پینگ تایم کاربران سایت در بازی های مختلف

ماله من از 105 شروع میشه! :دی

attachment.php

Attachments

• ki.i..jpg
    ki.i..jpg
    60.8 KB · مشاهده: 167
  • Like
Reactions: Good Guy Greg
ماله من از 105 شروع میشه! :دی

attachment.php

مال من از 95 شروع میشه مسعود :d:d:d . یه عکس (البته در عکس زیر از 96 شروع میشه اما 95 هم دارم!):

6d9a1f261c0faa136cb505600b79bc04.jpg

پ.ن: پینگم اصولاً باید 80 یا حتی پایین تر با سرورهای اروپایی بشه. (پینگ داخل کشورم از سمت زیرساخت حدود 15 - 10 میلی ثانیه افزایش پیدا کرده توی آی پی های مسیر با سرورهای خارج از کشور. یعنی از پینگ تایم های بالا حداقل 10 میلی ثانیه در حالت عادی شبکه باید کم بشه.)
چه طوره مسعود؟ خوبه؟ :d

مال من از 95 شروع میشه مسعود :d:d:d . یه عکس (البته در عکس زیر از 96 شروع میشه اما 95 هم دارم!):

6d9a1f261c0faa136cb505600b79bc04.jpg

پ.ن: پینگم اصولاً باید 80 یا حتی پایین تر با سرورهای اروپایی بشه. (پینگ داخل کشورم از سمت زیرساخت حدود 15 - 10 میلی ثانیه افزایش پیدا کرده توی آی پی های مسیر با سرورهای خارج از کشور. یعنی از پینگ تایم های بالا حداقل 10 میلی ثانیه در حالت عادی شبکه باید کم بشه.)
چه طوره مسعود؟ خوبه؟ :d
بدک نی! :دی
:p

البته سیگنال جان باید خدمتت عرض کنم که هنوز یک پنجاهم سرورهای بتلفیلد 3 راه اندازی نشده! قطعا اونوقت با تنوع سرورهای ایجاد شده همون 80 هم میتونی توشون پیدا کنی! :x

چیکار کردی تا پینگ به نمایش دربیاد؟واسه من اصلا نشون داده نمیشه!!!
یه روش مسخره و خنده داری داره!
توی بروزرت که لیست رو میاره صبر کن تا کامل صفحه لود بشه! بعد صفحه رو ریلود کن اما در وسط ریلود قبل از اینکه بارگذاری صفحه کامل بشه کامل بشه اون دکمه ضربدر رو بزن تا ریلود کردن صفحه قطع بشه. و برای بار دوم دوباره ریلود کن و بذار کامل لود بشه! :دی گرفتی؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or