داداش اگه منظورت با منه من نمی خوام دوباره با شما بحث کنم و اون قضیه استارتر ربط داره
قربون ادم چیزفهمبچه ها هیچ اتفاقی بعد از برد وباخت تو این بازیا نمیفته ، نه پولی نه سودی به کسی میرسه پس بین خودتون کدورت ایجاد نکنید فقط ازبازی تون لذت ببرید، آنلاین بازی کردن چون طرفتو نمیبینی ازنزدیک گاهی سو تفاهم و دلگیری به وجود می آد، بدونید که هیچ کدوممون بهترین فیفا باز دنیا نیستیم، به خودمون مغرور نشیم و دنبال این باشیم که از هم بازی یاد بگیریم وپیشرفت کنیم.
- - -ویرایش - - -
بچه ها هیچ اتفاقی بعد از برد وباخت تو این بازیا نمیفته ، نه پولی نه سودی به کسی میرسه پس بین خودتون کدورت ایجاد نکنید فقط ازبازی تون لذت ببرید، آنلاین بازی کردن چون طرفتو نمیبینی ازنزدیک گاهی سو تفاهم و دلگیری به وجود می آد، بدونید که هیچ کدوممون بهترین فیفا باز دنیا نیستیم، به خودمون مغرور نشیم و دنبال این باشیم که از هم بازی یاد بگیریم وپیشرفت کنیم.
حالا محمود میاد میگه چه خبره. اگه اون گل من حساب بشه من صعود مبکنم اگر نه که رفیقمون صعود میکنهمن فقط تو به خاطر این تو جام اومدم که چند تا رفیق پیدا کنم یه چیزی ازشون یاد بگیرم .حالا هم میرم میشینم سیزن خودمو بازی میکنم. مارو چه به جام
از همین ایتالیایی بودن و اخلاقت باهات حال میکنم امین
ما رو هم Add کن بازی کنیم
سوراخ سوراختیم :d
کوچیکتیم همین الان پاشو بیا بازی
8 گروه نمیشدیم 28 نفر بودیمالبته 8 گروهه هم میذاشتید حال میداد.
ولی به هر حال. این بار که به خاطر تداخل بازی ها و مشکلات شخصی نشد کاری از پیش ببریم، جام بعدی در خدمتتون هستیم ایشالا.
پست اول 28 نفرو زده بودir7lv@
32 تا بودیم که.
خوب علی هم وداع کردwargodofwar46 0-0 mhfifaمیزبان wargodofwar46
mhfifa 1-2 wargodofwar46 میزبان mhfifa
به اقا علی هم خسته نباشید میگم خیلی خوب بازی کرد