erfan zero
کاربر سایت
باید از خود کنسول وارد پروفایلت بشی و از هوم بودن در بیاری پروفایلت رو ..سلام دوستان من کنسولم رو به دوستم فروختم پروفایلم رو پاک کردم ولی دوستم الان بازیهای دیجیتالی من رو راحت دانلود و با اکانتی که خودم براش رو کنسول درست کردم بازی میکنه آیا راه حلی داره که من بتونم دسترسی اون رو به بازیهام قطع کنم من الان کنسول ندارم فقط از طریق کامپیوتر وارد پروفایلم میشم.
ممنون داداش که جواب دادی یه سوال دیگه تا ابد میتونه از بازیها استفاده کنه یا مدت زمان محدودی داره؟باید از خود کنسول وارد پروفایلت بشی و از هوم بودن در بیاری پروفایلت رو ..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
تا زمانی که اکانت هوم اون دستگاه باشه میتونه ازش استفاده کنه مگه اینکه :ممنون داداش که جواب دادی یه سوال دیگه تا ابد میتونه از بازیها استفاده کنه یا مدت زمان محدودی داره؟
اگه پروفایل خودم رو یه کنسول دیگه وارد کنم بازیها رو کنسول دوستم قفل میشن؟تا زمانی که اکانت هوم اون دستگاه باشه میتونه ازش استفاده کنه مگه اینکه :
۱.همون راه قبلی که بهت گفتم
۲.یکی دیگه اکانت رو هوم کنه !
بله..واسه اطمینان پسوردتم عوض کناگه پروفایل خودم رو یه کنسول دیگه وارد کنم بازیها رو کنسول دوستم قفل میشن؟
پسوردم رو هم عوض کردم پروفایلم رو هم ریموو کردم .بله..واسه اطمینان پسوردتم عوض کن
اگه بازی های فری شده ی گلد باشن اره قفل میشن ولی بقیه ی بازی ها نه !پسوردم رو هم عوض کردم پروفایلم رو هم ریموو کردم .
راستی اگه گلدم اعتبارش تموم بشه بازیها رو کنسول دوستم قفل میشن؟
ممنون داداش که جواب سوالام رو دادین شب بخیر.اگه بازی های فری شده ی گلد باشن اره قفل میشن ولی بقیه ی بازی ها نه !
پ.ن: البته سابقه داشته یه سری بازی های گلد بعد از تموم شدن گلد قابل بازی کردن بودن
فقط یک نکته اگه پروفایلت رویه یه دستگاه دیگه فقط ساینین کنی بازم دوستت میتونه بازیات بازی کنه!مگه اینکه بری آل ستینگ اونجا قسمت هوم ایکسباکس پروفایلت رو دسنگاه جدید هوم کنی!تا رفیقت از هوم دربیاد دیگه نتونه بازی کنه بازیات!اگه پروفایل خودم رو یه کنسول دیگه وارد کنم بازیها رو کنسول دوستم قفل میشن؟
داداش فقط یک نکته برایه بازییا دیجیتالی اونیکه باید ساینین بشه تا اینجا اوکی اما فقط با همون آیدی بازی بشه اشتباس میتونه اونم با سویچ یوزر رو هر آیدی با آیدی دلخاه بازی کنه!تنها تفاوتش اینکه فقط و فقط هنگام بازی اون آیدی که بازی توش هست باید سانین باشه اما در حالت هوم این مورد لازم نیست!اگر شما بازی رو خریداری کرده باشین و برای اینکه به اشتراک بزارین هوم ایکس باکس خودتون رو تقدیم دوستتون کرده باشین شما موظف هستین برای انجام بازی های دیجیتالی خود انلاین شوید و فقط روی پروفایل خودتون تنها میتونید بازی کنید و از طرفی کسی که هوم شما رو گرفته میتونه افلاین بازی کنه و روی تمامی پروفایل های کنسول خودشم بازی کنه!
8گیگ!فیفا چند؟قبل نصب نت کنسول رو خاموش کن نصب رو به صورت آفلاین انجام بدهدوستان من یه سی دی بازی دست دوم فیفا دارم و میخام نصب کنم ولی وقتی میزنم نصب شروع به دانلود میکنه حدود هشت گیگ !
چه جوری از رو سی دی نصب میکنید ؟
دوم اینکه من یه اکانت گلد 48 ساعته خریدم و زدم و موفقیت امیز دریافت کرد از اکانت ام در سایت ایکس و نه دستگاه
اما در دستگاه من هیچی نشون نمیده و اصلا نمیدونم چه جوری میفهمی گلد شدی و اینکه میشه بازی ریوال رو انلاین بازی کرد ؟
سوم اینکه من سه تا بازی دیجیتالی داخل پک بوده که دانلود و نصب کردم ولی هیچکدوم رو افلاین بازی نمیکنه و باید انلاین باشی
به نظرتون این فیفا اگر نصب بشه افلاین میشه بازی کرد . ضمنا من فقط یه اکانت دارم که هوم میباشد
متشکرم