amirfifa
کاربر سایت
شما تو صفحه چند اعلام آمادگی کردی؟خوشبحالتون فقط این یه کاپ بود که من نگرفتم اون هم به خاطر کم لطفی دوستان بود که من رو شرکت ندادن عیب نداره کاپ بعدی
شما تو صفحه چند اعلام آمادگی کردی؟خوشبحالتون فقط این یه کاپ بود که من نگرفتم اون هم به خاطر کم لطفی دوستان بود که من رو شرکت ندادن عیب نداره کاپ بعدی
ایشالا جام بعدی داداش شما از الان تو لیست هستید آخه اگه جام های قبل رو نگاه کنید اولویت با بچه هاییه که حضورشون در بازی سنتر بیشتر بودهخوشبحالتون فقط این یه کاپ بود که من نگرفتم اون هم به خاطر کم لطفی دوستان بود که من رو شرکت ندادن عیب نداره کاپ بعدی
و همینطور شما دوست عزیزشما تو صفحه چند اعلام آمادگی کردی؟
صفحه3ایشالا جام بعدی داداش شما از الان تو لیست هستید آخه اگه جام های قبل رو نگاه کنید اولویت با بچه هاییه که حضورشون در بازی سنتر بیشتر بوده
- - -ویرایش - - -
و همینطور شما دوست عزیز
براساس قانون که تو پست اول هست میتونید ادامه رو بازی کنید یا اینکه میتونید توافقی کارتونو انجام بدیدما هم بازی کردیم بازی اول با میزبانی ایشون ۱-۰ باختم
بازی دوم هم ۵-۱ بود که وسطش من از psn پرت شدم بیرون لازمه بازی کنیم
ایشون جلو بود
داداش خودت بازی رو قطع کردی اگه اینطوری همه هر وقت کار دارن بازی رو قطع کنن بگن گلمون زخیره شه نمی شه که اینجوری دوم اینکه بازی فوتبال فرق نمی کنه چجور بازی کنی و هرکس می تونی جوری که می خواد بازی کنهفقط من یه سوال داشتم
بازی دوم دقیقه یازده بود و من 1 هیچ جلو بودم بازی قطع شد. دوباره بازیو برگزار کردیم ولی تکلیف گل من معلوم نیست
در ضمن دوست عزیز یه بازی ارزش نداشت 15 دقیقه اخر رو ضد فوتبال کنی ؛)
فقط من یه سوال داشتم
بازی دوم دقیقه یازده بود و من 1 هیچ جلو بودم بازی قطع شد. دوباره بازیو برگزار کردیم ولی تکلیف گل من معلوم نیست
در ضمن دوست عزیز یه بازی ارزش نداشت 15 دقیقه اخر رو ضد فوتبال کنی ؛)
داداش خودت بازی رو قطع کردی اگه اینطوری همه هر وقت کار دارن بازی رو قطع کنن بگن گلمون زخیره شه نمی شه که اینجوری دوم اینکه بازی فوتبال فرق نمی کنه چجور بازی کنی و هرکس می تونی جوری که می خواد بازی کنه
بازی من و c@rn@ge هم برگزار شد
فقط به دوستان بگم واسه جام های بعد ایشون رو در لیست سیاه قرار بدین
بازی اول دقیقه 4 تویه ضد حمله بودم و تک به تک که فردیناند ایشون تکل کردن و اخراج شدن
تا دقیقه 35 هم من 2 - 0 جلو بودم که پیغام دادن همه دکمه های دستم دارن خود به خود میزنن!!!!! و خارج شدن از بازی و دستشون یه دفعه the last of us رو اجرا کرد و دستشونم نشسته بودن مولتی پلیر tlou رو بازی میکرد بعد که بهشون پیغام دادم که چی شد؟ میگه بازی رفت شما 3 - 0 !!!!
محمود جان واسه ما هم زنگ رو بزن :d و تویه اون لیست سبزت اسم ما رو هم بنویس :d
فقط ما تا الان تویه بازیهامون از این بچه بازیا نداشتیم به جز اون یه مورد 21 - 1 که....
