trainer
کاربر سایت
درودبه نظر من تو کشور های دیگه دلیل های کلی ای داره مثل تفاوت علایق، ذهنیت و روحیه دختر ها یا پسر پسند تر بودن اکثر گیم ها و.... ولی علتش تو کشور ما علاوه بر اون دلایل دیدگاه هاست از افراد عالی رتبه بگیرین تا افراد معمولی، و مثل خیلی از مشکلات دیگه مون ریشه ایه.
نمیخوام بحث سیاسی یا اجتماعی کنم برداشت خودم از واقعیت هایی که تو جامعه دیدم تیتروار میگم: این باید قبول کنیم که کشور ما تو خیلی چیزا چند دهه عقبه از جمله دیدگاهش کلاً نسبت به تکنولوژی که از هدف و نحوه استفاده اش از اون کاملاً مشخصه مثال سادش هم فضای مجازی! دیگه حالا به دیدگاه مدیر عامل ها به IT تو شرکت ها نپردازیم بهتره که فکر میکنن IT شامل رفع مشکل در و پنجره و کمد هم میشه.
حالا یکی از نتیجه های تکنولوژی گیم ـه که بخوایم بیایم یه سطح پایین تر و از مردم بزرگسال عادی کشورمون بگیم باید بگیم که متأسفانه شاید سطح دیدگاهشون به گیم به سطح دیدگاه مردم جهان به گیم تو دهه 90 میلادی نزدیکه! اکثراً هیچی واقعاً هیچ درکی از گیم ندارن در حد عدم درک انسان از دنیای بعد از مرگ و نه تنها هیچ علاقه ای به آشنایی باهاش ندارن (که قابل درک ـه) بلکه سرزنش هم می کنن پسری رو که سنش بالاست (یا حتی پایین ـه) و بازی می کنه و این نمی دونن که خیلی اطلاعات و تفکر هایی که مجبورن با ساعت های خسته کننده بهش برسن ما با بازی کردن و همره با لذت بهش می رسیم و به جای اینکه از کسی تو خونه یا محل کار عصبانی ایم بیایم تو خیابون بپیچیم جلو یه بنده خدای دیگه با بازی کردن انرژی ذهنی مون خالی می کنیم و آرامش می گیریم.
حالا مطلب اصلی دیدگاه کل اقشار جامعه ما به خانم هاست که دیگه فاجعه ست نیازی به گفتن جزئیات هم نیست.....متأسفانه تو کشور ما اکثر افراد چه دختر چه پسر با این تفکر بزرگ میشن که انسان یعنی مرد و محدودیت های خانم ها بالاتر از تفاوت های واقعی فیزیکی و روانی شون با مردهاست و این نه تنها به پسر ها بلکه به خود دختر ها هم تلقین میشه نتیجه اش هم میشه پایین اومدن اعتماد به نفسشون تو خیلی از کارها که نمونه اش را تو رانندگی های بعضی خانم ها می بینید.
با قسمت های پررنگ شده شدیدا موافقم . من خودم برای بازی کردن تو خونه هیچ محدودیتی ندارم و از نصایح خانواده مصون هستم ... چون نتایج بازی کردن رو دیدن و در موردش زیاد صحبت میکنم که از فلان بازی فلان چیز رو فهمیدم و ....
در کل اگر قرار بود بازی مختص یک جنس خاص باشه موقع شروع بازی ازت میپرسید که جنسیتت چیه و فقط هم یه گزینه داشت !!!!!!!