پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

صفحه فیس بوک مربوط به این مسئله کجاست؟ میشه آدرسش رو بدین؟
ممنون
https://www.facebook.com/groups/Mahabad.It/
این شامل وایمکس ایرانسلم میشه؟؟؟ یعنی قراره همه ی اینترنتا نا محدود شه؟
بلی !

من که دومی رو ترجیح میدم به اولی.
البته هر کسی نظر خودشو داره

قیمتای جدید رو دیدید ؟! 1مگ نا محدود 38 ت ! خب معلومه دیگه ! اگه سرعت میخواین برین 1مگ بگیرید !

https://www.facebook.com/groups/Mahabad.It/

بلی !

قیمتای جدید رو دیدید ؟! 1مگ نا محدود 38 ت ! خب معلومه دیگه ! اگه سرعت میخواین برین 1مگ بگیرید !
خوب برادر من 128 یا 256 بگیر. مجبور که نیستی 1 مگ بگیری. در ضمن فکر کنم بعد یه مدت سرعت 128ش میشه اندازه ی 1 مگی که الان اعلام کردن

علیرضا اون صفحه فیسبوک که ماله اعتراض نیست! :دی
دوستان توی فیسبوک صفحه اعتراضی موجود نیست. با قرتی بازی های فیسبوک کار به جایی نمیرسه فقط به سازمان تنظیم مقررات زنگ بزنید.

علیرضا جان کجا 1 مگ نامحدود شده 38 به ما هم بگو:d
مثکه تو باغ نیستیا ! :دی اگه این طرح اجرا بشه 128 میشه 10 ت بعد میره ... 1 مگ هم 38 ت !
علیرضا اون صفحه فیسبوک که ماله اعتراض نیست! :دی
دوستان توی فیسبوک صفحه اعتراضی موجود نیست. با قرتی بازی های فیسبوک کار به جایی نمیرسه فقط به سازمان تنظیم مقررات زنگ بزنید.
:دی:دی بلاخره مربوط میشه یه جورایی ! :دی

من که دومی رو ترجیح میدم به اولی.
البته هر کسی نظر خودشو داره

خوب شما میتونی خیلی راحت سرویس 256 بگیری و سرعت دانلودت 3.2 KB باشه و از ترافیک نامحدود لذت ببری:|:d
دوست عزیز 1مگ های جدید 1به10 هستن سرعت دانلودشون 10 هست:|(هیچ ارزونی بی دلیل نیست!)
اون 1مگهای 1به1 ده برابر این 1به10 ها قیمت دارن!

شما پست های قبلی منو بخون متوجه میشی! یه بار گفتم رقابت ماله جایی که انحصاری نباشه همه چیز!چنتا شرکت گردن کلفت که رقابت ندارن!
مگه حتماً باید جهانی باشه تا رقابت باشه؟!
Icon_sout.gif

حتی بین گداها هم رقابت هست شما میگی بین چند تا شرکت گردن کلفت رقابت نیست؟
icon_eek.gif

توی ایرن هم انحصاری هست تا حدودی ولی همش که دست یه شرکت نیست که هر چی بخواد زور بگه ما هم هیچی نگیم!
یه چیزی میگیا
icon_twisted.gif

آدم چیزهای جالبی میشنوه!
همچین میگن 1 به 10 هست انگار الان سرویس ددیکیت گرفتن!!! دوستان همین الانم 1 به 10 هست با محدودیت! اونوقت هم همین میشه اما بدون محدودیت. تمام شد رفت.

یه سوال.
اون وقت سرویس ددیتکت (1 به 1) حداقل پینگ رو داره دیگه؟
یعنی الان به خاطر اینکه 1 به 10 هست پینگامون اینقدر خرابه دیگه؟
کلا امید هست تا تابستون دیگه پینگ 110-150 بگیریم؟

یه سوال.
اون وقت سرویس ددیتکت (1 به 1) حداقل پینگ رو داره دیگه؟
یعنی الان به خاطر اینکه 1 به 10 هست پینگامون اینقدر خرابه دیگه؟
کلا امید هست تا تابستون دیگه پینگ 110-150 بگیریم؟
علت پینگ بالای شما و بقیه ایرانی ها پهنای باند تا خرخره پر شده شرکت ها هست.
مثلا کسی که 128 کیلوبیت داره باید سرعتش 16 باشه نه 200 کیلو!!! به همین ترتیب هست که فضای بسیاری از پهنای باند شرکت پر میشه و در نتیجه پینگ بالا میره! همین پارس آنلاین که بیشترین سرعت و بیشترین پینگ رو الان داره اگه سرویس هاشو بعد از این قانون،قانونی بده بهترین پینگ ایران رو خواهد داشت.
پیش بینی من اینه اگر این قانون اجرایی بشه متوسط پینگ ایران به 100 تا 150 برسه! یعنی 180 و 200 هم خواهیم داشت و 60 تا 90 هم خواهیم داشت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or