پینگ تایم کاربران سایت در بازی های مختلف

یه روش مسخره و خنده داری داره!
توی بروزرت که لیست رو میاره صبر کن تا کامل صفحه لود بشه! بعد صفحه رو ریلود کن اما در وسط ریلود قبل از اینکه بارگذاری صفحه کامل بشه کامل بشه اون دکمه ضربدر رو بزن تا ریلود کردن صفحه قطع بشه. و برای بار دوم دوباره ریلود کن و بذار کامل لود بشه! :دی گرفتی؟ :دی
ماله من بعضی مواقع نشون میده و بعضی مواقع نشون نمیده ! مسعود روش از این مسخره تر نبود ؟ به یه نفر خارجی بگی میخنده بهت =)) ! شاید ماه بروزر باشه شیادم چیز دیگه ای ! خاک تو سر سازندش ! :d

دوستان این چه وضع پینگه؟

تو سرور های بد کمپانی پینگم اینطوریه:
70fylenji7difc54xlh5.jpg

http://up98.org/upload/server1/01/u/70fylenji7difc54xlh5.jpg
بعد اونوقت رو بتلفیلد 3 اینطوری:
بخاطر راه اندازی نشدن سرور هاست یا سرور براور مشکل داره؟!!!:(

دوستان این چه وضع پینگه؟

تو سرور های بد کمپانی پینگم اینطوریه: بعد اونوقت رو بتلفیلد 3 اینطوری:
بخاطر راه اندازی نشدن سرور هاست یا سرور براور مشکل داره؟!!!:(
تو قسمت ف.ی.ل.ت.ر تیک Europe رو بزن که فقط تو اروپا دنبال سرور بگرده ! اونجا 150 هم گیر میاری :d

• Like
Reactions: ™PersiaWar
دمت گرم.امید وار شدم.اگه سرور های بیشتری ران بشن خیلی بهتری میشه.

uwkg77oybni9vxk6a5q.jpg

http://up98.org/upload/server1/01/u/uwkg77oybni9vxk6a5q.jpg
الان منم خوشحال شدم :">:d. داداش اگه Dedicated داشتن حتما بگیر یه 128 کارتو صد در صد راه میندازه . اگر هم نشد تو که این همه پول بازی و کارت گرافیک و اینا دادی یه 150 تومن هم خرج کن یه وایرلس بگیر . ضرر نمیکنی . >:d

الان منم خوشحال شدم :">:d. داداش اگه Dedicated داشتن حتما بگیر یه 128 کارتو صد در صد راه میندازه . اگر هم نشد تو که این همه پول بازی و کارت گرافیک و اینا دادی یه 150 تومن هم خرج کن یه وایرلس بگیر . ضرر نمیکنی . >:d
تو شهر ما وایرلس ندارن.:dوگرنه به محض اینکه بیاد میگیرم.>:d<
مشکل اینه که اگه بخوام Dedicated بگیرم فقط تا 128 میتونم اونم سرعتش 16 هست دچار افسردگی میشم:(

تو شهر ما وایرلس ندارن.:dوگرنه به محض اینکه بیاد میگیرم.>:d<
مشکل اینه که اگه بخوام Dedicated بگیرم فقط تا 128 میتونم اونم سرعتش 16 هست دچار افسردگی میشم:(
نترس ! هوتن 128 داره ببین با این پینگش چطور بازی میکنه افسردگی هم نگرفته ! تو میخوای بازی کنی یا دانلود ؟

سلام. پینگ 4.2.2.4 من 260 هستش. واسه بازی bf3 مشکل پیدا می کنم؟ بعد چون تجربه ای ندارم تو زمینه بازی آنلاین اینو می پرسم.اگه روزی 2 3 ساعت bf3 رو آنلاین بازی کنم چقدر از حجم اینترنتم کم میشه؟

مشکل اصلی شماره 3! پینگ نیست مشکل هیتلر نت! هر سروی که تو اسمش hard_c_o_r_e داره نمیشه رفت حالا بگذریم از اینکه تک hard_c_o_r_e برای جستجوی این طور سرورها هم کار نمیکنه!:|)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or