لطفا این دوستمون رو تویه جام های بعد اصلا تویه ثبت نام هم شرکت ندید که معلومه چه بلایی سر بازی ها میاره
واسه بازی Amin_7018 و kritooos هم محمود باید تصمیم بگیره اما اگه شما تویه یه بازی قطع شده 1 گل جلو بودین تویه بازی بعدش که از اول بازی کردین(ادامه بازی قبل) 1 - 0 شما پا برجا هست و شما 3 - 1 برنده هستید :d
بازی من و c@rn@ge هم برگزار شد
فقط به دوستان بگم واسه جام های بعد ایشون رو در لیست سیاه قرار بدین
بازی اول دقیقه 4 تویه ضد حمله بودم و تک به تک که فردیناند ایشون تکل کردن و اخراج شدن
تا دقیقه 35 هم من 2 - 0 جلو بودم که پیغام دادن همه دکمه های دستم دارن خود به خود میزنن!!!!! و خارج شدن از بازی و دستشون یه دفعه the last of us رو اجرا کرد و دستشونم نشسته بودن مولتی پلیر tlou رو بازی میکرد بعد که بهشون پیغام دادم که چی شد؟ میگه بازی رفت شما 3 - 0 !!!!
محمود جان واسه ما هم زنگ رو بزن :d و تویه اون لیست سبزت اسم ما رو هم بنویس :d
فقط ما تا الان تویه بازیهامون از این بچه بازیا نداشتیم به جز اون یه مورد 21 - 1 که....
لطفا این دوستمون رو تویه جام های بعد اصلا تویه ثبت نام هم شرکت ندید که معلومه چه بلایی سر بازی ها میاره
واسه بازی Amin_7018 و kritooos هم محمود باید تصمیم بگیره اما اگه شما تویه یه بازی قطع شده 1 گل جلو بودین تویه بازی بعدش که از اول بازی کردین(ادامه بازی قبل) 1 - 0 شما پا برجا هست و شما 3 - 1 برنده هستید :d
اولا برای خوتون ندوزید برید این اقا با بنده تو قضیه قدیمی مشکل داره استارتر می گه این بازی از چه قرارهمن قطعش نکردم خودش از بازی پرید بیرون. دلیلی نمیبینم وقتی جلو هستم بازی رو قطع کنم
این بازیا واسه دوستی بیشتر هستش. چهره خوبی نداره ادم بیاد یه ربع وقت کشی کنه. تو پست اول هم بهش اشاره شده در هر صورت واست ارزوی موفقیت دارم
- - -ویرایش - - -
پپسبازی دوم ما 3-3 میشه با این اوصاف
- - -ویرایش - - -
من قطعش نکردم خودش از بازی پرید بیرون. دلیلی نمیبینم وقتی جلو هستم بازی رو قطع کنم
این بازیا واسه دوستی بیشتر هستش. چهره خوبی نداره ادم بیاد یه ربع وقت کشی کنه. تو پست اول هم بهش اشاره شده در هر صورت واست ارزوی موفقیت دارم
داداش اگه منظورت با منه من نمی خوام دوباره با شما بحث کنم و اون قضیه استارتر ربط دارهمیگم که متاسفانه تویه این جام نفرات جدیدی که اومدن...
و گرنه سابقه نداشته
من یه بازی با حسام داشتم بازی میکردم و اگه 1 - 0 هم میبردم نمیرفتم بالا و حسام میرفت بالا
تا دقیقه 82 بازی 0 - 0 بود
حسام راحت میتونست با پاس کاری بین دفاعهاش و ضد فوتبال بازی رو تموم کنه اما ضد فوتبال نکرد و بازی هجومی میکرد
تویه اون بازی من دقیقه 82 یه گل زدم و دقیقه 89 گل دومم رو هم زدم و صعود کردم و حسام صعود نکرد
نه حسام بدبخت شد نه من خوشبخت :d فقط حسام با اینکارش یه خاطره خووب توو ذهنم گذاشت که الان یکی از بهترین دوستامه و هر وقت آنلاین میشم راغب هستم باهاش بازی کنم چون فوتبال قشنگی بازی میکنه
هدف از برگزاری جام اینه وگرنه بازی ارزش ضد فوتبال و نامردی رو نداره
داداش اگه منظورت با منه من نمی خوام دوباره با شما بحث کنم و اون قضیه استارتر ربط داره