بابا پرنس رو بده من دارم قاطی میکنم ها
راستی دویل مکرای دانته رو بزار عشق صفا
مصطفی جون ممنون همشون شبیه هست از همه هم اسنیک هست
بابا جون اگر شک دارید برید بگردید ببینید این هست یا نه
سی جی رو هم بزار جی تی ای
سلام
مصطفی مئنی که ری لیوتا مدل تای ورسیتی هست ؟ !!!
نمیدونم تا چه اندازه اهل فیلم هستی ولی لیوتا زمان خودش هنرپیشه سطح بالایی بوده و فکر نکنم که مدل تامی باشه .
من تازه این تاپیک رو دیدم... یادش بخیر..! مصطفی کار خوبی کردی این تاپیک رو دوباره علم کردی..!
آقا منم از حالا بازی..!
اول از همه باید بگم دوستان خواهشاً از گذاشتن عکسهایی که در سایتهای نامعتبر میبینن خودداری کنن.. چون ممکنه صاحب سایت طبق سلیقه ی شخصی ، گفته باشه که مثلاً من خوش دارم که اسنیک رو از روی تام کروز مدل سازی کرده باشن..! و شما هم ممکنه فقط به عکسی که میبینین بسنده کنین و حتی نخونین که نویسنده ش چی توضیح داده..!
بعدش باید بگم که لطفاً شایعات رو توی یه تاپیک جداگونه - مثل همون که توی بازیدات داشتیم - بپراکنید و از دادن خبر مرگ این و اون خودداری کنید!
بعدش هم باید بدونین همه ی کاراکترها لزوماً مدل ندارن (مثل لارا کرافت که بعداً آنجلینا جولی بجاش بازی کرد ) ولی اکثر اونا مدل حرکتی دارن... و اونی رو هم که توی تیتراژ پایانی بازی اسمشو نوشته به احتمال زیاد مدل حرکتیشونه..!
در مورد شخصیت مکس پین 1 هم باید بگم که گزینه ی sam lake همونقدر مسلمه که درست بودن تیموتی گیبز به جای مکس پین 2 ، این رو میتونین بگردین و خودتون ببینین.
کاراکتر اسنیک و سولید اسنیک هم نه تنها به هیو جکمن شباهت زیادی داره ، بلکه توی چندین سایت هم الهام گرفتن کاراکتر اسنیک از روی هیو جکمن به تأیید رسیده.