مشکلم همینه من direct x 10 هم نصب کردم بازم مشکل میگیره
2- باید کدوم بایوس رو انتخاب کنم
3- این آخرین بلیدی که دانلود کردم تنظیمات cpu و advdnced رو چیکار کنم . ممنونت میشم .
4- اون بلیدی هم که گذاشتی 1417 رو هم دانلود کردم تو ش دو فایل بود به اسمهای pcsx2-r1417.exe که میخوام اجراش کنم ارور میده و یه فایل دیگه که اسمش هست pcsx2-sr9-r4.exe که اون اجرا میشه . کدومش اصلی
دوست عزیز الان از روی ایمیج اجرا کردم فریم عالی بود با اون ورژن خیلی قدیمی gsdx البته فقط توی دمو تو بازی خیلی سرعت پایین و رنگها قاطی شده بود و فکر کنم با این ورژن حدید gsdx کاملا مشلم حله فقط توی این قضیه که میگه آپدیت کن گیر کردم . همه دایرکت ایکسهای توی امضاة گلنگ عدالت هم دانلود کردم و نصب کردم بازم میگه باید آپدیت کنم من چه خاکی تو سرم بریزم .
( اصلا یک درخواست ویژه میشه یک پک کامل برای بازی god بسازی و آپلود کنی که حاوی آپدیت دایرکست ایکس و فقط پلاگینهای مورد نیاز این بازی باشه بعلاوه بلیدی که باهاش متچ هست . ) ( اگه بشه که من از خر مانده در گلی درمیام ) .
وقتی ارور میده شما باید اخرین ورژن dx9 march 2009 رو دان کنی و باید حتما d3dx9.40.dll و D3DX9.41.DLL و 10 رو سیستم شما داشته باشه که میتونی از اینجاها دان کنی DirectX End-User Runtime Web Installer (direct link), DirectX End-User Runtime و حتما باید برای بهتر شدن برنامه این رو هم نصب کنی چون pcsx2 از compiler های 2008 استفاده میکنه که برای gsdx هم هست از اینجا Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86)
و یک نکته SSSE3 is supported by the Intel Core 2 Duo series.
SSE4 is supported ONLY by the Intel Core 2 Duo Penryn series or above, meaning the E7xxx, E8xxx models for dual cores and the Q9xxx models for quad cores. All Intel i7 models also supported.
شما میتونی DLL های D3DX9.41.و 40 از اینجا دان کنی D3DX9.41.40.DLL
آخرین ویرایش: