به نظر من ارزششو نداره آدم ساعت های نجومی از زندگیش رو بذاره برای بازی ، عمر انسان محدوده، ما افتادیم تو این دنیا و واقعا نمیدونیم چه خبره (وات د هل ایز گوینگ آن به قول فرنگیا) ، حالا بجای جنب و جوش و پرسش و تلاش برای فهمیدن معنی زندگی و این دنیا ، خودتون رو تو یه فضای بسته مجازی نگه میدارید و سرگرم میشید و اجازه رشد به خودتون نمیدید ، البته خودمم این مشکلو دارم اما مطمئنا از اکثر افرادی که خودشون رو گیمر خطاب میکنن کمتر وقت صرف بازی کردم ، شاید کل تایم بازی کردن از اول عمرم دو هزار ساعت بشه حداکثر ، حالا اینو به یه نفر به قول شما گیمر واقعی بگید میگه این که چیزی نیست ، اما با گذشت سال ها من فهمیدم که این یک فاجعست میدونید چرا ؟ چون تو این زمان میشد حداقل حدود دویست تا کتاب خوند ... تو همین بازیسنتر یبار یه نفر رو دیدم که هفتصد ساعت ویچر 3 بازی کرده بود ، به تاپیکش نامربوط میشد ولی واقعا میخواستم یه جمله رو ازش بپرسم :
"واقعا ارزششو داشت ؟"
دوستان جدا از خودتون سوال کنید ، و از بیرون به این سیستم ، محیط ، نمیدونم چی بهم بگم فاز گیمینگ نگاه کنید گاهی از بیرون نگاه کردن واقعا چشم آدمو باز میکنه .
مثل کسی که افتاده تو یه چاه و حالا بجای اینکه بیرون رو نگاه کنه ببینه چه خبره تو همون چاه تاریک و عمیق سرگرم یه قل دوقل بازی کردن با سنگا میشه و اصلا یادش میره که دنیای خارجی هم وجود داشته ...
البته حرف من به هیچ عنوان از اون بیانیه های ضد گیمینگ و صنعت بازیسازی نیست ، من واقعا به گیم احترام میذارم چون برخی اوقات چیزی رو به مخاطب ارائه میده که سینما یا هیچ گونه هنری نمیتونه ارائه بده ، (بر منکر ارزش آثار استاد کن لوین لعنت )
اما بنظرم حالت سالمش اینه که آدم فقط تست کنه بازی های جدید و ارزشمند رو نه اینکه خودش رو توشون غرق کنه .
"واقعا ارزششو داشت ؟"
دوستان جدا از خودتون سوال کنید ، و از بیرون به این سیستم ، محیط ، نمیدونم چی بهم بگم فاز گیمینگ نگاه کنید گاهی از بیرون نگاه کردن واقعا چشم آدمو باز میکنه .
مثل کسی که افتاده تو یه چاه و حالا بجای اینکه بیرون رو نگاه کنه ببینه چه خبره تو همون چاه تاریک و عمیق سرگرم یه قل دوقل بازی کردن با سنگا میشه و اصلا یادش میره که دنیای خارجی هم وجود داشته ...
البته حرف من به هیچ عنوان از اون بیانیه های ضد گیمینگ و صنعت بازیسازی نیست ، من واقعا به گیم احترام میذارم چون برخی اوقات چیزی رو به مخاطب ارائه میده که سینما یا هیچ گونه هنری نمیتونه ارائه بده ، (بر منکر ارزش آثار استاد کن لوین لعنت )
اما بنظرم حالت سالمش اینه که آدم فقط تست کنه بازی های جدید و ارزشمند رو نه اینکه خودش رو توشون غرق کنه .
آخرین ویرایش: