چراغ DualShock 4 خاموش نخواهد شد

• Thread starter Thread starter lorax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

lorax

کاربر سایت

controller_01.jpg

کسانی که امیدوار بودن سونی با بروز رسانی جدیدش قابلیت خاموش کردن چراغ DualShock 4 رو برای PS4 داران قرار بده باید نا امید باشند.یوشیدا رییس سونی در برابر پرسش بعضی از کابران PS4 در این مورد گفته که "خیر" چراغ PS4 زیاد باتری مصرف نمی کنه. با تشکر از OPM
منبع

من توی مانیتور LCD بازی میکنم و فاصله ام هم از مانیتور حدود نیم متره. همیشه هم عادت دارم دستم رو میذارم روی میز و بازی میکنم، یعنی دقیقا فاصله دسته و مانیتور 20 سانت اینا میشه. حتی وقتی چراغ های اتاق رو خاموش میکنم شبا هم هیچی احساس نمیکنم نمیدونم شماها چطور میگید حواس پرت میشه و میفته فلان جا و ...؟ حالا بماند که با تلویزیون 3 متر فاصله دارید که عملا این نور محو میشه تا بخواد برسه به تلویزیون.

شاید بازی های با رنگبندی شاد بازی میکنی..!
در کل همه دنیا معترضند الی شما..!

شاید بازی های با رنگبندی شاد بازی میکنی..!
در کل همه دنیا معترضند الی شما..!

نظر 4 تا گیمر که مهم نیست! ;)
=====================
جالبه اونایی که الان دارن استفاده میکنن مشکلی ندارن ، بقیه که استفاده نمیکنن مشکل دارن :| اینم از عجایب بازیسنتره!! البته قضیه مشخصه...

دسته به این خوجلی داده بیرون ملت عجب گیری الکی میدن!!!
یکی از نکات اصلی دلبری دسته همین نورشه!!!
مصرف؟ LED ؟ شوخی نمیکنی؟!
انعکاس؟!از 5 متری؟! نور افکن نیس به خدا!!!!

اگه این led رو دسته وان بود !! همه چشمها اذیت میشد !! همه باطریها خالی میشد !! همه دسته ها زشت میشد !! آسمان به زمین دوخته میشد !! ولی این یکی کار سونیه:x مشکل نداره که !!

اگه این led رو دسته وان بود !! همه چشمها اذیت میشد !! همه باطریها خالی میشد !! همه دسته ها زشت میشد !! آسمان به زمین دوخته میشد !! ولی این یکی کار سونیه:x مشکل نداره که !!
قبول دارم :دی

- - -ویرایش - - -

همون بهتر که باز نکنی :دی :|

من یه بار دسته ی PS3 رو باز کردم بعد موندم چه جور ببندمش :| آخرش یه جوری با زور بستمش بعد دیدم این R2 و L2 خیلی حسّاس شدن :| باد می خورد بهشون دکمه میرفت تو :| :دی
برای من هم دقیقا این اتفاق افتاد دادم تعمیرکار درست کنه!!اصلا اروم میزدم رو هر دو تا دکمه یه دفعه میدیدم داره عمل میکنه!!/:):d

- - -ویرایش - - -

البته اگه led دستش اذیت میکنه بهترین کار اینه که دسته رو پشت کمرتون بگیرین و باهاش بازی کنین :دی بدون این که دسته اسیب ببینه :دی

- - -ویرایش - - - :دی

البته برای بالا رفتن عمر باتری و بیش تر روشن موندن یه راهی پیدا کردند :دی باتری دال شوک 3 رو جایگزین دال شوک 4 کنین :دی

با توجه به اين كه اكثر گيمرها كه ps4 دارن با اين قضيه مشكلي ندارن و از طرفي هم اين نور led دسته به شدت به زيبايي دسته كمك ميكنه به نظرم نه تنها مشكلي اين قضيه ايجاد نميكنه بلكه بسيار خوب هست .
عيب اونه كه تو سال 2014 هنوز برخي دسته هاي بازي توليد ميشن كه باتري قلمي ميخورن و ما مجبوريم كلي هزينه باتري بديم :wink1:ه​

آفرین آفرین حالا سر یک LED اینقدر بحث کنید تا سر از نا کجا آباد در بیاد
من نمیدونم یعنی کمی پایین تر نشستن از TV یا کمی اونورتر نشستن خیلی سخته که اینقدر بزرگش کردین ؟
حالا این بماند که یک LED یک واتی در حد 2 متر هم نور نداره چه برسته رفلکت.

اگه ps camera ندارید ... واقعا این led چیز اضافیه ... ولی با دوربین کلا کارایی دسته و ps4 کلی امکانات خوب اضافه میکنه ... ولی خب به شرط دوربین ... اگه نمیخواید یه راهی برای قطع کردنش پیدا کنید ...

به عنوان یک چیز ظاهری و تزیینی برا من فوق العاده جذابه و به شخصه بهترین بخش طراحی ظاهری کنسولهای نسل بعدی رو در دوال شوک 4 و اون نور جذابش می بینم که از همون ابتدا نظرم رو جلب کرد:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or