sharoshor
کاربر سایت
ایشون به کل نابود کردن ویچر 3 رو اینقدر کوبیدن سازنده رو!!!اووففی بالاخره تموم شد بله خب واقعا هم عاقلانش اینه که آدم سالی همون یکی دوتا بازی شاهکاری که میاد رو تهیه کنه ، واقعا کم هم نیست مثلا فقط یه ویچر 3 بیشتر از 200 ساعت محتوی داره ، یا مثلا Dishonored اولی با این که کوتاه بود من چندین بار تمومش کردم و توش میگشتم چون طراحی هنری و اتمسفر و موزیک و گیمپلی وااقعا بی نقص بود ، الانم منتظرم دوش ارزون تر بشه بگیرم و مطمئنم اونم از شاهکارای این نسله ، در کل میخوام بگم همون معدود بازی های شاهکاری که میان کافی هستن که مخاطبین مشکل پسند ( بهتره بگم درست پسند ) رو سرگرم کنن ، کسایی هم که موردی با آثار یوبیسافت و اکتیویژن و... ندارن خب برن بخرن نمیشه ایرادی گرفت
اینا همش در ستایش گرالت بدبخت بودش!!!عرضه نصفه و نیمه بازیا. بازیه پر از اشکال فنیه. با 25 گیگ پچ به زور میشه دادش پایین. بعد در کمال تعجب میاد میشه بازی سال همه هم 10 رو ردیف میکنن! بازیه خودش بد نیستا ولی خب میمردی عین ادم بازیو عرضه میکردی؟! بعد هم با منت 16 تا مدل ریش و پشم رو چنان با منت میکوبه توی سر گیمر که خود گیمره هم باورش میشه که سازنده چه سخاوتمندی بوده و ما خبر نداشتیم! گیمرا هم که ماشاالله تا پای مرگ از این حرکت انقلابی سازنده مطرح حمایت میکنن و میگن احترام به شعور مخاطب. والا تو مذهب بنده اینا بیشتر شبیه خر فرض کردن مخاطبه تا احترام گذاشتن. کل اون پشم و پیلی ها روی هم 500 مگ هم نمیشن. خب میمردی اینا رو توی بازی قرار میدادی؟ حتما باید جداشون کنی و با منت بکوبی تو سر بازیکن بدبخت؟ که بگی من خیلی خفنم؟! تازه اینم یادتون باشه که همشون رایگان بودن ها. یعنی سازنده 16 مدل ریش و پشم بهتون داده اونم رایگان رایگان. سخاوتمندتر و بخشنده تر از این سازنده دیدین؟ نه والا به خدا ندیدین. خدا پدرشونو بیامرزه واقعا.
کلا به شخصه با این که میدونم نظر شخصیه و این حرفم کاملا آف تاپیک هستش ولی هیچ ارزشی واسه اکانت 2وم هیچ یوزری قائل نیستم!!!