خودشون استفاده میکنن برا همین نمیبندن برا منم دیگه pptp وصل نمیشهpptp برا من که وصل نمیشه. دوستان تا حالا اینجوری شده بود؟
اینا که میتونستن پورت ها رو انقدر ساده ببندن خب زود تر این کارو میکردن که بهتر بود
یعنی امکان برگشتش نیست؟
دوستان یه خبر پسرداییم زنگ زد بهم گفت تلویزیون اعلام کرده که هرکی میخواد نامحدود از شرکت های خصوصی بگیره و نرخ اشتراکش هم 1 به 1 باشه میتونه یه خط اختصاصی برای اینترنت درخواصت کنه البته این خط به صورتیه که باید کرایه بشه مثلا ماهی 10 هزار تومن اضافه میدی.
به نظر شما می ارزه؟یا نه؟
حالا این خط رو باید از شرکت های خصوصی اجاره کنیم یا باید از مخابرات اجاره کنیم از دوستانی که در این ضمینه اطلاعات بیشتری دارن میخوام که ما رو راهنمایی کنن.بله که می ارزه! همین الان دارم ماهی کلی پول اینترنت می دم. ده تومن پولی نیست ضمن اینکه سرویس محدودشون از نامحدودشون گرونتره!
ماله منم خرابه . زندگی سخته بدون چیز پی ان ! دوستانی که SSTP دارن درسته ؟
pptp برا من که وصل نمیشه. دوستان تا حالا اینجوری شده بود؟
اینا که میتونستن پورت ها رو انقدر ساده ببندن خب زود تر این کارو میکردن که بهتر بود
یعنی امکان برگشتش نیست؟
این جریانش چیه ؟ قیمتش چجوریه ؟ من که نفهمیدم منظورت چیه ؟ 1 مگ نامحدود 1 به 1 ماهی چند رو این خط اختصاصی ؟دوستان یه خبر پسرداییم زنگ زد بهم گفت تلویزیون اعلام کرده که هرکی میخواد نامحدود از شرکت های خصوصی بگیره و نرخ اشتراکش هم 1 به 1 باشه میتونه یه خط اختصاصی برای اینترنت درخواصت کنه البته این خط به صورتیه که باید کرایه بشه مثلا ماهی 10 هزار تومن اضافه میدی.
به منم بگو یعنی چجوری باید اینکارو کرد و کلا یه توضیح کلی بده:dدوستان یه خبر پسرداییم زنگ زد بهم گفت تلویزیون اعلام کرده که هرکی میخواد نامحدود از شرکت های خصوصی بگیره و نرخ اشتراکش هم 1 به 1 باشه میتونه یه خط اختصاصی برای اینترنت درخواصت کنه البته این خط به صورتیه که باید کرایه بشه مثلا ماهی 10 هزار تومن اضافه میدی.
گیریم حالا خط رو هم خریدیم یا اجاره کردیم ! این اینترنتی یا پهنای باندی که میگی از گجا بندازیم روش ؟ قیمتش جنده ؟شرکت های خصوصی اول میرن خط adsl میخرن بعد هم وقتی ما میخوایم از شرکت های خصوصی اینترنت بگیریم برای اینکه سودشون بیشتر بشه میان این خط رو 1 به 10 میکنن یعنی با یه خط به 10 نفر اینترنت میدن که با این کارشون باعث میشن که سرعت اینترنت هم تقسیم بر 10 بشه ولی ما اگه خودمون بریم یه خط adsl اجاره کنیم میتونیم به اون شرکت خصوصی بگیم که اینترنت رو برای ما روی خط خودمون سوار کنه اونوقت دیگه چون خط adsl مال خودمون هست نمیتونه برای 10 نفر تقسیمش کنه و سرعتمون هم تقسیم بر 10 نمیشه یعنی میشه 1 به 1(منظور از 1 به 1 هم اینه که یه خط واسه یه نفره)
من حدود 1 سال پیش فهمیده بودم که چنین چیزی هست و یکی از دوستام هم بهم گفته بود که انگار با ماهی 10000 تومن میتونی اون خط رو اجاره کنی ولی حالا برای من یه سوال پیش میاد:باید این خط رو از کجا اجاره کنیم از شرکت های خصوصی یا مخابرات؟