکس شد یهو ؛ با توجه به نظرسنجی میتونید کنسولتون رو انتخاب کنید. تا الآن که مساوی شدن یهو (:d) یکم صبر کنید دیگران هم شرکت کنن بعد میتونید ببینید...
دوست عزیز منظور آقا مهدی از لحاظ کبی خور بودن بود که بشیمون میشه هر کی خریده... وگرنه خود ایشون گفتن که هر 2 تا کنسول رو دارن تا بخوان بیان طرفداری کنن..
چندتا عناوین نه چندان بزرگ دیگه؟؟؟!؟!؟؟!؟؟!؟؟!؟:|
دیگه از گرز و هیلو و فرزا (انحصاریاش) و توم رایدر و رزیدند ایول و کال اف چجوری چجوری بزرگ تر می خوای شما رو اکس باکس؟

آخرین ویرایش:
دقیقا به همین دلیل که هر دو رو داشتی پشیمون نشدی
نه خیر ، ی مدتی بدون PS3 بودم ، واقعا هر روز بیشتر از دیروز حسرت بازی های انحصاری این کنسول رو میخورم!
در ضمن منظورم این بود که به هیچ وجه از خریدن PS3 پشیمون نمیشید چرا که وقتی توی نمایش ها عناوین انحصاری رو میبینید دلتون نمیسوزه که کاش میتونستید این عناوین بزرگ رو تجربه کنید!

آقا حسام
اول اینکه آقا مهدی گفتن هر کی PS3 خریده پشیمون شده نه آقا ابوالفضل ....
دوم اینکه عناوین غیر انحصاریش واسه PS3 هم میان دیگه ، لازم نبود از کال اف و .... نام ببرید ...
سوم اینکه اگر Xbox چند تا عنوان (که خودمم عاشق مارکوس فنیکس توی GeOW بودم ) بیشتر انحصاری نداره ، همونطور که آقا امید گفت :
تعداد بازی هایه انحصاری PS3 فوق العاده بیشتره

آخرین ویرایش:
نه خیر ، ی مدتی بدون PS3 بودم ، واقعا هر روز بیشتر از دیروز حسرت بازی های انحصاری این کنسول رو میخورم!
در ضمن منظورم این بود که به هیچ وجه از خریدن PS3 پشیمون نمیشید چرا که وقتی توی نمایش ها عناوین انحصاری رو میبینید دلتون نمیسوزه که کاش میتونستید این عناوین بزرگ رو تجربه کنید!

اول اینکه آقا مهدی گفتن هر کی PS3 خریده پشیمون شده نه آقا ابوالفضل ....
دوم اینکه عناوین غیر انحصاریش واسه PS3 هم میان دیگه ، لازم نبود از کال اف و .... نام ببرید ...
سوم اینکه اگر Xbox چند تا عنوان (که خودمم عاشق مارکوس فنیکس توی GeOW بودم ) بیشتر انحصاری نداره ، همونطور که آقا امید گفت :
اهان شما درست میگی:d آقا مهدی بودن.
نه بحث سر بازیای انحصاری ps3 نیست. اونو که هر کس میدونه.
شما گفتی بازی های نه چندان بزرگ منم گفتم نه یه چند تا بزرگ بود(:d حالا چه انحصاری چه مالتی بلتفورم)

اگر اهل ورزش کردن هم هستی و می خوای از بازی کردن لذت ببری و همیشه با انگشتات روی کلیدها فشار ندی من به شما XBOX به همراه کینکت رو پیشنهاد می دم ولی اگر نمی خوای کینکت بخری PS3 هم خیلی خوبه

دوست عزیز من PS3 و 360 دارم و منصفانه باید بگم ک PS3 برای کسی که وضع مالی متوسطی ک داره بدرد نمیخوره!(اگه ککپی نخری)
360 بهترین گزینه ست چون همه بازیاش ارزون و در دسترسه شبکه لایوشم کلی بازی توپ داره هرچند انحصاریای PS3 هم خوبه

اقا من جفت کنسولا رو داشتم(الان دیگه ندارم)ولی اگه میخوای فقط یک کنسول بگیری شک نکن برو ایکس باکس بگیر.اگه دوباره پول گیر آوردی یه ps3 بزن تنگش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or