سلام و خسته نباشید به همگی،من تازه عضو شدم:baby: و یه درخواست راهنمایی دارم.
سیستم من اینه:
Cpu: 3.2 intel
Ram: 2gig
VGA:Geforce 8400 Gs, 512
حالا میشه به من بگید چیکار کنم که بشه خوب بازی کرد با سرعت بالا؟
خیلی ممنونم.
سلام .
دو توصیه برحسب تجربم دارم که خدمتتون عرض میکنم
1.اگر از بیلد های جدید استفاده میکنید از گزینه frameskip که تو بخش cpu شبیه ساز هست استفاده کنید و مقدار 2 2 رو بدید ( یه 2 تو مستطیل آخری . یه دو هم تو مستطیل بالاییش) و بعد بازی رو اجرا کنید . با استفاده از F4 و Tab هم میتونید درون بازی از فریم اسکیپ به نرمال و بلعکس سوییچ کنید . این برای مواقعی خوبه که فریم اسکیپ باعث بوجود اومدن مشکل تو بازی ها میشه مثلا صفحه سیاه میشه یا پرش خیلی زیادی تو صفحه میبینید .
2.از اسپید هک های موجود استفاده کنید .( همه رو تیک بزنید ) البته توجه داشته باشید اگر دیدید بازی بالا نیومد ممکنه بواسطه این اسپید هک ها باشه پس اسپید هک ها رو در این صورت غیر فعال کنید ( یکی بعد از دیگری تا بفهمید کدوم اسپید هکه که باعث گیر کردن بازی میشه ) و بعد به بازی کردنتون ادامه بدید .
3.اگه بلید های جدید سرعت خوبی ندارن بنظرتون میتونید از بیلد های قدیمی هم استفاده کنید . بعنوان مثال بیلد Pcsx2r-1233 بیلدی هست فوق العاده! البته با استفاده از Vuskip .
توضیح بیشتر : این گزینه تو بیلد های جدید برداشته شده و بجای همون Frame Skip قرار داده شده . این دو کاراییشون مثل هم هست اما در پاره ای از مواقع Vuskip بمراتب بهتر از فریم اسکیپ کارمیکنه ( خیل یکم هستند این نمونه ها ) .پس میتونید از این ورژن های هم استفادهکنید . فقط ذکر یک نکته .
تنظیمات vuskip با تنظیمات frameskip متفاوته عموما .
برای بدست اوردن سرعت بهینه و خوب در vuskip از تنظمیات 1 1 استفاده میکنیم و این درحالیه که در frame skip از 2 2 عموما استفاده میکنیم ( البته خودتون هم میتونید اعداد دیگه رو هم امتحان کنید و نتیجه رو ببینید )
4.از پلاگین های گرافیکی مختلف استفاده کنید . بعنوان مثال GSDX1.15 و ZeroGs
بعنوان مثال GSDX1.15 build 1379 سرعت خیلی زیادی به من میده در حالی که بیلد های دیگش اینطور نیستند!
در بعضی از بازی های پلاگین گرافیکی ZeroGs بسیار بسیار سریعتر از Gsdx هست . بعنوان مثال بازی soul calibur 3 با GSDX 5 فریم میگیرم . در حالی که با ZeroGs 22 تا 37 فریم میگیریم .! ( البته این ها تغییر هم میکنند در طول زمان . )
خوب اینم هم از این دیگه . امیدوارم کمکتون کرده باشه .