نه نمیشه.دوستت اگه بصورت دیجیتالی بازی رو داشت میتونستی لاینسس کنی ولی الان که فیزیکی داره امکانش نیست.سلام دوستان یه سوال من الان یه رفیقی دارم اون titanfall رو داره به صورت فیزیکی یعنه سی دی اش رو داره بعد اگر من برم سی دی اش رو از یه جا کرایه کنم نصبش کنم رو هاردم بعد رفیقم میتونه پروفایلشو لایسنس کنه با من که من دیگه نه بازی رو خریده باشم نه دانلود کرده باشم ؟ چجوریاست
یه سوال
هر اکانت برای هر کنسول محدودیت سه بار هوم زده شدن داره ؟ یا کلاً اگه یه اکانت توسط چنتا کنسول مختلف به حد نصاب سه بار هوم زده شدن برسه [ حالا این سه بار توسط سه شخص مختلف ] بازم قفل میشه واسه یه سال ؟
سلام دوستان من 4 صفحه اول فروم را خوندم ولی به جواب سوالم نرسیدم.
من یک ایکس وان دارم اکانت گلد یکساله براش خریدم و بعد 14 بازی به صورت دیجیتال خریدم و نصب کردم
حالا برای گیم نتم 5 تا ایکس باکس نو خریدم.
در کل چند تا از دستگاهام میتونن از این 14 بازی استفاده کنند؟
تا اونجایی که خودم متوجه شدم فقط یکیشون میتونه در این صورت 4 تا کنسول دیگه بدون بازی هستن و من باید 14 بازی را برای دو تا دیگه هم بصورت جدا بخرم تا در کل اون چهار تا هم بازی داشته باشن!درسته؟کسی راه حل بهتری جز خرید فیزیکی بازی برای این مسئله داره؟
اینکه شیوه کار اینه من اکانت دوستم رو در ایکس باکس خودم لاگین کنم بعد برم تو تنظیمات کنسول خودم اکانت دوستمو بکنم my home xbox?
اون وقت دوستم چجوری میتونه این امکان رو از من بگیره که نتونم استفاده کنم؟
ممنون
از طریق هارد میتونی این کارو بکنیامیدوارم سوالم را در تاپیک درست مطرح کرده باشم.
الان 200 گیگ بازی روی کنسول ایکس وان خودم دارم و برای کنسول ایکس وان جدید که تازه خریدم راهی هست که دیتای بازی ها را منتقل کنم و نخوام دانلود کنم؟