Mr.Nikyar
کاربر سایت
خیلی موضوع خفنی هست ، یه جورایی ترسناکه ... چیزی که مطمئنم بازی کردن باعث افرایش شدید تمرکز میشه ، گیمرها باهوش تر از بقیه افراد هستن .
سلام علي جان خوبي؟ما که زبانمون داغونه چیکار کنیم مثل من عملگی و حمالی بکنی دیگه عقلت زبان مبان نمیفهمه
عزیز شما هنوز لوازم zelda که آوردی داری؟ یا فروختی؟
لوازم نینتندویی و ماریویی چیزی داری تو دستو بالت ؟
سلام علي جان خوبي؟
علي والا فروختم همش رو خيلي وقت پيش ،
تقريبا يك سال پيش
، ولي چيزه ميز زياد خريد ميكنم اگه خواستي بيا pv
براي اينكه اف تاپيك نشه
من خودم بچم ٣ ماه ديگه مياد به دنيا
ولي هنوز كه هنوزه عشق علاقم به بازي همونقدره،
شايد روزي ٢ ساعت بيشتر بازي نكنم اما همون دو ساعت رو لذت ميبرم
سعي كنيد بازي هاي كمپين رو شب ها كه همه خوابن بازي كنيد كه با ارامش لذت ببري
به احسان عزيز خودمون
دو ساعت خوبه ديگه بابا
احسان جان كنسول نميارم فقط ليميتد اديشن و استيل بوك
من که واقعا از گیم زده نشدم اون پست اول تاپیک هم یجورایی دروغ نوشتم ینی یبار تجربه کرده بودم این حالتو ، وقتی بود که تقریبا دو سه ماه هر روز ده ساعت بازی میکردم ، بعدش واقعا زده شدم ، اما بعد از یه مدت که برگشتم به زندگی () دوباره علاقم برگشت ، بنظرم واسه هر کس دیگه ام وضعیت همینه ، اگه موقع زده شدن یه مدت بذارن کنار درست میشه ، وقتی کم بازی کنی بیشتر لذت میبری ... من الان هر هفته ای یبار یا دووبار فرصت میکنم سه چار ساعت بشینم پای کنسول ، ولی همونو خیلی لذت میبرم ازش ، در حالی که اون روزایی که ده ساعت بازی میکردم لذتی نبود و فقط یجور اعتیاد و وقت حروم کردن بود ،
ولی بهرحال من سر این حرف هستم که خوش بحال کسایی که کلا به بازی علاقه ندارن و وقت بیکاریشون رو صرف چیزای با ارزش تر میکنن ، نمیگم گیم هیچوقت با ارزش نیست ، بعضی مواقع تجربیاتی رو خلق میکنه که فیلم ، سریال یا هر گونه دیگه هنری نمیتونن بوجود بیارن ، اما با خودمون روراست باشیم ... اون وقتایی که صرف جمع کردن قطعات سفینه فضایی تو GTA V کردیم یا چن صد ساعت تو مالتی فلان بازی صرف تمرین و کیل گرفتن ... اینا تلف نشدن ؟ خداییش اگه منطقی باشیم جواب مثبته ...
پس همه رو سر کار گذاشته بودی حتی کارمند ها یه اداره هم کار مفیدشون 1 ساعت نیست تو چطوری روزی 10 ساعت بازی میکردی؟
سر کار نمیری - درس نداشتی و .........
احساس اسکول شدن خر فرض شدن میمون حساب شدن بهم دست داد