Metal Gear Solid
کاربر سایت
نوشته شده توسط mostafa_cpp:HALF - LIFE 2
Marc Laidlaw در نقش Gordon Freeman
عكس وسط چهره مدل شده laidlaw متعلق به دوران جوونيشه و سمت چپ چهره الانش
----------------------------------------------------
Heinlein در نقش G Man
اين دو مدل مربوط بودن به زمان جووني اين دو شخصيت كه 1 Half Life ساخته شد
----------------------------------------------------
Scott Lynch در نقش Barny Calhon
نوشته شده توسط Darkfie1d:والا تا اونجا كه به تعصبات من مربوط ميشه يواش يواش دارم قاطي ميكنم... كي گفته اينا مدلاي اين شخصيت ها هستن؟! بر فرض اينكه اون بابا ريش پروفسوري داره شده دكتر فريمن؟!؟!؟!؟!؟!؟! يا اونيكي چون كت شلوار تنشه G-Man؟! اينا تصورات شماست و يا تصورات يكسري كه اينها رو براي استفاده تو اينترنت قرار دادن.. لطفاً به همون GTA و NFS و بقيه گير بديد كاريم با HL و MGS نداشته باشيد..
اگر بخوايم حساب كنيم Gary oldman خيلي بيشتر شبيه دكتر فريمنه تا هر كس ديگه اي
عزیز با همه احترامی که دارم برات ولی ببخشید خیلی لحن صحبت کردنت بده تخصبات بنداز دور مثلا اگر یکی از پرنس خوشش میاد این اقا که گذاشته اگر شبیه به اون صورت نباشه باید فحشش بدن ببخشید ولی با اینکه شما رو خیلی قبول دارم ولی متاسفانه جدیدن تو چند تاپیک شروع به جو سازی و دعوا میکنید و باعث زیر سوال بردن سایت میشه و این کار بسیار زشت است نمی خوام ناراحت بشید بل اخره اقا مصطفی زحمت کشیدن و پیدا کردن اگر نظرتون این هست که این مدل ها اصلی نیست می تونید خودت چند تا مدل اصلی به ما نشون بدیدنوشته شده توسط Darkfie1d:والا تا اونجا كه به تعصبات من مربوط ميشه يواش يواش دارم قاطي ميكنم... كي گفته اينا مدلاي اين شخصيت ها هستن؟! بر فرض اينكه اون بابا ريش پروفسوري داره شده دكتر فريمن؟!؟!؟!؟!؟!؟! يا اونيكي چون كت شلوار تنشه G-Man؟! اينا تصورات شماست و يا تصورات يكسري كه اينها رو براي استفاده تو اينترنت قرار دادن.. لطفاً به همون GTA و NFS و بقيه گير بديد كاريم با HL و MGS نداشته باشيد..
اگر بخوايم حساب كنيم Gary oldman خيلي بيشتر شبيه دكتر فريمنه تا هر كس ديگه اي
دوست عزيز ! لحن صحبت شما اصلا محترمانه نيست ؛ من براي پيدا كردن تك تك اين شخصيتها زحمت زيادي كشيدم . Marc Laidlaw خالق بازي Half life هست كه كاراكتر گوردون رو هم زا روي اون ساختند .
نكنه فكر كردي من انقدر بيكارم تو اينترنت ميگردم ببينم كي شبيه كيه بعد عكسش رو بزارم اينجا
دفعه بعد كه خواستيد اعتراضي نسبت به عكسها بكنيد نحوه استفاده از گوگل رو ياد بگيريد بعد بيايد اينجا !
نوشته شده توسط Darkfie1d:Sir Sean Connery as Big Boss (Metal Gear MSX Version)
now pretty shockin' huh?!
Kyle Reese [Terminator] as Solid Snake [Metal Gear 2: Solid Snake NES Box Art]
Clinton Eastwood as Red [Red Dead Revolver]
Stephen Segal as Dan [Street Fighter Series] (Official DreamCast magazine)
Wow Wow Wow....
Michael Jackson as Violet [Takken 4]
Christina MARIA Aguilera as MARIA [Silent Hill 2]
Mr. Ridiculous - Jack Black as Prince Kiefer (I donno about this one sorry)
Will Smith as Wounded COP [Resident Evil 2]
Bill Goldberg as Craig Marduk [Takken 4]
Denis Leary as James Sunderland [Silent Hill 2]
Jason Miller [Godhead Vocalist] as Psycho Mantis
Orko [He-Man TV Series] as Vivi [Final Fantasy]
Howie Long as Duke Nukem
Ladies and Gentlemen welcome to the main event:
Predator as Cyrex