نوشته شده توسط Miesam:عزیزم ببین خب نوع صحبت کردن شما در چند تاپیک باعث برداشت بنده جو سازی شده
خب شما شوخی کردی اخرش مینوشتی شوخی یا شکلک خنده اینها میزاشتی که شوخی هست بل اخره اقا مصطفی بنده و همه بچه های سایت هم ادمیم بهمون بر میخوره دیگه ایشون اینقدر زحمت میکشن خب اینجوری یکی بهش بگه یم دونی چه قدر تو ذوقش میخوره دیگه اصلا بیخیال میشه بعضی وقت ها برا من که پیش اومده
البته من قسمت که میگید شاید مدلی که میگید از اون طراحی نشده ولی خب شبیهش هست یدگه
راستی از پرنس 2و 3 مصطفی جون قربونت بزار ببین من بجور دهنم اب افتاده ها من که عاشق پرنسم باید جای رهام و بهزادم دهنم اب بیوفته الان رهام اگر بود
ببخشید ولی من یکی جا دیدم یکی میگفت اخر بازی میگن کی ها مدل اصلی برای طراحی بودن ها؟؟؟
درسته حق با شماست من هم عذر خواهی کردم... در اون چندتا تاپیک اوضاع کاملاً فرق میکرد اینجا هم من اشتباه کردم و باعث سوء تفاهم شدم و بعدش عذرخواهی هم کردم و این بحث رو تموم شده میدونم..
درصورت شباهت بهتر از مدل پس استفاده نکنیم... از همون شباهت استفاده کنیم ... معمولاً از مدل استفاده نمیشه و بلکه شخصیت پردازی میشه و با توجه به خصوصیات شخصیت خصوصیات ظاهری هم خلق میشه البته علایق خالق شخصیت هم بسیار موثر هست و مثلاً در متال گیر 1 صورت شان کنری بجای بیگ باس استفاده شد و از صورت راجر مور بجای کلنل کمبل و از صورت البرت انیشتن بجای اگر اشتباه نکنم پروفسور مارو... و شخصیتهای دیگه حالا اگر پیدا کردم بازم قرار میدم..