من توی مانیتور LCD بازی میکنم و فاصله ام هم از مانیتور حدود نیم متره. همیشه هم عادت دارم دستم رو میذارم روی میز و بازی میکنم، یعنی دقیقا فاصله دسته و مانیتور 20 سانت اینا میشه. حتی وقتی چراغ های اتاق رو خاموش میکنم شبا هم هیچی احساس نمیکنم نمیدونم شماها چطور میگید حواس پرت میشه و میفته فلان جا و ...؟ حالا بماند که با تلویزیون 3 متر فاصله دارید که عملا این نور محو میشه تا بخواد برسه به تلویزیون.
تلویزیونتنون مگه آینه است که انعکاس بده ؟![]()
شاید بازی های با رنگبندی شاد بازی میکنی..!
در کل همه دنیا معترضند الی شما..!
اینم از عجایب بازیسنتره!! البته قضیه مشخصه...قبول دارماگه این led رو دسته وان بود !! همه چشمها اذیت میشد !! همه باطریها خالی میشد !! همه دسته ها زشت میشد !! آسمان به زمین دوخته میشد !! ولی این یکی کار سونیهمشکل نداره که !!
برای من هم دقیقا این اتفاق افتاد دادم تعمیرکار درست کنه!!اصلا اروم میزدم رو هر دو تا دکمه یه دفعه میدیدم داره عمل میکنه!!همون بهتر که باز نکنی![]()
من یه بار دسته ی PS3 رو باز کردم بعد موندم چه جور ببندمشآخرش یه جوری با زور بستمش بعد دیدم این R2 و L2 خیلی حسّاس شدن
باد می خورد بهشون دکمه میرفت تو
![]()
:dمگه باتری قلمی توان این کارا رو دارهاگه این led رو دسته وان بود !! همه چشمها اذیت میشد !! همه باطریها خالی میشد !! همه دسته ها زشت میشد !! آسمان به زمین دوخته میشد !! ولی این یکی کار سونیهمشکل نداره که !!

:d