zilyzal
کاربر سایت
دلیلش سادس بازیا چرت شدنواقعا چرا این اتفاق میوفته ، یک دفعه بازی ها در نطرتون پایین میاد و دیگه اصلا جذاب نیستن ... دلیل روانشناختیش چیه بنظرتون ؟ هرچی به ذهنتون میرسه اینجا بگید
شغل و موارد دیگه ای که تعدادی از دوستان اشاره کردن باعث نمیشه گیم رو بطور کامل کنار بذارید کسی که بخوبیشتر مشکل از بازیاس همه کسایی که خیلی وقته گیم بازی میکنن این جملرو قبول دارن: "بازیای جدید حس قدیم رو ندارن"
من هم اگه بخاطر عناوین شرقی نبود خیلی وقت پیش گیم رو میبوسیدم میذاشتم کنار
بازیای غربی روز به روز افتضاح تر میشن یا میخوان پول بچاپن مثل cod bo3 که اکتیویژن 100$ پول بابت بازی با سیزن پس از کاربرا گرفت اونوقت یه دی ال سی 30 دلاری منتشر کرد که حتی کسایی که سیزن پس خریدن هم بهش دسترسی نداشتن و باید 30$ دیگه پرداخت میکردن
یا پز 4k یا گرافیک بالا میدن بعد بازیشون نه گیم پلی داره نه داستان نه محتوا تو نصف روز هم کامل تموم میشه (جالب اینه ملت هم با خوشحالی میرن بازیاشونو میخرن)
نسل 6 و اویل 7 به نسبت بازیای غربی بهتر بودن بینشون عناوین فوق العاده هم پیدا میشد ولی این نسل دیگه واقعا افتضاح شدن در بهترین حالت فقط چند عنوان در حد "خوب" بودن
بالا رفتن تب مولتی پلیر هم فاجعه رو بدتر کرده مردم کلی پول بابت یه بازی ناقص و پر از مشکل که حتی کامل هم منتشر نشده میدن و میان ازش کلی تعریف میکنن بعد هم باقی عمرشون رو میشینن که اون عنوان منتشر بشه مثل dayZ (که احتمالا بعد از مرگمون قراره منتشر بشه) dayz یه زمانی محبوب شده بود بعد h1z1 اومد اون زمان منتقدا میگفتن تمامی باگ هایی که از dayz میخواستید و بیشتر! بعد dayz توی شلوغی ها از صحنه محو شد h1z1 محبوب شد الان pubg اومده محبوب شده احتمالا یه سری دیگه از این عناوین توی شلوغیا محو میشن (اگرم یه مقدار بیشتر توی صحنه باشن با بهانه های چرت همش تاخیر میزنن)
هرچند مشکل از خود مردمم هست به شخصه یه دوست داشتم وقتی میدید من عناوین شرقی مثل پرسونا یا nier رو میخرم و بازی میکنم میخندید میگفت چرتن (با اینکه اصلا بازی هم نکرده بود) بعد یبار میخواست cod: legacy بخره بهش میگفتم بدرد نمیخوره میگفت اینا بازیای روزن همه مردم بازی میکنن واسه همین میخرم که البته نسخه legacy هم خرید و تا چند ماه داشت میسوخت بخاطر افتضاح بودن بازی
توی همین فروم هم ببینید خیلیا همچین نظراتی دارن مثل: "کاراکترای nier:automata عروسکی هستن" "persona 5 کارتونیه/بچگانس" و موارد مشابه
آخرین ویرایش: