پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

سلام
دوستان من زیاد در جریان نیستم و فقط پست اول رو خوندم.
من از مخابرات سرویس میگیرم!الان مخابرات خودش این طرح رو اجرا میکنه!؟ یعنی از ماه دیگه باید به من نامحدود بدن؟

سلام
من از مخابرات سرویس میگیرم!الان مخابرات خودش این طرح رو اجرا میکنه!؟ یعنی از ماه دیگه باید به من نامحدود بدن؟
سینا جان به زودی به شرکت های ندا و مخابرات ابلاغ خواهد شد این قانون.

دوستان من یه سوال دارم تا حالا شرکتی این قانونو رعایت کرده؟؟؟؟؟؟
خیر دوست من قانونی که هنوز ابلاغ نشده اجرا هم نمیشه!
اما با پیگیری کاربران در چندین فروم مجبورن این دفعه اجراش کنن چون قانون رو خودشون گذاشتن.

سلام
منکه یک دو سالی هست از مخابرات سرویس نامحدود میگیرم. البته وقتی میگن 256، همون سرعت رو میدن.

سینا جان به زودی به شرکت های ندا و مخابرات ابلاغ خواهد شد این قانون.
عجیبه!
از چند روز پیش یهو تو اکانت کاربریم،قسمت Remaining Credit دیگه جلوی Remaining Data ـم حجمی نوشته نیست و یه خط تیره هست!
کامل تر بخوام بگم،برای این ماهم سرویس 512 با 16 گیگ حجم دانلود گرفتم.خُب اولش Remaining Dataـم 16 گیگ بود و رفته رفته کم شد.بعد که تموم شد 5 گیگ اضافه کردم!2 گیگشو مصرف کردم ولی بعدش به طرز غیر قابل باوری جلوی حجم باقیموندم خط تیره اومد(حدود 5-6 روز پیش) و از اون موقع تا الان نزدیک 12-13 گیگ دانلود کردم و هیچ اتفاقی هم نیافتاده!!این تاپیک رو که خوندم فکر کردم مخابرات داره این قانون رو اجرا میکنه که اینجوری شده!:دی شما مطمئنی هنوز به مخابرات ابلاغ نشده؟ مگه میشه شرکتای کوچیک ابلاغ شده باشه ولی به مخابرات نشده باشه؟:دی
منکه یک دو سالی هست از مخابرات سرویس نامحدود میگیرم. البته وقتی میگن 256، همون سرعت رو میدن.
خُب موضوع اینه سرویس نامحدود الان هم هست!ولی خُب قیمتش بیشتره!اگه این قانون اجرا بشه خُب با همون قیمت محدود،حجم نامحدود داری.

خب اینهمه که زنگ میزنید شکایت میکنید یه سوال هم بکنید ببینید رسیدگی میکنند؟
چون واقعا برای من سوال شده که چرا این همه آدم زنگ زدن شکایت کردن ولی هنوز هیچ اقدامی نشده
مگه میخوان نظر سنجی کنن که ببینن کی راضین کیا ناراضی؟:-/

عجیبه!
از چند روز پیش یهو تو اکانت کاربریم،قسمت Remaining Credit دیگه جلوی Remaining Data ـم حجمی نوشته نیست و یه خط تیره هست!
کامل تر بخوام بگم،برای این ماهم سرویس 512 با 16 گیگ حجم دانلود گرفتم.خُب اولش Remaining Dataـم 16 گیگ بود و رفته رفته کم شد.بعد که تموم شد 5 گیگ اضافه کردم!2 گیگشو مصرف کردم ولی بعدش به طرز غیر قابل باوری جلوی حجم باقیموندم خط تیره اومد(حدود 5-6 روز پیش) و از اون موقع تا الان نزدیک 12-13 گیگ دانلود کردم و هیچ اتفاقی هم نیافتاده!!این تاپیک رو که خوندم فکر کردم مخابرات داره این قانون رو اجرا میکنه که اینجوری شده!:biggrin1: شما مطمئنی هنوز به مخابرات ابلاغ نشده؟ مگه میشه شرکتای کوچیک ابلاغ شده باشه ولی به مخابرات نشده باشه؟:biggrin1:
خیر هنوز به هیچ شرکتی و به مخابرات هم ابلاغ نشده و مشکل شما احتمالا فنی بوده چون مخابرات اون طوری که خبر دارم در حل تغییر پنل کاربریش هست.

خب اینهمه که زنگ میزنید شکایت میکنید یه سوال هم بکنید ببینید رسیدگی میکنند؟
چون واقعا برای من سوال شده که چرا این همه آدم زنگ زدن شکایت کردن ولی هنوز هیچ اقدامی نشده
مگه میخوان نظر سنجی کنن که ببینن کی راضین کیا ناراضی؟:-/

دوست من با پیگیری ماها هست که این بحث دوباره زنده شده! وگرنه از تصویب این قاون 2 یا 3 سال میگذره!!!!

