پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

این جریانش چیه ؟ قیمتش چجوریه ؟ من که نفهمیدم منظورت چیه ؟ 1 مگ نامحدود 1 به 1 ماهی چند رو این خط اختصاصی ؟
قیمت نامحدود اینترنت همونه که شرکت های خصوصی میدن ولی این خط رو باید جدا اجاره کنیو بهشون بگی که من خودم یه خط adsl دارم و برات روی اون اینترنت رو وصل کنن.
با خط adsl هم فقط میشه بری توی اینترنت یو نمیتونی باهاش به جایی زنگ بزنی یعنی اصلا شماره ای نداره که بخوای باهاش به جایی زنگ بزنی.

قیمت نامحدود اینترنت همونه که شرکت های خصوصی میدن ولی این خط رو باید جدا اجاره کنیو بهشون بگی که من خودم یه خط adsl دارم و برات روی اون اینترنت رو وصل کنن.
با خط adsl هم فقط میشه بری توی اینترنت یو نمیتونی باهاش به جایی زنگ بزنی یعنی اصلا شماره ای نداره که بخوای باهاش به جایی زنگ بزنی.
خب قیمت پهنای باند چنده ؟

• Like
Reactions: Soap McTavish
اگه قیمتش مناسب باشه ارزششو داره به احتمال زیاد هم پینگش پایین میاد چون فقط خودتی و خودت اینجوری باشه من یه 256 یا 512 میگیرم برای آنلاین زدن اگه قیمتشو داری بگو ببینیم چجوریاس

دوستان یه خبر پسرداییم زنگ زد بهم گفت تلویزیون اعلام کرده که هرکی میخواد نامحدود از شرکت های خصوصی بگیره و نرخ اشتراکش هم 1 به 1 باشه میتونه یه خط اختصاصی برای اینترنت درخواصت کنه البته این خط به صورتیه که باید کرایه بشه مثلا ماهی 10 هزار تومن اضافه میدی.
به نظر شما می ارزه؟یا نه؟

این همون dedicated هست دیگه . 128اش کمه کم 90 تومنه . 256 هم مثلا 150-160
سرعتتون هم اگر 128 بگیرید مثلا ، 16kb ثابت هست توی 24 ساعت شبانه روز

چند وقت دیگه؟
من که امادم همین الان تاپیک و زیرساخت و شاتل و... رو بترکونم.
موندم چیکار کنم؛ تو کشوری که همه چی انحصاریه هیچی هیچ وقت درست نمیشه.
دیگه مشکل من از پینگ گذشته؛پهنای باندم به 30Kbps هم نمی رسه،زنگ زدم پشتیبانی ببینم مشکل از کجاست پررو بهم میگه کاربر پر مصرف بودی!حالا اگه مصرفتو اووردی پایین درس میشه!!!!:-o)x
میگم اخه ... از 16KBpsگه دیگه نباید کمتر بشه،بعدم قانونن ترافیک باید نامحدود باشه! گفتش هنوز به ما ابلاغ نشده، تازه قانونن باید همون 128 رو 1:10 بهت بدیم که میشه 1.6KBps ! بهم لطف هم کردن :-&
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا نمیفهمم هدف از زدن این تاپیک چی بوده؟! اینا میخوان ضریب اشتراک رو 1 به 10 بکنند ! یعنی یه سرویس 128 کیلوبایت که که قبلا میخردی سرعت دانلودت 16 کیلوبایت بود ...اما سرویس های جدید نامحدود این 16 کیلو بین 10 یوزر تقسیم میشه
یعنی اگه هر 10 نفر با هم در حال استفاده باشن سرعتت 1.6 بیشتر نمیشه !

بعد شما ها میاین 85 صفحه بحث میکنید که چرا این اتفاق صورت نگرفته؟! جدا میخواین سرعت دانلودتون به 1.6 برسه!؟

چند وقت دیگه؟
دیگه مشکل من از پینگ گذشته؛پهنای باندم به 30Kbps هم نمی رسه،زنگ زدم پشتیبانی ببینم مشکل از کجاست پررو بهم میگه کاربر پر مصرف بودی!حالا اگه مصرفتو اووردی پایین درس میشه!!!!:-o)x
میگم اخه ... از 16KBpsگه دیگه نباید کمتر بشه،بعدم قانونن ترافیک باید نامحدود باشه! گفتش هنوز به ما ابلاغ نشده، تازه قانونن باید همون 128 رو 1:10 بهت بدیم که میشه 1.6KBps ! بهم لطف هم کردن :-&
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا از دهنت بشنوه باز خوبه بهت میگن مشترک پر مصرفی ولی من با پشتیبانی تماس میگیرم میگم اقا چرا شبا راس ساعت 1 که میشه سرعت اینترنت من از 85 میاد روی 5 میگه خوب در اون لحظه ترافیک خط میره بالا شما هم اینترنتتون شیره میگم پس چرا راس ساعت 3یهو سرعت از 5 میره روی 85 یعنی کم کم سرعت زیاد نمیشه میگه این دیگه مربوط به منطقه میشه حالا من به همونشم راضی بودم 3تا 8 صبح یه 3 شب که دانلود گرفتم اونم قطع کردن الان یک هفته هست که من شبا دانلود ندارم چقدر دانلودم روی هوا مونده

خدا از دهنت بشنوه باز خوبه بهت میگن مشترک پر مصرفی ولی من با پشتیبانی تماس میگیرم میگم اقا چرا شبا راس ساعت 1 که میشه سرعت اینترنت من از 85 میاد روی 5 میگه خوب در اون لحظه ترافیک خط میره بالا شما هم اینترنتتون شیره میگم پس چرا راس ساعت 3یهو سرعت از 5 میره روی 85 یعنی کم کم سرعت زیاد نمیشه میگه این دیگه مربوط به منطقه میشه حالا من به همونشم راضی بودم 3تا 8 صبح یه 3 شب که دانلود گرفتم اونم قطع کردن الان یک هفته هست که من شبا دانلود ندارم چقدر دانلودم روی هوا مونده
چند وقت دیگه؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دیروز 11:31​

از یه طرف ISP تون خیلی نامرده و کلاه برداری میکنه ! 2 : چرا شکایت نمیکنید از سازمان تنظیم مقررات ! ؟ تا کی هی اینجوری میخواین ادامه بدین ؟

سلام اگه میشه منو راهنمایی کنید !

میخواستم بپرسم این سرویس هایی که جدیدا راه انداختند ( نامحدود شیر 1 به 10 ) کیفیتش چه جوریه ؟! مثلا 2 مگ بخوام بگیرم سرعت دانلودم چقدره مشتری پارس انلاینم هستم! اخه زنگ زدم از خودشون پرسیدم گفتن نگیری بهتره !!!!!!!!!!!!!!! سرعته دانلود میشه مثل دایل اپ چون ما موظفیم این کارو بکنیم مگر وضع سرویس خیلی بده !!!!! راست میگه بچه ها ؟!؟!؟!؟

ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or