چهره واقعي كاراكتر ها ( حتما ببينيد )

Josie Moran مدل Mia در NFS : MW
بابا اینکه ودلش نیست.خودش داخل پرده ی آبی نقشش را بازی کرده و اون فیلمهایی که ازش گرفتند را روی محیط بازی گذاشتند.
پس بهتر است بگوییم یکی از بازیگران بازی !;)

GTA : San Andreas

Yo Yo
در نقش Kendl

Pu7dvrJ7.jpg

عكس بهتر از اين ازش پيدا نكردم

----------------------------------------------------

Cllifton Collins در نقش Cesar

PpwY2YZS.jpg

تقريبا بيشتر مدلها آدمهاي معروفي هستند ( اگر معروف نباشند حداقل اينه كه ناشناخته نيستند )
بهر حال از رو قيافه من كه نميان يه كاراكتر بسازن ، ميرن از رو قيافه يه آدم معروف ميسازن :cheesygri

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
HALF - LIFE 2

Marc Laidlaw
در نقش Gordon Freeman

gFqgXWuJ.jpg

عكس وسط چهره مدل شده laidlaw متعلق به دوران جوونيشه و سمت چپ چهره الانش

Heinlein
در نقش G Man

975kbzEp.jpg

اين دو مدل مربوط بودن به زمان جووني اين دو شخصيت كه 1 Half Life ساخته شد

Scott Lynch در نقش Barny Calhon

fQuUYfmr.jpg

والا تا اونجا كه به تعصبات من مربوط ميشه يواش يواش دارم قاطي ميكنم... كي گفته اينا مدلاي اين شخصيت ها هستن؟! بر فرض اينكه اون بابا ريش پروفسوري داره شده دكتر فريمن؟!؟!؟!؟!؟!؟! يا اونيكي چون كت شلوار تنشه G-Man؟! اينا تصورات شماست و يا تصورات يكسري كه اينها رو براي استفاده تو اينترنت قرار دادن.. لطفاً به همون GTA و NFS و بقيه گير بديد كاريم با HL و MGS نداشته باشيد..

اگر بخوايم حساب كنيم Gary oldman خيلي بيشتر شبيه دكتر فريمنه تا هر كس ديگه اي
oldman_gary.jpg;jsessionid=8E2B7BECAC3FC63A5148DA023C5A2B07

آخرین ویرایش:
The Official LookAlike Thread

Sir Sean Connery as Big Boss (Metal Gear MSX Version)
bigboss.jpg

now pretty shockin' huh?!
Kyle Reese [Terminator] as Solid Snake [Metal Gear 2: Solid Snake NES Box Art]
solid_snake_metal_gear_-_kyle_reese_terminator.jpg

Clinton Eastwood as Red [Red Dead Revolver]
red_red_dead_revolver_-_clint_eastwood.jpg

Stephen Segal as Dan [Street Fighter Series] (Official DreamCast magazine)
dan-01.jpg

Wow Wow Wow....
Michael Jackson as Violet [Takken 4]
violet-01.jpg

Christina MARIA Aguilera as MARIA [Silent Hill 2]
maria_silent_hill_2_-_christina_aguilera.jpg

Mr. Ridiculous - Jack Black as Prince Kiefer (I donno about this one sorry)
prince_kiefer_dragon_warrior_vii_-_jack_black.jpg

Will Smith as Wounded COP [Resident Evil 2]
deadbro-01.jpg

Bill Goldberg as Craig Marduk [Takken 4]
craig_marduk_tekken_4_-_bill_goldberg.jpg

Denis Leary as James Sunderland [Silent Hill 2]
jamessunderland-01.jpg

Jason Miller [Godhead Vocalist] as Psycho Mantis
psychomantis-01.jpg

Orko [He-Man TV Series] as Vivi [Final Fantasy]
vivi-01.jpg

Howie Long as Duke Nukem
duke-01.jpg

Ladies and Gentlemen welcome to the main event:
Predator as Cyrex
cyrax-01.jpg

نوشته شده توسط Darkfie1d:
والا تا اونجا كه به تعصبات من مربوط ميشه يواش يواش دارم قاطي ميكنم... كي گفته اينا مدلاي اين شخصيت ها هستن؟! بر فرض اينكه اون بابا ريش پروفسوري داره شده دكتر فريمن؟!؟!؟!؟!؟!؟! يا اونيكي چون كت شلوار تنشه G-Man؟! اينا تصورات شماست و يا تصورات يكسري كه اينها رو براي استفاده تو اينترنت قرار دادن.. لطفاً به همون GTA و NFS و بقيه گير بديد كاريم با HL و MGS نداشته باشيد..

دوست عزيز ! لحن صحبت شما اصلا محترمانه نيست ؛ من براي پيدا كردن تك تك اين شخصيتها زحمت زيادي كشيدم . Marc Laidlaw خالق بازي Half life هست كه كاراكتر گوردون رو هم زا روي اون ساختند .
نكنه فكر كردي من انقدر بيكارم تو اينترنت ميگردم ببينم كي شبيه كيه بعد عكسش رو بزارم اينجا
دفعه بعد كه خواستيد اعتراضي نسبت به عكسها بكنيد نحوه استفاده از گوگل رو ياد بگيريد بعد بيايد اينجا !

