چراغ DualShock 4 خاموش نخواهد شد

• Thread starter Thread starter lorax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

lorax

کاربر سایت

controller_01.jpg

کسانی که امیدوار بودن سونی با بروز رسانی جدیدش قابلیت خاموش کردن چراغ DualShock 4 رو برای PS4 داران قرار بده باید نا امید باشند.یوشیدا رییس سونی در برابر پرسش بعضی از کابران PS4 در این مورد گفته که "خیر" چراغ PS4 زیاد باتری مصرف نمی کنه. با تشکر از OPM
منبع

چیز خاصی نیست به نظر من!!اخه چرا این قدر دووشواری :دی یه دقیقه کنترل رو باز میکنین سیمش رو قطع میکنین!!! دیگه ۱۰ سال منتظر این نباشین که حالا کی سونی میاد نور رو قطعش کنه!! اون کسایی که با نورش مشکل دارن با یک پیچ گوشتی و یک سیم چین کافیه دسته رو باز کنن و سیم ال ای دی رو قطع کنند و تمام!:دی هر وقت هم بخوان میتونن وصل کنن!!:دی

- - -ویرایش - - -

تلوزیون های LED منعکس میکنن یه حالت آینه دارن!:d (تو یوروگیمر یکی توضیح داده بود!:d)
ولی این چراغه میتونه برای سازنده ها استفاده هایی هم داشته باشه مثل اینکه کیلزون جونت کم میشه رنگی میشه(دوستانی که دارند تایید کنند!:d) ولی از طرفی مصرف باطریش زیاده!:d
صحیح:دی ولی برای کسایی مثل من که از مانیتور ال ای دی که حالت براق ندارن استفاده میکنن مشکلی نیست:دی

چیز خاصی نیست به نظر من!!اخه چرا این قدر دووشواری :biggrin1: یه دقیقه کنترل رو باز میکنین سیمش رو قطع میکنین!!! دیگه ۱۰ سال منتظر این نباشین که حالا کی سونی میاد نور رو قطعش کنه!! اون کسایی که با نورش مشکل دارن با یک پیچ گوشتی و یک سیم چین کافیه دسته رو باز کنن و سیم ال ای دی رو قطع کنند و تمام!:biggrin1: هر وقت هم بخوان میتونن وصل کنن!!:biggrin1:
مشکل اینه که نمیخوام دسته رو باز کنم! :دی

اصن نمیدونم چرا دلم نمیخواد دسته رو باز کنم! :|

مشکل اینه که نمیخوام دسته رو باز کنم! :دی

اصن نمیدونم چرا دلم نمیخواد دسته رو باز کنم! :|

همون بهتر که باز نکنی :دی :|

من یه بار دسته ی PS3 رو باز کردم بعد موندم چه جور ببندمش :| آخرش یه جوری با زور بستمش بعد دیدم این R2 و L2 خیلی حسّاس شدن :| باد می خورد بهشون دکمه میرفت تو :| :دی

عزیزان hacker/modder با خاموش کردن led اه ds4 عمر باتری اش رو بیش از 4 ساعت افزایش دادن

یکی از دلایلی که ملت می خوان بتونن خاموشش کنن همینه

اون قسمت اول جملت احتیاج به تفسیر داره .در ضمن LED ها 0.1 تا 0.5 وات ساعت مصرف میکنن( رنج کوچیکا) که مال ds4 فکر کنم از این 0.1 واتی ها باشه.پس در عمل یعنی هیچی مصرف نمیکنه ولی اون انعکاسش میشه رو مخ باشه مخصوصا تو پلاسماها

کلا هدف نا معلومی داشته سونی با این LED کاری که دورش هم گذشته
اونهای که تو تاریی بازی میکنن خیلی اذیت می شن عمر باطری هم که میاره پایین

من تو تاریکی جلو led بازی کردم! پس چرا من اصلا احساسش نکردم؟:| اگر یه فاصله ی معمولی داشته باشید اصلا مشخص نیست! مگه این که برید بچسبید به tv :|

من تو تاریکی جلو led بازی کردم! پس چرا من اصلا احساسش نکردم؟:| اگر یه فاصله ی معمولی داشته باشید اصلا مشخص نیست! مگه این که برید بچسبید به tv :|
شما احتمالا یخورده پایین تر از TV نشستی که چراغ دسته اذیتت نکرده. اگه یه صندلی بزاری یا اینکه روو مبل دقیقا رو به روی TV بشینی، متوجه میشی که از صد فرسخی هم چراغش توو TV مشخصه و حواس آدمو پرت میکنه!

تلویزیونتنون مگه آینه است که انعکاس بده ؟ :|

همه تلویزیون ها رفلکس نور دارن و توی LED و LCD خیلی کمه ولی توی پلاسما به خاطر اینه صفحه پنل شیشه هست این انعکاس نور خیلی زیاده و وقتی نور تصویر کم باشه به راحتی میتونید حتی خودتون ببینید!

البته بعضی مارک ها مثل LG توی LED هاش هم رفلکس از حد معمول بیشتره به خاطر پنل خاصی که استفاده میکنه(مقاومت پنل از بقیه مارک ها خیلی بیشتره از نظر ضربه)

البته همه اینا به شرایط گیمر برمیگرده و ممکنه اصلا نور دسته آزار دهنده نباشه!

شما احتمالا یخورده پایین تر از TV نشستی که چراغ دسته اذیتت نکرده. اگه یه صندلی بزاری یا اینکه روو مبل دقیقا رو به روی TV بشینی، متوجه میشی که از صد فرسخی هم چراغش توو TV مشخصه و حواس آدمو پرت میکنه!
من توی مانیتور LCD بازی میکنم و فاصله ام هم از مانیتور حدود نیم متره. همیشه هم عادت دارم دستم رو میذارم روی میز و بازی میکنم، یعنی دقیقا فاصله دسته و مانیتور 20 سانت اینا میشه. حتی وقتی چراغ های اتاق رو خاموش میکنم شبا هم هیچی احساس نمیکنم نمیدونم شماها چطور میگید حواس پرت میشه و میفته فلان جا و ...؟ حالا بماند که با تلویزیون 3 متر فاصله دارید که عملا این نور محو میشه تا بخواد برسه به تلویزیون.

من توی مانیتور LCD بازی میکنم و فاصله ام هم از مانیتور حدود نیم متره. همیشه هم عادت دارم دستم رو میذارم روی میز و بازی میکنم، یعنی دقیقا فاصله دسته و مانیتور 20 سانت اینا میشه. حتی وقتی چراغ های اتاق رو خاموش میکنم شبا هم هیچی احساس نمیکنم نمیدونم شماها چطور میگید حواس پرت میشه و میفته فلان جا و ...؟ حالا بماند که با تلویزیون 3 متر فاصله دارید که عملا این نور محو میشه تا بخواد برسه به تلویزیون.
مانیتورهای LCD انعکاس نور ندارن و صفحشون کدر هست ولی LED ها و پلاسماها حالت براق گونه و آیینه ای دارن و کاملآ نور دسته میفته توو TV.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or