منم صبح تا شب با ایکس باکسم بازی می کنم اخ نمی گه تازه یک برتری هم این سیستم داره اونم سیستم نصب بازی هست روی هارد که پلی 3 نداره که این کار باعث افزایش سرعت بازی و پردازش بهتر بشه و همچنین لنز دستگاه کار نمی کنه و دستگاه هم کم تر داغ می کنه اون سه چراغی ها هم مال زمان احمد شاه بود که منقرض شده سال ها از سال 2009 با عرضه مادربورد جاسپر و تولیدات مایکروسافت از این تاریخ به بعد دیگه چیزی به نام سه چراغ نداریممن قبلا xbox داشتم و 3 چراغ شد برای همین xbox رو 200 تومن فروختم و یه ps3 سفید 320 گیگ گرفتم هم خوشگل تره هم انحصاری هم خر کاره صبح تا شب بازی کن اخ نمیگه
منم صبح تا شب با ایکس باکسم بازی می کنم اخ نمی گه تازه یک برتری هم این سیستم داره اونم سیستم نصب بازی هست روی هارد که پلی 3 نداره که این کار باعث افزایش سرعت بازی و پردازش بهتر بشه و همچنین لنز دستگاه کار نمی کنه و دستگاه هم کم تر داغ می کنه اون سه چراغی ها هم مال زمان احمد شاه بود که منقرض شده سال ها از سال 2009 با عرضه مادربورد جاسپر و تولیدات مایکروسافت از این تاریخ به بعد دیگه چیزی به نام سه چراغ نداریم
البته یک چیز دیگه هم بگم پلی 3 به نظر من مدله فتش خیلی قشنگ تر بود ظاهر لوکس با نوار های استیل اصل واقعا یک ظاهر زیبا به این دستگاه بخشیده بود که با عرضه اسلیم این حالت زیبا به تاریخ پیوست قیافه اسلیمه پلی 3 اصلا در حد مدله اسلیمه ایکس باکس هم نیست مگر این که یه کاور برای روش بگیرین تا ظاهرش عوض بشه
ادم باید واقع بین باشه من قصدم اینم تازه نیست بخوام فن بازی در بیارم ولی چرا حقایق رو انکار کنیم