به عنوان یک چیز ظاهری و تزیینی برا من فوق العاده جذابه و به شخصه بهترین بخش طراحی ظاهری کنسولهای نسل بعدی رو در دوال شوک 4 و اون نور جذابش می بینم که از همون ابتدا نظرم رو جلب کرد![]()
اولین پست منطقی تاپیکنمیدونم باید خوش حال باشم یا ناراحت ولی اگه یه دکمه ریز بری خاموش روشن کردنش می ذاشتن چیزی ازش کم نمیشد![]()
یه سوال بعدش با چی میخواد نشون بدن دسته چند هست ؟ (نگین جان من ps رو میزنیم تا ببینیم دسته چند هست !!!)
این led یه نوع جایگزین برای اون 4 led هست !!! هم خیلی خوشکل تر هست هم استفاده میشه برای بازی هاس آینده پلی روم که چیز جالبی بوده این یه چیز مجانی بوده اگه بخوان بازی فانی درست کنن از این استفاده کنن خیلی خوبه
از فاصله 20 سانتی ال ای دی رو جلوی سیاه چاله فضایی هم بگیری بازم نورش مشخص میشه:dمن توی مانیتور LCD بازی میکنم و فاصله ام هم از مانیتور حدود نیم متره. همیشه هم عادت دارم دستم رو میذارم روی میز و بازی میکنم، یعنی دقیقا فاصله دسته و مانیتور 20 سانت اینا میشه. حتی وقتی چراغ های اتاق رو خاموش میکنم شبا هم هیچی احساس نمیکنم نمیدونم شماها چطور میگید حواس پرت میشه و میفته فلان جا و ...؟ حالا بماند که با تلویزیون 3 متر فاصله دارید که عملا این نور محو میشه تا بخواد برسه به تلویزیون.
از فاصله 20 سانتی ال ای دی رو جلوی سیاه چاله فضایی هم بگیری بازم نورش مشخص میشه:d