باو بیا پایین تر با اروپا رو ببینیم ! ضد حالبازی modern warfare 2 کرک شده:
(قسمت قرمز ترکیه هست! پینگ 60 با اونجا)
لول ! حالشو ببر ! :d این سیستم جدید تحت مرور گرشون چطوره ؟ پینگت تو بازی چنده ؟پینگ در بازی بتلفیلد 3 :
(هنوز تعداد کمی سرور ران هست)
والا تو بازی پینگ نمینویسه! مثل مدال افتخار!لول ! حالشو ببر ! :d این سیستم جدید تحت مرور گرشون چطوره ؟ پینگت تو بازی چنده ؟
به نظر خودت پینگت جقدره ؟ تاخیری Delay احساس میکنی ؟ مشکل سازه ؟والا تو بازی پینگ نمینویسه! مثل مدال افتخار!
داداش بزن تو کار وایرلس ! البته بیشتر بستگی به ISP شما داره ! برو از اینایی بگیر که معروف نیستن ! تا اینجا که اینجوری بوده !P3rsia King & ™MASOUD شماها نتتون چیه پینگ خوب دارین بگین ما هم بگیریم
خب یه نمونه رو به من بگو یا بهم پیام بکن بدونم من تو mw2 تو سرورای ایرانی پینگم 60 تا 70 هست البته تو بهترین حالت میخوام به 20 برسه تا مشکل نداشته باشم واسه باریهای دیگهداداش بزن تو کار وایرلس ! البته بیشتر بستگی به ISP شما داره ! برو از اینایی بگیر که معروف نیستن ! تا اینجا که اینجوری بوده !
پینگ داخل با پینگ خارج خیلی فرق داره ! من خودم پینگم تو MW2 بین 40 تا 60 هست و تو سرور های اروپایی بین 150 به بالا ! تو بتل فیلد تو سرور لیست سرور با پینگ 110 دارم به بالا ! تو باید کلا پینگت با اروپا خوب باشه ! وگرنه هیچ !خب یه نمونه رو به من بگو یا بهم پیام بکن بدونم من تو mw2 تو سرورای ایرانی پینگم 60 تا 70 هست البته تو بهترین حالت میخوام به 20 برسه تا مشکل نداشته باشم واسه باریهای دیگه