پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

دوست عزیز لایزر پینگش چجوریه ؟ میشه 30 40 تا تست بذاری ازش ؟:dراستی کدوم شهر هستی ؟

---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 PM ارسال شده بود ----------

تهرانم. توی تاپیک بحث و تبادل نظر ISP ها گذاشتم: http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=32235&p=1566014&viewfull=1#post1566014

دوستان من دیگه دو تا لینک رو هم گذاشتم توی امضام هر کس خواست مثل من بذاره تو امضاش بلکه یه فرجی بشه به امید خدا بره هر کس هم میتونید این لینک ها رو معرفی کنید که این حرکت به نفع همه هستش همگی موفق باشیم.

بابا آبی نذارین اصلا خونده نمیشه. فقط چشم درد می گیریم. ولی همه باید این کارو بکنن. البته نه با این رنگ!

اون سرعت ظهر و این ماله الان
i22167_snap-2009.02.09-01h14m02s00331.jpg

خیلی جالبه الان سرعت سرویس 128 صبانت کلی بهتر شده ....فکر کنم فهمیدن که این سری با سری های قبلی فرق داره....اگه اینا فکر میکنن با این راه می تونن جلوی ما رو بگیرن کور خوندن.

بچه ها خواهشن عقب نشینی نکنید ...شما حتی نمیتونید تصور کنید این سرویس های محدودی که به ما میدن چقدر سود داره واسشون....ما تا آخرش هستیم ....

راستی کسی از 20:30 خبر نداره ؟؟کاری نکردن جدیدا؟؟؟

ممنون از همه + چندین فروم دیگه.

yp8e21q22tmg43dpbgd.png
یعنی لولـــا ! :دی :دی همه هم کپی پیست کردن ! :دی
خیلی جالبه الان سرعت سرویس 128 صبانت کلی بهتر شده ....فکر کنم فهمیدن که این سری با سری های قبلی فرق داره....اگه اینا فکر میکنن با این راه می تونن جلوی ما رو بگیرن کور خوندن.

بچه ها خواهشن عقب نشینی نکنید ...شما حتی نمیتونید تصور کنید این سرویس های محدودی که به ما میدن چقدر سود داره واسشون....ما تا آخرش هستیم ....

راستی کسی از 20:30 خبر نداره ؟؟کاری نکردن جدیدا؟؟؟
من هروقت خواستم ببینم یادم رفته ! :دی

دوستان من الان به این شماره 88113770 زنگ میزنم کسی گوشی رو بر نمیداره تو تنظیم و مقررات شاید پنجشنبه هستش !!!
از دیروز هم زنگ میزنم به پشتیبانی صبانت یا اشغاله 24 ساعته یا کسی جواب گوی تماسم نیست من که زدم به سیم آخر دیگه تحمل این وضعیت رو ندارم اینقدر زنگ میزنم یا از اینترنت شکایت میکنم تا به یه جایی برسم ما باید روی این ISP ها رو کم کنیم دیروز پینگم 1400 بود بعدش شد 900 الانم از 400 پایین تر نمیاد دیگه دارم دیوونه میشم دوستان از همگی خواهش میکنم دست از پیگیری برندارید>:d

محمد رضای عزیز به هیچ وجه به isp زنگ نزنید! با همون شماره تماس بگیرین. اگر جواب ندادن روز شنبه دوباره زنگ بزنید.

امیرمحدود عزیز ممنون. خوشبختانه با همت بچه های چندین فروم که اطلاع رسانی کردن سیل تماس ها به حدی بوده که بزودی بخش خبری 20:30 و یکی از نهاد های مسئول قول پیگیری تا اجرای کامل این قاونو رو دادن.

خیلی اجیبه هم پینگم هم سرعت خوب شده بعد چند ماه تونستم یه riad برم البته لاگ هم بود نه مثل قبل ولی وسطش همش برام کار پیش میاد مجبورم برم من که شکایت کردم ببین چی میشه به پینگ 100 میرسیم اخر

خیلی اجیبه هم پینگم هم سرعت خوب شده بعد چند ماه تونستم یه riad برم البته لاگ هم بود نه مثل قبل ولی وسطش همش برام کار پیش میاد مجبورم برم من که شکایت کردم ببین چی میشه به پینگ 100 میرسیم اخر
دوست من تنها در این شرایط هست که به پینگ خوب میرسیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or