من یه اشتباهی کردم ps3 رو فروختم ایکس شت گرفتم الان مثل چی پشیمونم. ایکس باکس درایوش که سه سوته خراب میشه.دستشم که آنالوگش زود صدا میدن و قیژ قیژ میکنن.سالی 60 دلار پول میگیره برای آنلاین بازی کردن(!!!) در صورتی که اگه عضو ps plus باشی هرماه چند تا بازی خفن مثل بتمن آرخام سیتی و کرایسیس2 میگیری! اونم با 50 دلار در سال.خودم وقتی عضو پلاس شدم 40 تومن دادم یه سه ماهه گرفتم قدر 400 هزار تومن ازش بازی گرفتم:dالانم ایکس شت رو گذاشتم برای فروش تا دوباره ps3 رو بگیرم.
والا من صبر کردم صبر کردم تا ببنم قیمت 700 دلاری سونی بیاد پایین و جریان بازی هاش ... فاینال فانتزی 13 که عرضه شد من چند ماه بعدش میخواستم به خاطر این بازی به محبوبم خیانت کنم که زد و یه پروژه یه جای دور افتاده رفتم سر کار ... به بار که اومده بودم مرخصی جلوی به بازی فروشی داشتم تریلر ها رو میدیدم ... تریلر کیلزون 3 با موو رو دیدم یه کمم خدای جنگ کارتمم تو جیبم بود ... همون موقع رفتم تو یه ps3 با موو گرفتم رفتم خونه دوستم تا صبح 4 .5 نفره نشستیم بازی کردیم ... کلی حال داد . (البته خودشون ps3 داشتن ... جمیعا سونی فن هستیم ..)
فقط فقط برای متال گیر 4 این کنسول رو خریدم و اگه تعریف از خود نباشه بعد عرضه متال گیر 4 سه تا از اون در سه نسخه پال و جی و یو سی خریدم.
اخه جو گیر شده بود!!!