M !mohsen کاربر سایت Feb 16, 2012 #95 نوشته شده توسط ghadami2005: اینم تست ما .خوبه؟ بیشتر... خرابه خیلی خرابه!(جدی گفتم) یه سوال داشتم من پینگم با آمریکا خیلی بهتر از اروپا هست دلیل چیه!با لندن 800 هست با میامی آمریکا که تست میگیرم 230!دلیلی داره! البته بگم جنوب کشورم ربطی به این هم داره!نمیشه درستش کرد!
نوشته شده توسط ghadami2005: اینم تست ما .خوبه؟ بیشتر... خرابه خیلی خرابه!(جدی گفتم) یه سوال داشتم من پینگم با آمریکا خیلی بهتر از اروپا هست دلیل چیه!با لندن 800 هست با میامی آمریکا که تست میگیرم 230!دلیلی داره! البته بگم جنوب کشورم ربطی به این هم داره!نمیشه درستش کرد!
ASYLUM MANAGER کاربر سایت Apr 11, 2012 #98 اخیرا پینگ من با اروپا خوبه،منتها توی بازی مشکل دارم(Delay) مشکل از چی هستش؟؟ مسیر یابی؟؟
Good Guy Greg کاربر سایت Apr 24, 2013 #101 نوشته شده توسط H.e.r.M.e.s: 500 در DOTA 2 بگو ماشالا شرکت پارس افلاین بیشتر... اگر لگ نباشه 500 هم راحت میشه بازی کرد :d نیم ثانیه خُ چیزی نیست :d.
نوشته شده توسط H.e.r.M.e.s: 500 در DOTA 2 بگو ماشالا شرکت پارس افلاین بیشتر... اگر لگ نباشه 500 هم راحت میشه بازی کرد :d نیم ثانیه خُ چیزی نیست :d.
H.e.r.M.e.s عضو جدید Apr 24, 2013 #102 نوشته شده توسط Aryanath: اگر لگ نباشه 500 هم راحت میشه بازی کرد :d نیم ثانیه خُ چیزی نیست :d. بیشتر... اره بابا مخصوصا اگه pudge یا یه late carry برداری.
نوشته شده توسط Aryanath: اگر لگ نباشه 500 هم راحت میشه بازی کرد :d نیم ثانیه خُ چیزی نیست :d. بیشتر... اره بابا مخصوصا اگه pudge یا یه late carry برداری.
Good Guy Greg کاربر سایت Apr 24, 2013 #103 نوشته شده توسط H.e.r.M.e.s: اره بابا مخصوصا اگه pudge یا یه late carry برداری. بیشتر... هوک بوچر همینطوریش شانسیه حالا نیم ثانیه تاخیر رو به جون میخرم تا لگ :d
نوشته شده توسط H.e.r.M.e.s: اره بابا مخصوصا اگه pudge یا یه late carry برداری. بیشتر... هوک بوچر همینطوریش شانسیه حالا نیم ثانیه تاخیر رو به جون میخرم تا لگ :d
agh515 کاربر سایت May 17, 2013 #104 پارس آنلاین تو dota با آمریکا ۲۳۳ اروپا ۱۶۷-۲۳۳ bf3 همیشه ۱۵۰-۲۳۳
Katsura کاربر سایت May 18, 2013 #105 من از صبح تا حالا 2 تا صفحه همزمان نمی تونم وا کنم باید به کی بگم؟شما هم همین مشکلو دارین؟