پینگ تایم کاربران سایت در بازی های مختلف

حسود؟ :دی
توهم با روسیه پینگ خوب میگرفتی/ چی شد؟

مسعود تو ایران شب که میخوابی صبح اگه پا شدی دیدی چیزی سر جاش بود تعجب کن :|
پینگ فعلی بنده 200 تا 500 متغیره البته خیلی کم میاد رو 200 ولی میاد دیگه ! نمیشه بازی کرد ! حالا فعلا تو برو با چاپر یه کم کیل بگیر من تا ماهه دیگه اگر تونستم با یه نت خوب میام اگر هم نت خوب نبود گور پدر من و دست اندر کارانی که این بلا رو سر من آرودند, دیگه نمیام ! )x

---------- نوشته در 01:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:04 AM ارسال شده بود ----------

من با پینگ 110 هم تو بازی لگم :|

چیزایی که مسعود گفت درسته ولی کلا ما یه لگ داریم به خاطر اختلالاتی هست که برادران ایجاد میکنن و گه گاهی میاد و میره !

بابا حمید همین چند وقت پیش با روسیه 90 داشتی! اون سرویست چی شد؟

مسعود تو ایران شب که میخوابی صبح اگه پا شدی دیدی چیزی سر جاش بود تعجب کن :|[2]

اون یکی ISP بیشتر مواقع نوسان داشت میرفت رو 1000 پینگش وسط بازی بازی رو خراب میکرد ! شبا هم ترکیده بود !‌ زدم بیرون اومدم یکی دیگه که 24 ساعته نوسان داره و شبانه هم نداره ! از چاله دراومدم افتادم تو چاه ! بزار یه ISP دیگه پیدا کردم گفتن منطقه شما رو قراره تا یه 2 3 هفته دیگه بزاریم تحت پوشش‌! ببینم میشه یا نه ! اگر نشد هم که من میمونم با آرمان های امام ! میدونم باهاش چیکار کنم ! (ترک اینترنت) ولی پام برسه اونور دوباره بر میگردم اگر همه زنده باشیم !

مسعود تو ایران شب که میخوابی صبح اگه پا شدی دیدی چیزی سر جاش بود تعجب کن :|[2]

اون یکی ISP بیشتر مواقع نوسان داشت میرفت رو 1000 پینگش وسط بازی بازی رو خراب میکرد ! شبا هم ترکیده بود !‌ زدم بیرون اومدم یکی دیگه که 24 ساعته نوسان داره و شبانه هم نداره ! از چاله دراومدم افتادم تو چاه ! بزار یه ISP دیگه پیدا کردم گفتن منطقه شما رو قراره تا یه 2 3 هفته دیگه بزاریم تحت پوشش‌! ببینم میشه یا نه ! اگر نشد هم که من میمونم با آرمان های امام ! میدونم باهاش چیکار کنم ! (ترک اینترنت) ولی پام برسه اونور دوباره بر میگردم اگر همه زنده باشیم !

بابا نوسان رو همه دارن عزیز!
فکر کردی پینگ من یا سیگنال همیشه زیر 100 هست؟ نه!

دیروز پینگم با تهران روی 15 بود ولی امروز رفته روی 609 !!!!!

تو ایران شب که میخوابی صبح اگه پا شدی دیدی چیزی سر جاش بود تعجب کن :|[3]

حالا توی بازی چطور بود؟

بابا نوسان رو همه دارن عزیز!
فکر کردی پینگ من یا سیگنال همیشه زیر 100 هست؟ نه!

تو ایران شب که میخوابی صبح اگه پا شدی دیدی چیزی سر جاش بود تعجب کن :|[3]

حالا توی بازی چطور بود؟
لول ! تو بازی خیلی مسخره بازی هست =)) دارم میرم یه دفعه بر میگردم عقب تر سر جای قبلیم ! یارو تیر میزنه میرم پشت کاور یه Dedic Kit میندازم خودمو Heal کنم نگو تاخیر خورده من خبر ندارم همون موقع مردم ولی تا اینجا الکی واسه زنده موندنم تلاش میکردم (یعنی اینکه بعد از چند ثانیه به جایی که بهم شلیک کردن بر میگردم و جنازم پهن میشه کف زمین !) پینگم تو روتر های خود ISP 150 میلی ثانیه تا 300 میلی ثانیه نوسان داره ! یعنی IP که پینگش 20 باید باشه میره رو 200 300 برمیگرده ! البته به اینکونه هست 300 . 250 .280 . 150. 20. 350 . 300 . 25 . 350 . 250 . 150 . 120 . 180 . 300 . 20 ! خیلی کم میاد رو 20 تازه وقتی رو 20 هست پینگم با سرور تازه 250 هست ! امروز با پینگ 400 بازی میکردم .

