1-لوووووووووووووووووووووووووووووووووووول پس من نمیدونم چرا assassins 3 اینقدر افت فریم داشت با این قدرت فضاییدلایل برای خریدن پلی استیشن3
1- قدرت بهتر کنسول:
تقریبا از لحاظ قدرت سخت افزاری 40 برابر بهتر از پلی استیشن 2 و نزدیک به 3 برابر قوی تر از xbox360 به خاطر داشتن cpu فوق العاده قدرتمند
2-خرابی خیلی کمتر:
در صد خرابی اون خیلی خیلی از 360 پایین تر است خود من یکی شده تا حالا با ps3 خودم بالای 15 ساعت بازی کردم ولی انصافا 360 از این لحاظ خیلی ضعیف هست
3- بازی انحصاری:
واقعا بی انصافی که بخوایم بگیم که sony برای ps3 کم گذاشته از سال 2006 که این کنسول اومده تعداد بازی های انحصاری اون بسیار بالاست که هر کدوم برای خودشون واقعا از همه لحاظ سرتر هستند سری آنچارتد سری گاد اف وار سری گرن تریسمو و .... در مقابل بازی های 360 که هر سال یه ماشین یا یه هیلو میزنه( سری geow تنها بازی مورد علاقه من هست که انصافا یه بازی خیلی فوق العاده هست)
4- زیبایی کنسول ps3:
واقعا کنسول ps3 زیباست خصوصا مدل فت که به نظر من خیلی خیلی زیبا هست
5- داشتن دسته های بازی که نیاز به شارژ نداره:
دسته های ps3 با داشتن باطری های خاص نیاز به خریدن باطری رو برای شما بر طرف میکنه وبا 3 ساعت شارژ حداقل 1 هفته مداوم میشه بازی کرد در حالیکه 360 از باطری استفاده میکنه
6- بلوری:
دیسک بلوری که فناوری اون متعلق به سونی بود برای اولین بار در سال 2006 بر روی ps3 بکار برده شد که شما میتونید دیسک های بلوری 3 بعدی هم به راحتی اجرا کنید حال انکه 360 از dvd های قدیمی استفاده میکند
به نظر شما این همه دلیل برای خریدن ps3 کافی نیست!!
دوتاش بايد داشته اشتباهت همينه هر كه اول ايكس شت ميگيره بعد ps3 تو برعكس كار كردي؟ به خودم ميگفتي راهنماييت ميكردم كه دوتاش دارم الحق كه تو اين دو سه سال با انحصارياش و psn خيلي حال كردم نسبت به ايكس شتمن یه اشتباهی کردم ps3 رو فروختم ایکس شت گرفتم الان مثل چی پشیمونم. ایکس باکس درایوش که سه سوته خراب میشه.دستشم که آنالوگش زود صدا میدن و قیژ قیژ میکنن.سالی 60 دلار پول میگیره برای آنلاین بازی کردن(!!!) در صورتی که اگه عضو ps plus باشی هرماه چند تا بازی خفن مثل بتمن آرخام سیتی و کرایسیس2 میگیری! اونم با 50 دلار در سال.خودم وقتی عضو پلاس شدم 40 تومن دادم یه سه ماهه گرفتم قدر 400 هزار تومن ازش بازی گرفتم:dالانم ایکس شت رو گذاشتم برای فروش تا دوباره ps3 رو بگیرم.