صحیحتلوزیون های LED منعکس میکنن یه حالت آینه دارن!:d (تو یوروگیمر یکی توضیح داده بود!:d)
ولی این چراغه میتونه برای سازنده ها استفاده هایی هم داشته باشه مثل اینکه کیلزون جونت کم میشه رنگی میشه(دوستانی که دارند تایید کنند!:d) ولی از طرفی مصرف باطریش زیاده!:d
مشکل اینه که نمیخوام دسته رو باز کنم!چیز خاصی نیست به نظر من!!اخه چرا این قدر دووشواری :biggrin1: یه دقیقه کنترل رو باز میکنین سیمش رو قطع میکنین!!! دیگه ۱۰ سال منتظر این نباشین که حالا کی سونی میاد نور رو قطعش کنه!! اون کسایی که با نورش مشکل دارن با یک پیچ گوشتی و یک سیم چین کافیه دسته رو باز کنن و سیم ال ای دی رو قطع کنند و تمام!:biggrin1: هر وقت هم بخوان میتونن وصل کنن!!:biggrin1:
شوما دو تا دسته بگیرمشکل اینه که نمیخوام دسته رو باز کنم!![]()
اصن نمیدونم چرا دلم نمیخواد دسته رو باز کنم!![]()
مشکل اینه که نمیخوام دسته رو باز کنم!![]()
اصن نمیدونم چرا دلم نمیخواد دسته رو باز کنم!![]()
عزیزان hacker/modder با خاموش کردن led اه ds4 عمر باتری اش رو بیش از 4 ساعت افزایش دادن
یکی از دلایلی که ملت می خوان بتونن خاموشش کنن همینه
شما احتمالا یخورده پایین تر از TV نشستی که چراغ دسته اذیتت نکرده. اگه یه صندلی بزاری یا اینکه روو مبل دقیقا رو به روی TV بشینی، متوجه میشی که از صد فرسخی هم چراغش توو TV مشخصه و حواس آدمو پرت میکنه!من تو تاریکی جلو led بازی کردم! پس چرا من اصلا احساسش نکردم؟اگر یه فاصله ی معمولی داشته باشید اصلا مشخص نیست! مگه این که برید بچسبید به tv
![]()
تلویزیونتنون مگه آینه است که انعکاس بده ؟![]()
من توی مانیتور LCD بازی میکنم و فاصله ام هم از مانیتور حدود نیم متره. همیشه هم عادت دارم دستم رو میذارم روی میز و بازی میکنم، یعنی دقیقا فاصله دسته و مانیتور 20 سانت اینا میشه. حتی وقتی چراغ های اتاق رو خاموش میکنم شبا هم هیچی احساس نمیکنم نمیدونم شماها چطور میگید حواس پرت میشه و میفته فلان جا و ...؟ حالا بماند که با تلویزیون 3 متر فاصله دارید که عملا این نور محو میشه تا بخواد برسه به تلویزیون.شما احتمالا یخورده پایین تر از TV نشستی که چراغ دسته اذیتت نکرده. اگه یه صندلی بزاری یا اینکه روو مبل دقیقا رو به روی TV بشینی، متوجه میشی که از صد فرسخی هم چراغش توو TV مشخصه و حواس آدمو پرت میکنه!
من احتمال میدم این چراغ رو اعصاب آدم باشه.
انعکاس نورش تو TV دیده میشه.
مانیتورهای LCD انعکاس نور ندارن و صفحشون کدر هست ولی LED ها و پلاسماها حالت براق گونه و آیینه ای دارن و کاملآ نور دسته میفته توو TV.من توی مانیتور LCD بازی میکنم و فاصله ام هم از مانیتور حدود نیم متره. همیشه هم عادت دارم دستم رو میذارم روی میز و بازی میکنم، یعنی دقیقا فاصله دسته و مانیتور 20 سانت اینا میشه. حتی وقتی چراغ های اتاق رو خاموش میکنم شبا هم هیچی احساس نمیکنم نمیدونم شماها چطور میگید حواس پرت میشه و میفته فلان جا و ...؟ حالا بماند که با تلویزیون 3 متر فاصله دارید که عملا این نور محو میشه تا بخواد برسه به تلویزیون.