Henry Tomasino
کاربر سایت
نه خداییش شماها رو چه حسابی همش وقتی مهمون دارید بازی میکنید؟
خوب بذارید مهموناتون برن بعد بازی کنید

خوب بذارید مهموناتون برن بعد بازی کنید

.آقا من یه خاطره بگم بدآموزی نشه فقط:d
:d لامصب هرچی صحنه توی هر چی بازی تو طول عمر گیمری بود رو گذاشته بود توی این تریلر،حتی واسه این که به بیننده درک بهتری برسونه 2 دقیقه فقط فیلم پ*رن گذاشته بود لاش:dبه Heavy Rain هم رحم نکرده بود،من اصلا روحمم خبر نداشت که این بازی یه همچین صحنه خفنی داشته باشه،بعد راجع بهش حرف میزد،تازه جکم میگفت:d آقا چشمتون روز بد نبینه،من اینو با چندتا تریلر دیگه گذاشتم دانلود شه تا صبح که بیدار شدم برشون دارم،هیچی دیگه ما رفتیم مدرسه و اومدیم بعد دیدیم فضای خونه یطوری شده:dآب دهنشو آدم بزور قورت میداد:dبعد رفتیم دیدیم که بعله بچه های عزیز،مادر بنده پای لپتاپ تشریف دارند و تا منو دیدند با اون نگاهشون انگار میخواستند که مغز منو از تو گوشم دراره:d.بعد خلاصه سرتونو درد نیارم،گفتش که علی،گفتم جانم:dگفت فقط بازیهای جنگی بازی میکنیا! نبینم بازیهای س*سی و صحنه دار بازی کنی،منم گفتم چشم:dو ازونجایی که به مادرم Shift+Del رو یاد ندادم(!) دیدم که بله دیده تریلرو و بعدش هم انداخته Recycle Bin،منم همونجا دوباره ورداشتم انداختم تو کالکشن مخفیام
خلاصه اصلا اون حرف بالایی رو هم در بین همین صحبتا زد.یه روزم بنجامین باتن رو گذاشته بودم همینجوری دانلود شه،اومدم مادرم گفت(با لحنی تند):بجای این که بشینی درس بخونی میری ازین فیلما میبینی؟! این فیلما چیه؟ منم سریع خودمو زدم به علی چپ:d،اصلا قبول نکردم،آخر گفتم شاید واسه محمده(داداشم)(بیچاره اون،آخه چیکار کنم 25 سالشه،سن قانونی رو خیلی وقته رد کرده:d)اونم قبول کرد دیگه،بعد رفتم به داداشم گفتم ماجرا رو اونم چون خیلی بچه باحالیه گفتش باشه مشکلی نداره اگه مامان پرسید میگم مال من بوده
:d
)
و از خجالت چشمم چسبیده بود به مانیتور و جای دیگه رو نمی دیدم .

هر کی که The Sims ( حالا هر ورژنی رو ) بازی کرده حداقل یه بار جلو خانواده سوتی داده...اصلا ً شک نکنید!! :d
ke$ha خدا بگم چیکارت کنه با این تاپیک زدنت :dاینطوری پیش بره ممکنه موشکل پیش بیاد.خیلتر و اینجورچیزا
الان میتونم حدس بزنم که بعضی ها رفتن اون بازی هایی که گفته شده رو دانلود کردنیا خرید و بازی میکنن , این دوران جوونی بد دورانی ـه:d
FARCRY 3 ممکنه کار دستتون بده.فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد.
حواسم نبود در بچگی GTA SANANDREAS بازی کردم ، سیستم بلوغ ملوغ ریخت به هم:d