پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

شاتل پهنای باند رو باز گذاشته ولی فکر نمیکنم دائمی باشه ولی بازم به اون چیزی که باید بهمون بدن نمیرسه . کوتاه نیاید و گول این 2 روز سرعت بالاشو نخورید.

اره سرعت منم دو برابر شده شاتل
راستی مایی که سرویس ART از شاتل می گیریم که نامحدوده, بازم می تونیم از 1 به 10 نبودن نت شکایت کنیم؟
الان من پینگم با شاتل 500 هست.کم کم دارم به این فکر میفتم که همه بریم شاتلو نابود کنیم!متنفرم ازش!

خب مثکه شاتل متحول شده!! سرویس 128 نامحدود(همون Art 1) ازشون دارم سرعت دانلودم همیشه بین 16 تا حداکثر 25 kb متغیر بود پینگم هم 300/400 ! الان سرعت دانلودم بین 64 تا 120 kb متغیره پینگم هم روی 200 ـه . فکر کنم قبل از من احتمالا بهشون زنگ زدن اولتیماتوم شکایت کردن رو بهشون دادن!:دی

بسیار ممنون دوست عزیز.
دوستان پی سی ورلد که حسابی نا امیدم کردن!
نترس جوِّ اون انجمن طوریه که کاربرا شدیداً از پست بیخودی زدن اِبا دارن (برای همن انجمن مذخرفیه). کسایی که ابا ندارن جواب دادن، مطمئناً خیلیها استفاده بردن اما جواب ندادن.

بسیار ممنون دوست عزیز.
دوستان پی سی ورلد که حسابی نا امیدم کردن!
نترس جوِّ اون انجمن طوریه که کاربرا شدیداً از پست بیخودی زدن اِبا دارن (برای همن انجمن مذخرفیه). کسایی که ابا ندارن جواب دادن، مطمئناً خیلیها استفاده بردن اما جواب ندادن.
اینم بگم که اونجا ادمین درست و حسابی نداره، تا ببینن یه کم آب میره زیرشون دیگه خلاص میکنن تاپیک و کاربرو.
بیخیال اونجا؛ از 100 نفر اونجا 10 نفرشون به پینگ پایین فکر میکنن. فقط سرعت بالا ببینن تو ترنسفر ریتشون کافیه :|

اقایون ما هم هستیم فردا(یعنی امروز:d)زنگ میزنم ببینم چی میشه!
البته من هم سرعتم خوبه هم پینگم اینم فقط به خاطر دوستان پیگیری میکنم!
اینم بگم برای ما هم نامحدود بدن خوب میشه ها:d
از دوستان دیگه هم خواهش میکنم پیگیری کنن !تا تنور داغه پچسبونید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or