amir_k2m
کاربر سایت
چرا دانلود ؟؟ برو سيديش رو از يه جا پيدا كن نصب كن و پس بده كه پول اينترنت ندي
بعد اگه با سی دی اینستال کنم میشه بدونه دیسک ران کرد؟
چرا دانلود ؟؟ برو سيديش رو از يه جا پيدا كن نصب كن و پس بده كه پول اينترنت ندي
دوستان یک سوال چطور میتونم بازی دیجیتالی رو دان نکنم بذارم از دیسک نصب بشه حجم اینترنت ندم؟توضیح کامل میخوام
بعد اگه با سی دی اینستال کنم میشه بدونه دیسک ران کرد؟
درود
من با یکی از دوستان Home Consol کردم حالا بعضی بازیها آفلاین وارد نمیشه مثلا UFC, FIFA 15, Worms
مشکل از همین Home Consol میشه؟
سلامدرود
من پیغام Xbox رو هم میگذارم اینجا شاید کسی تونست کمکی کنه، دوستان بعد از Home Console کردن اکانت خودم با دوستم این مشکل پیش اومده.
For This Game, You Need To Be Online If You're On This Xbox Regularly Make It Your Home Xbox To Enable Offline Play For Games You Own. The Next Time You're Online, Go To Setting>My Home Xbox. (0X87DE2727)
البته این مشکل رو فقط روی UFC و FIFA دارم. لطفا راهنمایی کنید
درود
من پیغام Xbox رو هم میگذارم اینجا شاید کسی تونست کمکی کنه، دوستان بعد از Home Console کردن اکانت خودم با دوستم این مشکل پیش اومده.
For This Game, You Need To Be Online If You're On This Xbox Regularly Make It Your Home Xbox To Enable Offline Play For Games You Own. The Next Time You're Online, Go To Setting>My Home Xbox. (0X87DE2727)
البته این مشکل رو فقط روی UFC و FIFA دارم. لطفا راهنمایی کنید
یه سوال:
چند نفر میتونن برای یه نفر لایسنس بزنن؟ مثلا بهرام، محمد، احسان اکانتشون رو برا من شیر کن
یه سوال:
چند نفر میتونن برای یه نفر لایسنس بزنن؟ مثلا بهرام، محمد، احسان اکانتشون رو برا من شیر کن
به تعداد محدودیتی که کنسول شما میتونه پروفایل های متعددی در خودش جای بده شاید 6 تا شاید 7 تا هنوز ما هم به اخرش نرسیدیمفعلا کسی به تعداد محدودی نرسیده , میشه گفت نامحدود !