playable بازی . نمیدونم خودت بی زحمت یه تست کن نباید مشکلی باشه .حسین جان تنظیم خاصی برای Killer 7 وجود داره ؟
playable بازی . نمیدونم خودت بی زحمت یه تست کن نباید مشکلی باشه .حسین جان تنظیم خاصی برای Killer 7 وجود داره ؟
اون لینک سابق بخاطر مشکلات اخیر گوگل غیر قابل دسترس شده بعدا درست میشه .master جان اگه ممکنه بیلد 1233 و پلاگین GSDX1.15 build 1379 رو برای ما بگزاری چون این لینکی که گزاشتی کار نمیکنه
سلام . قبلش اون پلاگین مخصوص گاد آو وار رو گرفتی ؟سلام دوستان روي سيستم من Gow2 جواب ميده اما يه جاست ميرسه به يه نگهبانه اسمش تريسلس هست ميخان مبارزه بازي هنگ ميكنه و صفحه سفيد ميشه ميخواستم بدونم پچي واسه درست كردن اين مشكل هست؟
همچنين Gow1 مرحله آخر وقتي از آزمايش خداي جنگ كه با مثلهاي خودش ميجنگه موفق ميشم دمو رو كه نشون ميده ميره بره واسه آخرين مبارزه صفجه سفيد ميشه
اگه پچي هست بزاريد ممنون ميشم
يا اگه تنظيماتي هم هست بگيد انجام بدم درست بشه ممنون ميشم
چگونگی رایت بازی های Ps2با سلام من وقتي بازيها رو از مغازه ميخرم چه جوري بايد اونا رو ايميج كنم ايا به برنامه اي نياز داره
دوست عزیز خیلی ممنونم ازت ولی اون دوتا لینک اولی که توی جملاتت بود کار نمیکنه . پلاگینهای gsdx رو دان کردم . ممنونت میشم اونارم هم بزاری مجدد .سلام . آخرین بلید نباید مشکلی در اجرا داشته باشه . شما آخرین بیلد رو از اینجا دریافت کنید و بعد که از حالت فشرده خارجش کردید . بیلد 1400 رو با پوشه پلاگین تو پوشه شبیه ساز کپیش کنید .
از این بیلد pcsx2-r1233.7z هم میتونید استفاده کنید ( میتونید Vuskip رو فعال کنید و بازی کنید اما بهتره اول با آخرین بیلد امتحان کنید اگر نتیجه نگرفتید با این امتحان کنید اگر هم با این نتیجه نگرفیتد بفرمایید تا راهنماییتون کنیم .)
بعد برای دریافت پلاگین گرافیکی به اینجا مراجعه کنید و این رو دنلود کنید (اولی رو )
GSdx-r1076m-sse2-Mod.dll
GSdx-r1076m-sse3-Mod.dll
GSdx-r1076m-sse4-Mod.dll
این پلاگین منحصرا برای GOW ساخته شده تا مشکل گرافیکی اونو حل کنه . پس ممکنه تو بازی های دیگه بهت گیر بده . برای بازی های دیگه از آخرین بیلد GSDX استفاده کن ( یا بیلد 1379 )
پست اول هم فراموش نشه که مطالعه کنید
دوست عزیز خیلی ممنونم ازت ولی اون دوتا لینک اولی که توی جملاتت بود کار نمیکنه . پلاگینهای gsdx رو دان کردم . ممنونت میشم اونارم هم بزاری مجدد .
سلام . نیازی نبود کل 25 مگ رو دنلود کنی ( یادم باشه برش دارم ) لینکی که برای دنلود آخرین بیلد ها تو صفحه اول گذاشتم یعنی این . تمامی پلاگین ها و آخرین بیلد (فایل اجراییش ) رو داره فقط میمونه بایوس که اون 15 مگیه رو دنلود کنید دیگه حله (تمامی بایوس ها توشه )دوست عزیز خیلی ممنونم ازت ولی اون دوتا لینک اولی که توی جملاتت بود کار نمیکنه . پلاگینهای gsdx رو دان کردم . ممنونت میشم اونارم هم بزاری مجدد .
در ضمن من از صفحه اول اون لینک آخرین ورژن رو 25 مگ بود رو دانلود کردم فایل exe رو اجرا میکنم مینویسه که فایل gsdx رو از داریو e: \ emulator sections\pcsx_0.9.6\plugins\.... پیدا نمیکنه چیکار کنم .
در ضمن علاوه بر مطالبی که تو پست بالا گفتم اینجا هم هست میتونی بیلد 1225 و 1238 رو دنلود کنی ( یکی قبل و یکی بعد از بیلد مورد نظر ما یعنی 1233 )master جان بیلد 1233 ویروسی میباشد و پلاگینش هم 1378 است قرار بود 1379 را بدین اگه ممکنه سالمشو لطف میکنی
در ضمن بیلدهای جدید اجرا نمیشود و ارور میدهد مشکل چیست
شما یه لطفی کن از صفحه اول بایوس ها و آخرین بیلد رو بگیر ( یا از سایت خود پی سی اس ایکس 2 آخرین ورژن یعنی 9.6 رو دملود کن بعد دایرکت ایکس رو آپدیت کن بعد از لینک پلاگینی که بالا برای گاد آو وار دادم استفاده کن حله .دوست عیز من ورژن 0.9.4 رو نصب کردم بعد این فابل رو انداختم داخلش بعد اجرا کردم بعد از تنظیمات وقی بازی رو خواستم شروع کنم به من گفت که directx مشکل داره باید آپدیت البته تنظیمات گرافیک روی اون gdx هست که فقط مال gow هستش بشه قضیه چیه ؟
دوستان من فقط میخوام این بازی رو انجام بدم پس بهترین بلیدی که هست رو برام لطفا لینکش رو بگذارید. ممنون میشم .
میشه تنظیماتی که برای بیشترین فریم توی gow رو داشته باشید رو به من بگید. :
تنظمات :
cpu
speed
speed hacks
advanced
کدوم بایوس رو براش انتخاب کنم .
و این قضیه vu چی هست .
ببخشید سوالاتم زیاد شده
چون من میخوام تا قبل از نسخه 3 این بازی که بیاد قضایای بازی رو متوجه شم و گیم پلیش دستم بیاد خیلی دوست دارم سریعتر بازی کنم . ممنوتون میشم .