mohamadreza79
عضو جدید
نظرات متفاوته تا حدودی هم ممکنه بخاطر این باشه که شاید بازیای قدیمیتر رو تجربه نکردید
مثلا نسل قبل شاهکاری به اسم skyrim منتشر شد که هنوز هم خیلیا تمام مدت دارن بازی میکنن بازی به قدری فوق العاده بود که تک تک مراحل فرعیش هم داستان سرگرم کننده ی خودشون رو داشتن و به قدری وسیع بود که بعد از ماه ها همچنان جذابیت خودش رو داشت (تازه منهای دی ال سی های رسمیش و ماد های فوق العاده زیادی که داره, یه سری از ماد های بازی به قدری بزرگ هستن که کلا مپ و خط داستانی خودشون رو دارن) اونوقت توی این نسل تبدیلش کردن به elder scrolls online که حتی خیلی از فن های این سری هم سمت خریدش نرفتن
نسل قبل mass effect 3 منتشر شد که داستان و گیم پلی فوق العاده داشت و به شخصه چندین بار بازیو تموم کردم این نسل mass effect andromeda منتشر شد که حتی بلد نبودن انیمیشن های بازیو درست درمون طراحی کنن چند ساعت بعد از بازی کردن گذاشتمش کنار به قدری خشک و خسته کننده بود
خیلی مثال های دیگه هم میشه آورد مثل مورتال کامبت که یه زمانی با وقت گذاشتن و بازی کردن کاراکترای جدید باز میشد الان میگن هرکی بیشتر پول بده کاراکتر گیرش میاد
البته عناوین خوبی هم منتشر شدن ولی بطور کلی بنظرم خیلیاشون جالب نبودن
درکل قصد بحث و یا کوچیک جلوه دادن عناونی رو نداشتم بطور کلی نظرم رو گفتم
عناوین غربی بنا به دلایلی که اشاره کردم دیگه زیاد برای من جذابیت گذشته رو ندارن با اینکه تقریبا اکثرشون رو بازی میکنم ولی خیلی وقتا نیمه کاره ولشون میکنم یا بدون هیچ علاقه ای الکی تا آخر میرم ولی عناوین شرقی بخاطر داستان خیلی بهتر و عمیق تر و گیم پلی طولانی تر و سرگرم کنندشون بیشتر مورد پسند من هستن شما هم نمیدونم توی این مدت چه عناوینی رو تجربه کردید ولی اگه زیاد سمت عناوین شرقی نرفتید پیشنهاد میکنم چند تایی رو امتحان کنید تا بفهمید منظورم چیه
نظرات متفاوته تا حدودی هم ممکنه بخاطر این باشه که شاید بازیای قدیمیتر رو تجربه نکردید
مثلا نسل قبل شاهکاری به اسم skyrim منتشر شد که هنوز هم خیلیا تمام مدت دارن بازی میکنن بازی به قدری فوق العاده بود که تک تک مراحل فرعیش هم داستان سرگرم کننده ی خودشون رو داشتن و به قدری وسیع بود که بعد از ماه ها همچنان جذابیت خودش رو داشت (تازه منهای دی ال سی های رسمیش و ماد های فوق العاده زیادی که داره, یه سری از ماد های بازی به قدری بزرگ هستن که کلا مپ و خط داستانی خودشون رو دارن) اونوقت توی این نسل تبدیلش کردن به elder scrolls online که حتی خیلی از فن های این سری هم سمت خریدش نرفتن
نسل قبل mass effect 3 منتشر شد که داستان و گیم پلی فوق العاده داشت و به شخصه چندین بار بازیو تموم کردم این نسل mass effect andromeda منتشر شد که حتی بلد نبودن انیمیشن های بازیو درست درمون طراحی کنن چند ساعت بعد از بازی کردن گذاشتمش کنار به قدری خشک و خسته کننده بود
خیلی مثال های دیگه هم میشه آورد مثل مورتال کامبت که یه زمانی با وقت گذاشتن و بازی کردن کاراکترای جدید باز میشد الان میگن هرکی بیشتر پول بده کاراکتر گیرش میاد
عناوین غربی بنا به دلایلی که اشاره کردم دیگه زیاد برای من جذابیت گذشته رو ندارن با اینکه تقریبا اکثرشون رو بازی میکنم ولی خیلی وقتا نیمه کاره ولشون میکنم یا بدون هیچ علاقه ای الکی تا آخر میرم ولی عناوین شرقی بخاطر داستان خیلی بهتر و عمیق تر و گیم پلی طولانی تر و سرگرم کنندشون بیشتر مورد پسند من هستن شما هم نمیدونم توی این مدت چه عناوینی رو تجربه کردید ولی اگه زیاد سمت عناوین شرقی نرفتید پیشنهاد میکنم چند تایی رو امت
دوست عزیز همین اسکایریمی که میگی برای من اصلا لذت بخش نبود میدونی چرا چون من نسخه ی قبلی الدر اسکرول یعنی oblivion رو بازی کرده بودم قبلش. oblivion رو با همون گرافیک ضعیف ترش خیلی بیش تر از اسکایریم دوست داشتم ، اینجوری بگم که یه تار موشو به صد تای اسکایریم نمیدم. قبل از oblivion هم سه گانه ی قدیمی gothic رو بازی کرده بودم ، اینجوری بگم که یه تار موی gothic رو به صد تای الدر اسکرولز نمیدم . حالا اینجا برام سواله که بازیا دارن چرت میشن روز به روز یا اینکه من افسرده شدم و نمی تونم ازشون لذت ببرم.باورت نمیشه بعد از بازی کردن oblivion و شنیدن تعرفایی که از اسکایریم میشد رفتم سیستم کامپیوترمو بخاطرش ارتقا دادم . ولی بعد از بازی کردن اسکایریم حسابی حالم گرفته شد.نمی دونم چرا هر چی بازی چرت تره بیش تر معروف میشه.شایدم واقعا چرت نیست و مشکل از منه که افسرده شدم.یه مثال دیگه براتون بزنم ، من gta sa و gta vc رو بازی کرده بودم ولی سیستم gta v رو نمیکشید.بعد از ارتقا سیستم gta v رو هم گرفتم.ولی بازم حالم گرفته شد.این همه از gta v تعریف کردن همه ولی مفت نمی ارزید ، فقط گرافیک داشت . چه فایده وقتی هیچ کاری نمیشه توش انجام بدی؟ به نظرتون مشکل از منه یا واقعا بازیا دارن روز به روز چرت میشن؟؟نظرات متفاوته تا حدودی هم ممکنه بخاطر این باشه که شاید بازیای قدیمیتر رو تجربه نکردید
عناوین غربی بنا به دلایلی که اشاره کردم دیگه زیاد برای من جذابیت گذشته رو ندارن با اینکه تقریبا اکثرشون رو بازی میکنم ولی خیلی وقتا نیمه کاره ولشون میکنم یا بدون هیچ علاقه ای الکی تا آخر میرم ولی عناوین شرقی بخاطر داستان خیلی بهتر و عمیق تر و گیم پلی طولانی تر و سرگرم کنندشون بیشتر مورد پسند من هستن شما هم نمیدونم توی این مدت چه عناوینی رو تجربه کردید ولی اگه زیاد سمت عناوین شرقی نرفتید پیشنهاد میکنم چند تایی رو امتحان کنید تا بفهمید منظورم چیه