عزیز با همه احترامی که دارم برات ولی ببخشید خیلی لحن صحبت کردنت بده تخصبات بنداز دور مثلا اگر یکی از پرنس خوشش میاد این اقا که گذاشته اگر شبیه به اون صورت نباشه باید فحشش بدن ببخشید ولی با اینکه شما رو خیلی قبول دارم ولی متاسفانه جدیدن تو چند تاپیک شروع به جو سازی و دعوا میکنید و باعث زیر سوال بردن سایت میشه و این کار بسیار زشت است نمی خوام ناراحت بشید بل اخره اقا مصطفی زحمت کشیدن و پیدا کردن اگر نظرتون این هست که این مدل ها اصلی نیست می تونید خودت چند تا مدل اصلی به ما نشون بدید

دوست عزيز ! لحن صحبت شما اصلا محترمانه نيست ؛ من براي پيدا كردن تك تك اين شخصيتها زحمت زيادي كشيدم . Marc Laidlaw خالق بازي Half life هست كه كاراكتر گوردون رو هم زا روي اون ساختند .
نكنه فكر كردي من انقدر بيكارم تو اينترنت ميگردم ببينم كي شبيه كيه بعد عكسش رو بزارم اينجا
دفعه بعد كه خواستيد اعتراضي نسبت به عكسها بكنيد نحوه استفاده از گوگل رو ياد بگيريد بعد بيايد اينجا !

اولاً من بشوخی گفتم و انتظار داشتم مشخص باشه... اما انگار زیاد مشخص نبوده... من جو سازی نکردم و احتیاجی هم به اینکار ندارم... فقط در مورد قسمت تصورات شماست... قبول دارم که این قسمت منظورم رو بد گفتم من قصد توهین نداشتم و به کسی هم فحشی یا نا سزا نگفتم... از اینکه ناراحت شدید متاسفم... من هم گشتم و در اینترنت مدل براتون پیدا کردم.. در اینکه مدلهایا شما یا مدلهائی که خودم معرفی کردم اصلی نیستن هیچ شک و شبهه ای نیست... اینها همه تصورات طرفداراست و لا غیر... اگر ما بگردیم ممکنه خیلی چیزها شبیه به هم پیدا کنیم و این صرفاً دلیل بر این نیست که شماره 1 قطعاً مدلی هست که شماره 2 از روی اون ساخته شده... بازم متاسفم که منظورم رو بد رسوندم و باعث بروز سوء تفاهم شدم...

عزیزم ببین خب نوع صحبت کردن شما در چند تاپیک باعث برداشت بنده جو سازی شده
خب شما شوخی کردی اخرش مینوشتی شوخی یا شکلک خنده اینها میزاشتی که شوخی هست بل اخره اقا مصطفی بنده و همه بچه های سایت هم ادمیم بهمون بر میخوره دیگه ایشون اینقدر زحمت میکشن خب اینجوری یکی بهش بگه یم دونی چه قدر تو ذوقش میخوره دیگه اصلا بیخیال میشه بعضی وقت ها برا من که پیش اومده
البته من قسمت که میگید شاید مدلی که میگید از اون طراحی نشده ولی خب شبیهش هست یدگه
راستی از پرنس 2و 3 مصطفی جون قربونت بزار ببین من بجور دهنم اب افتاده ها من که عاشق پرنسم باید جای رهام و بهزادم دهنم اب بیوفته الان رهام اگر بود
ببخشید ولی من یکی جا دیدم یکی میگفت اخر بازی میگن کی ها مدل اصلی برای طراحی بودن ها؟؟؟

Sir Sean Connery as Big Boss (Metal Gear MSX Version)
bigboss.jpg

now pretty shockin' huh?!
Kyle Reese [Terminator] as Solid Snake [Metal Gear 2: Solid Snake NES Box Art]
solid_snake_metal_gear_-_kyle_reese_terminator.jpg

Clinton Eastwood as Red [Red Dead Revolver]
red_red_dead_revolver_-_clint_eastwood.jpg

Stephen Segal as Dan [Street Fighter Series] (Official DreamCast magazine)
dan-01.jpg

Wow Wow Wow....
Michael Jackson as Violet [Takken 4]
violet-01.jpg

Christina MARIA Aguilera as MARIA [Silent Hill 2]
maria_silent_hill_2_-_christina_aguilera.jpg

Mr. Ridiculous - Jack Black as Prince Kiefer (I donno about this one sorry)
prince_kiefer_dragon_warrior_vii_-_jack_black.jpg

Will Smith as Wounded COP [Resident Evil 2]
deadbro-01.jpg

Bill Goldberg as Craig Marduk [Takken 4]
craig_marduk_tekken_4_-_bill_goldberg.jpg

Denis Leary as James Sunderland [Silent Hill 2]
jamessunderland-01.jpg

Jason Miller [Godhead Vocalist] as Psycho Mantis
psychomantis-01.jpg

Orko [He-Man TV Series] as Vivi [Final Fantasy]
vivi-01.jpg

Howie Long as Duke Nukem
duke-01.jpg

Ladies and Gentlemen welcome to the main event:
Predator as Cyrex
cyrax-01.jpg

تمیتونم بگن خوب بود ..... عالی بود !!!!!!!!! فقط جالب اینجاست چرا بیشتر کاراکترا استایلاشون مثل همه ؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or