لول ! تو بازی خیلی مسخره بازی هست =)) دارم میرم یه دفعه بر میگردم عقب تر سر جای قبلیم ! یارو تیر میزنه میرم پشت کاور یه Dedic Kit میندازم خودمو Heal کنم نگو تاخیر خورده من خبر ندارم همون موقع مردم ولی تا اینجا الکی واسه زنده موندنم تلاش میکردم (یعنی اینکه بعد از چند ثانیه به جایی که بهم شلیک کردن بر میگردم و جنازم پهن میشه کف زمین !) پینگم تو روتر های خود ISP 150 میلی ثانیه تا 300 میلی ثانیه نوسان داره ! یعنی IP که پینگش 20 باید باشه میره رو 200 300 برمیگرده ! البته به اینکونه هست 300 . 250 .280 . 150. 20. 350 . 300 . 25 . 350 . 250 . 150 . 120 . 180 . 300 . 20 ! خیلی کم میاد رو 20 تازه وقتی رو 20 هست پینگم با سرور تازه 250 هست ! امروز با پینگ 400 بازی میکردم .

خداشاهده حمید 2 روز پیش با پینگ 91 رفتم توی یه سرور روسی.
توی مپ کرکند بودم و با تانک توی کوچه های اونجا میرفتم. یا تقاطع خیابان رو در نظر بگیر حدود 50 متر مونده برسم اونجا یدفعه صحنه میرفت کنار تقاطع و میتونستم ببینم پشت دیوار های اونجا کی هست!! خیلی جالب بود! یا وقتی با هلی میپرم انگار تصاویر بازی بصورت عکس برام به نمایش درمیاد. اونم با اختلاف 2 ثانیه ای! در صورتی که پینگ 90 تا 120 هست!

درود
خیلی جالبه من با PC از همین Speed Test پینگ 171 میگیرم ولی با برنامه Speedtest برای اندروید هست 787 میگرم نتایجشون توی عمل یکیه!
نتیجه:اگه دیدین پینگتون روی 2 هست بدونین که در عمل الان 300 400 هست!:|
بـــعـــلـــه:|

درود
خیلی جالبه من با PC از همین Speed Test پینگ 171 میگیرم ولی با برنامه Speedtest برای اندروید هست 787 میگرم نتایجشون توی عمل یکیه!
نتیجه:اگه دیدین پینگتون روی 2 هست بدونین که در عمل الان 300 400 هست!:|
بـــعـــلـــه:|

من یه نتیجه بهتری گرفتم! برای تست پینگ برای بازی به تست گرفتن با 4.2.2.4 یا 4.2.2.2 و... اکتفا نکنین! من قبلا با 4.2.2.4 پینگ 103 داشتم توی سرورهای بازی پینگم از 110 شروع میشد.
الان با 4.2.2.4 پینگ 240 دارم و با سرورها از 80 شروع میشه.

البته 4.2.2.4 روی خط رو نشون میده یعنی سایت های متفاوت براش فرقی نمیکنه
اگه میخواین ببینین توی کدوم بازی بهتر عمل میکنه سرور بازی یا همون Ip رو جای 4.2.2.4 بزنید تا میزان پینگ شما رو توی قسمت خاص بگه!
در مورد سایت های معمولی هم کار میکنه مثل همین بازی سنتر!

همین علان با سرورهای جیهاد 3 : :دی

attachment.php

نبود؟ :دی

Attachments

• rhgtrhjh.jpg
    rhgtrhjh.jpg
    85.5 KB · مشاهده: 113
دوستان من از کجا بفهمم پینگ واقعیم توی ایران چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or