پیش فروش Gears of War 3 در صدر

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
rqj87akw56c3kofk1g7.jpg

امروز مایکروسافت اعلام کرد که پیش فروش Gears3 به رقم یک میلیون نسخه در سراسر جهان رسیده است و تابحال سریع‌ترین رشد را در میان تمامی عناوین 360 از آن خود کرده است.

مایکروسافت همچنین اعلام کرد که حدود 1.29 میلیون نفر از 145 کشور جهان در بتای مولتی‌پلیر شرکت کردند و حدود 11 میلیون رقابت در طول این چند روز برگزار شد که معادل 249 سال است.

کلیف‌بی، سرپرست پروژه، این آمار را یک موفقیت بسیار بزرگ نامید.

او از حمایت بازیباز‌ها تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت که نسخه بتای بازی به آن‌ها کمک کرده است تا اشکالات را برطرف کرده، همه چیز را بهینه و پولیش کنند. او قول داد که Gears 3 بهترین عنوان از این سه‌گانه خواهد بود.

آمار‌های دیگر از نسخه بتا:

بیش از 927 میلیون کشتار ثبت شده است که 23 میلیون آن توسط ارّه کردن بوده است.
بیش از 131 میلیون بار از ضربات تمام‌کننده‌ استفاده شده است.
23 میلیارد گلوله شلیک شده است.
460 میلیون Ribbon و 294 میلیون مدال کسب شده است.
435هزار نفر اسکین thrashball را برای Cole بدست آوردند و 234 هزار نفر نیز Retro Lancer طلایی را بدست آوردند که هر دوی این ها در مولتی پلیر بازی اصلی قابل استفاده خواهد بود.

Source

مخصوصا گیم پلی این بازی که صاحب سبکه
lmao, صاحب چه سبکیه اونوقت ؟!

صاحب سبک که ......بیشتر میشه گفت صاحب یه استایل جدیدیه.....استایل خون و خشونت و اره شدیدا ارضا کننده و کلا گیم پلی این مدلی... .

دقیقا مثه cod که سبک جدیدی نداره(همون اول شخص خودمونه) ولی استایلش با بقیه اول شخصا متفاوته.....
این چیزی که شما میگی برای تمامی بازی های دیگه هم صادقه, کلاً این دوستمون یا معنی صاحب سبک رو نمیدونه یا فکر میکنه شوتر سوم شخص خشن/خون و خون ریزی (!) با گیرز تو سال 2006 ابداع شده.

آخرین ویرایش:
صاحب سبک که ......بیشتر میشه گفت صاحب یه استایل جدیدیه.....استایل خون و خشونت و اره شدیدا ارضا کننده و کلا گیم پلی این مدلی... .

دقیقا مثه cod که سبک جدیدی نداره(همون اول شخص خودمونه) ولی استایلش با بقیه اول شخصا متفاوته.....

این چیزی که شما میگی برای تمامی بازی های دیگه هم صادقه, کلاً این دوستمون یا معنی صاحب سبک رو نمیدونه یا فکر میکنه شوتر سوم شخص خشن/خون و خون ریزی (!) با گیرز تو سال 2006 ابداع شده.

من منظورم به هیچ عنوان نوآوری و ابداعات نیست و نمی خواستم بگم گیرز سبک جدیدی رو پایه گذاری کرده و کاریم یه خشن بودن و خون خونریزی ندارم....
دارم در مورد سبک و استایل خاص گیم پلی سری GEOW صحبت میکنم که با یه دور بازی کردن هر کسی متوجه اون میشه!!!
البته درست میگید تغصیر خودم بود اون لحظه چیزی به ذهنم نرسید و نباید واژه سبک رو بکار میبردم استایل مناسب تره .

lmao,

درسته.........ولی بعضی باریها این شاخصه رو دارن نه همشون... مثلا تو اول شخص homefront استایل جدیدی رو معرفی نکرد یا مثلا moh جدید ولی مثلا cod یا kz و .....استایل جدیدی رو معرفی کردن.

تو هر سبکی چند تا بازی پیدا میشه که فضا و استایل و ........اش یه جورایی جلب توجه میکنه geow هم جزو این دسته بازیهاس......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or