والا شیراز که مخابراتش دستش با آساتک تو یه کاسه هست ! کرمانشاه و تهران هم از چند سال قبل نامحدود ارائه میدادن ! سرعت هم عالی ! یعنی اگر هم جایی قرار باشه رعایت کنن مخابرات هست و نه همه مخابرات ها ! مملکته داریم ؟ منم فردا میرم دست به یه کاری مزنم بعد میگن یارو فقط به فکر خودشه ! خوب نمیگن ادب از که آموختی ؟در کل مشکل قانونه که دست pap ها رو باز گذاشته.حقیقت اینه که قانون تغییری نکرده؛ به تبع نه ابروش درست میشه نه چشش کور میشه.
دقیقا همنون طور که دوستمون گفتن با تبصره ای که بهشون اجازه میده حجمی هم بفروشن هیچ تغییری بوجود نمیاد؛دوستان پر تلاشمون بر پایه ی این دروغ تلاش میکردن.و واقعا اگر محدودیت حجمی نبود برای رقابت سرعت رو بالا میبردن تا مشترک جلب کنن ولی الان مثل قبل دنبال سود هنگفت فروش ترافیک اند.خود من این دوره 6گیگ ترافیک گرفتم.
دوست خوب اینکه شما سرعتت پاین نمیاد یا کم مصرفی یا isp به اندازه مال ما دزد نیست.
در کل سیاست شاتل اینه که کم مصرفها رو با هم شیر کنه پرمصرفها رو با هم.بقیه جاها رو نمیدونم.نتیجش این میشه که اکثر یوزرها که کم مصرف اند و پینگ براشون بی معنیه و حتی انتظار زیادی ندارند و میبینن از دایال اپ بهتره، از سرویسشون راضین.ما ها هم که اینجا بحث میکنیم از هر جا بگیریم ناراضی.
دوستان مسئول هم هرچه ما ناراضی تر باشیم خوشحال ترند!
حالا با این وضعیت پیشنهاد دوستان مخابراته؟
درگذشت استیو جابز رو هم به همه دوستان تسلیت میگم.
این شمعی رو که میخوای روشن کنی باید از شرکت زیر ساخت بگیری که گرونه ! ! همچین گفتی گفتم شاید میخوای نظریه ی کوانتمی بدی ! نظریه کشکی هم نبود ! :d فک کنم اصلا تو باغ نیستی ها :dمیگم نظرتون چیه که خودمون پول جمع کنیم یه شرکت خصوصی ADSL درست کنیمD:بعد به همه نامحدود میدیم با سرعت 2 مگ ماهی 40 تومان!و پینگ عالی این کار خیلی جواب میده!:d
.
.
.
به جای اینکه تاریکی را نفرین کنی خودت شمعی روشن کن!!!)x
دیدی گفتم !مگه قیمتش چنده؟
ولی این حرفت که میگی فقط مخابرات خوبه منم فبول دارم خودم امروز به عینه دیدم دوستم یک به یک بود 128 نامحدود قیمتش هم ماهیانه 10 تومان خیلی هم داشت حال میکرد آنلاین هم با ps3 بازی میکنه و خیلی هم راضیه
این شمعی رو که میخوای روشن کنی باید از شرکت زیر ساخت بگیری که گرونه ! ! همچین گفتی گفتم شاید میخوای نظریه ی کوانتمی بدی ! نظریه کشکی هم نبود ! :d فک کنم اصلا تو باغ نیستی ها :d
تو کشور های جهان سوم هیچ کس به فکر حل مشکلات نیست ! همه بدون توجه از کنارش رد میشن !حالا این نظریه ی ما هم خاک مال شد....شرکت اینترنتی بازی سنتر!:dTHE END راستی P3rsia King لطفا اون امضای غم انگیزت رو عوض کن که من هر وقت نگاش میکنم گریه ام میگیره!!!یه طوری جیزه جیگر میگیرم که دنیا داره روم خراب میشه!
خب حالا این یکی هم که نشد بقیه هم یه نظری بدن که چیکار میتونیم بکنیم!!؟برای هر مشکلی حتما راه حلی هست!ما در این طرح موفق میشیم yeah!
مخابراتم هیچ کاری از دستش بر نمیاد ! آخه پینگ نداره ! بچه ها میگن قطعی شم زیاده !راه حلش اینه که مخابرات بیاد تو همه جا سرویس بده
یا بریم خودمون ISP بشیم که فکر کنم 10-20 نفرمون باید بیان سرمایه گزاری کنن
آره ! سر دو روزه هم با این فطنه ها و دست های پشت پرده ورشکست میشیم !راه حلش اینه که مخابرات بیاد تو همه جا سرویس بده
من چیکاره ام ؟ من خودم وایرلس گرفتم ! که شرکت منم نماینده پیشگامان هست تو شیراز ! :dشما شمع از کجا گرفتی ؟!
نظریه ی بدی نیود ! ولی تو ایران امکان پذیر نیست ! دست های پشت پرده و فطنه از کار ما جلوگیری میکنند !حالا این نظریه ی ما هم خاک مال شد....شرکت اینترنتی بازی سنتر!:dTHE END راستی P3rsia King لطفا اون امضای غم انگیزت رو عوض کن که من هر وقت نگاش میکنم گریه ام میگیره!!!یه طوری جیزه جیگر میگیرم که دنیا داره روم خراب میشه!
خب حالا این یکی هم که نشد بقیه هم یه نظری بدن که چیکار میتونیم بکنیم!!؟برای هر مشکلی حتما راه حلی هست!ما در این طرح موفق میشیم yeah!
نظریه ی بدی نیود ! ولی تو ایران امکان پذیر نیست ! دست های پشت پرده و فطنه از کار ما جلوگیری میکنند !حالا این نظریه ی ما هم خاک مال شد....شرکت اینترنتی بازی سنتر!:dTHE END راستی P3rsia King لطفا اون امضای غم انگیزت رو عوض کن که من هر وقت نگاش میکنم گریه ام میگیره!!!یه طوری جیزه جیگر میگیرم که دنیا داره روم خراب میشه!
فکر کنم بشه سرمایه گذاری کرد اون همه شرکت کشکی کشکی هم به وجود آمدند حالا ما یکی شرکت کوچولو بسازیم چیکارمون دارن؟راه حلش اینه که مخابرات بیاد تو همه جا سرویس بده
راه حلش اینه که مخابرات بیاد تو همه جا سرویس بده
اصلا شک نداشته باش تمام این کارها برای محو کردن شرکت های PAP هست! از فکر این هم که بخوای درگیر گرفتن مجوز شرکت PAP در ادارات ایران بشی کاملا بیا بیرون!!