اینا شامل حال وایمکس مبین نت هم میشه ؟
yahoo_4.gif

خیر.

سلام دوستان

من الان ميخام تو اين چند روز آينده برم از مخابرات سرويس بگيرم

۲۵۶ نا محدود ماهانه ۱۳ ت

به نظرتون برم يا صبر کنم ؟
اگه اين قانون اجرا بشه اين اينترنت مخابرات گرون ميشه يا ارزون ؟

سلام
اگه هم نامحدود بشه سرعت میاد روی 1 تا 5 کیلو بیت پس اینا همش درو دکونه عزیزان فراموش نکنید کجازندگی میکنیم جایی که با دست پس میزنند وبا پا پیش میکشند نفرین به این زندگی

خُب موضوع اینه سرویس نامحدود الان هم هست!ولی خُب قیمتش بیشتره!اگه این قانون اجرا بشه خُب با همون قیمت محدود،حجم نامحدود داری.
من ماهی 13900 میدم برای 256 نامحدود. سرویسهای محدود مخابرات 3000 تومنه.

این رفیق و رفقا 256 رو چه طوری از مخابرات گرفتن؟ بگم به ما خب :دی به ما که 128 دادن!!!

خب نکته جالب درباره شاتل هست که الان دوروزه سرعت دانلودم شده 8 کیلوبایت و خب مث همیشه هیچکس جوابگو نیست!!!
اما شاتل ببینید چیکار کرده :
برید این صفحه :
http://www.shatel.ir/services/adsl/artprices
ببینید چی نوشته :
ترافیک سرویس‌ها از شهریور ۱۳۸۹ به صورت نامحدود خواهد بود.

حالا برید سراغ این صفحه :

http://www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy

اگر جزو مشترکین بدون محدودیت استفاده‌ی شرکت شاتل هستید، این قانون به سرویس شما اعمال می‌شود.

هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است. بی‌گمان اطلاع دارید که خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراک‌‌گذاری شده به مشتریان ارایه می‌شود. حال آن که شرکت شاتل از رویه‌ها و عرف معمول شرکت‌های اینترنتی در کشورهای پیشرفته تبعیت نمی‌کند و برای افزایش خوشنودی مشتریان، ضریب اشتراک گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی کاهش داده است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایل‌های پرحجم یا استفاده از نرم‌افزارهای Peer-to-Peer کنند، ممکن است مصرف بالای پهنای باند منجر به کاهش پهنای باندی شود که شما از آن استفاده می‌کنید. چه آن گاه، این موضوع می‌تواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.

گفتنی ست، مشترکینی که الگوی مصرف ایشان مشابه تصویر شماره ۱ و ۲ و به صورت متناوب باشد و تمایل نداشته باشند مشمول قوانین “استفاده عادلانه” (Fair Use Policy) شوند، می توانند از خدمات سرویس های اختصاصی (Dedicated) بهره مند شوند.بیان این نکته در این جا ضروری است که قیمت سرویس اختصاصی ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه مطابق با تعرفه مخابرات ۲٫۲۰۰٫۰۰۰ ریال در ماه است (در حالی که سرویس اشتراکی شاتل برای ART1 با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه با قیمت ۲۸۰،۰۰۰ ریال در ماه ارایه می شود).
خب شما می دونید که سرویس 128 که 16 هست سرعت دانلودش قراره یه حدی دانلود کنه یعنی یک سقفی حتی اگر 24 ساعت روشن باشه. یعنی 41 گیگ! ...
حالا برید این صفحه :

• مصرف دوره:
    ( 2974,03 MB ) 2,90 GB​
  • ترافیک باقیمانده دوره:
    نامحدود

• درصد مصرف دوره
    16%

یه ضرب میکنیم میبینیم صد درصد چیزی در حدود 20 گیگ میشه.
درباره محدودیت حجم سیستم Art شیرین ملت رو دور زدن اصن به یه وضعی :دی فقط ماجرای قیمت میمونه :|.

سلام
اگه هم نامحدود بشه سرعت میاد روی 1 تا 5 کیلو بیت پس اینا همش درو دکونه عزیزان فراموش نکنید کجازندگی میکنیم جایی که با دست پس میزنند وبا پا پیش میکشند نفرین به این زندگی
بابا الان نرخ اشتراک 1 به 1000ـه. این قانون که بیاد نرخ اشتراک کمتر میشه و به همراش پینگ میاد پایین.

این رفیق و رفقا 256 رو چه طوری از مخابرات گرفتن؟ بگم به ما خب
biggrin1.gif
به ما که 128 دادن!!!
گریه و التماس :دی.

درضمن اینترنت چمدونی یادتون نره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or