چراغ DualShock 4 خاموش نخواهد شد

• Thread starter Thread starter lorax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

lorax

کاربر سایت

controller_01.jpg

کسانی که امیدوار بودن سونی با بروز رسانی جدیدش قابلیت خاموش کردن چراغ DualShock 4 رو برای PS4 داران قرار بده باید نا امید باشند.یوشیدا رییس سونی در برابر پرسش بعضی از کابران PS4 در این مورد گفته که "خیر" چراغ PS4 زیاد باتری مصرف نمی کنه. با تشکر از OPM
منبع

به عنوان یک چیز ظاهری و تزیینی برا من فوق العاده جذابه و به شخصه بهترین بخش طراحی ظاهری کنسولهای نسل بعدی رو در دوال شوک 4 و اون نور جذابش می بینم که از همون ابتدا نظرم رو جلب کرد:x

اگه اون LED ها ظاهری و تزیینی بود من سونی رو به باد انتقاد میگرفتم که به خاطر همچین چیزی عمر باطری رو نصف کرده

واقعن دیگه بعضی گیمرهای این نسل خیلی لوس شدن :d
دسته به این یونیکی :d اتفاقن خودم این قضیه رو تست کردم و موردی هایی که البته دوستانی که تست نکردن!!!!! و بر طبق شنیده ها میگن رو ندیدم و حس نکردم.
تو تموم محصولات سونی تنها ایرادی که بنظرم هیچ وقت وارد نبوده دیزاین محصولاته که همیشه "خاص" بوده :x

نمیدونم باید خوش حال باشم یا ناراحت ولی اگه یه دکمه ریزی برای خاموش روشن کردنش می ذاشتن چیزی ازش کم نمیشد :|/:)

آخرین ویرایش:
نمیدونم باید خوش حال باشم یا ناراحت ولی اگه یه دکمه ریز بری خاموش روشن کردنش می ذاشتن چیزی ازش کم نمیشد :|/:)
اولین پست منطقی تاپیک:دی خریدار باید قدرت انتخاب داشته باشه دیگه! اگه واقعا خاموش بودنش 4 ساعت به عمر دسته اضافه میکنه پس سونی کار خیلی مسخره ای کرده! حالا اینکه زیبا کرده یا نورش انعکاس نداره توجیحه! یه چراغ اضافه برای چی باید روشن باشه؟

من که هنوز PS4 نخریدم ولی به نظرم دستش خوش دست و خوشگله نور آبیش هم واقعا قشنگه:happy: ولی on و off هم بذاره به نظرم perfect میشه چون شاید کسی نخواد این LED روشن باشه.

یه سوال بعدش با چی میخواد نشون بدن دسته چند هست ؟ (نگین جان من ps رو میزنیم تا ببینیم دسته چند هست !!!)
این led یه نوع جایگزین برای اون 4 led هست !!! هم خیلی خوشکل تر هست هم استفاده میشه برای بازی هاس آینده پلی روم که چیز جالبی بوده این یه چیز مجانی بوده اگه بخوان بازی فانی درست کنن از این استفاده کنن خیلی خوبه

یه سوال بعدش با چی میخواد نشون بدن دسته چند هست ؟ (نگین جان من ps رو میزنیم تا ببینیم دسته چند هست !!!)
این led یه نوع جایگزین برای اون 4 led هست !!! هم خیلی خوشکل تر هست هم استفاده میشه برای بازی هاس آینده پلی روم که چیز جالبی بوده این یه چیز مجانی بوده اگه بخوان بازی فانی درست کنن از این استفاده کنن خیلی خوبه

این جور که من خوندم توی سایتها شماره دسته از روی اون نور led مشخص میشه چهار رنگ معرفی کردند که اگه اشتباه نکنم آبی میشه دسته 1 و قرمز میشه دسته 2 و ...

من توی مانیتور LCD بازی میکنم و فاصله ام هم از مانیتور حدود نیم متره. همیشه هم عادت دارم دستم رو میذارم روی میز و بازی میکنم، یعنی دقیقا فاصله دسته و مانیتور 20 سانت اینا میشه. حتی وقتی چراغ های اتاق رو خاموش میکنم شبا هم هیچی احساس نمیکنم نمیدونم شماها چطور میگید حواس پرت میشه و میفته فلان جا و ...؟ حالا بماند که با تلویزیون 3 متر فاصله دارید که عملا این نور محو میشه تا بخواد برسه به تلویزیون.
از فاصله 20 سانتی ال ای دی رو جلوی سیاه چاله فضایی هم بگیری بازم نورش مشخص میشه:d

واقعا این مشکل کوچکترین مشکل تاریخ گیم هم حساب نمیشه ببین چه قدر دارید بحث میکنید 8-|
100 راه هست که این مشکل برطرف شه از جمله چسب زدن که راحت ترین کار هست واقعا کسایی که میگن انعکاس تو مانیتور یا tv نشستن وسط بازی 2 ساعت تجزیه تحلیل کردن ببینن کدوم نور دسته هست
دسته ر واقعا خوشگل میکنه

من موندم شما سر چی بحث میکنید ؟ الان یه سوال دیگه هم برام پیش امده چطور یک LED ساده که مصرف انرژی هم نداره داره به اندازه یک دسته روشن و در حال کار انرژی مصرف میکنه با وجود صفحه لمسی و دکمه ها و... بعد خاموش شدنش عمر باطری 2 برابر شده این LED نیست که لامپ مهتابیه واقعا موندم شما حتی چرا در مورد یه همچین چیزی بحث هم میکنید .

یعنی واقعا چطور میشه یه دسته روشن با صفحه لمسی و کلید ها و ... به اندازه یه LED مصرف انرژی داشته باشه از منطق خارجه کلا ./:)

سونی بیاد این تاپیک رو ببینه کلا تو تولید های بعدی دسته رو بدون LED میسازه :دی
آقا بیخیال یه نوآوری زده LED به این قشنگی بعد شما میاین ایراد میگیرین

میگم نصف شب باشه و یه بازی ترسناک هم بازی کنی و باد هم در حال وزیدن باشه و چراغ های خونه هم خاموش باشن اونوقت یه دفه انگشتت بره جلوی ال ای دی و یه غول روی دیوار پیدا بشه:dبه این میگن نوآوری:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or