پیش فروش Gears of War 3 در صدر

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
rqj87akw56c3kofk1g7.jpg

امروز مایکروسافت اعلام کرد که پیش فروش Gears3 به رقم یک میلیون نسخه در سراسر جهان رسیده است و تابحال سریع‌ترین رشد را در میان تمامی عناوین 360 از آن خود کرده است.

مایکروسافت همچنین اعلام کرد که حدود 1.29 میلیون نفر از 145 کشور جهان در بتای مولتی‌پلیر شرکت کردند و حدود 11 میلیون رقابت در طول این چند روز برگزار شد که معادل 249 سال است.

کلیف‌بی، سرپرست پروژه، این آمار را یک موفقیت بسیار بزرگ نامید.

او از حمایت بازیباز‌ها تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت که نسخه بتای بازی به آن‌ها کمک کرده است تا اشکالات را برطرف کرده، همه چیز را بهینه و پولیش کنند. او قول داد که Gears 3 بهترین عنوان از این سه‌گانه خواهد بود.

آمار‌های دیگر از نسخه بتا:

بیش از 927 میلیون کشتار ثبت شده است که 23 میلیون آن توسط ارّه کردن بوده است.
بیش از 131 میلیون بار از ضربات تمام‌کننده‌ استفاده شده است.
23 میلیارد گلوله شلیک شده است.
460 میلیون Ribbon و 294 میلیون مدال کسب شده است.
435هزار نفر اسکین thrashball را برای Cole بدست آوردند و 234 هزار نفر نیز Retro Lancer طلایی را بدست آوردند که هر دوی این ها در مولتی پلیر بازی اصلی قابل استفاده خواهد بود.

Source

خو حالا فروخت که فروخت چی گیر شماها میاد که میزنید تو سرو کله هم ؟
یکی از بازی های ضعیف سال گذشته (به نظر من و خیلی های دیگه) نه تنها پروفروش ترین بازی سال بلکه رکورد فروش سرگرمی های تاریخ رو هم جابجا کرد.

2i8d4ao.gif

چه ظوری حساب کردی..؟
تا حالا 50 میلیون PS3 فروش رفته و اگر این چندین برابر شما را حساب کنیم پس باید 200 - 300 میلیون 360 تو بازار داشته باشیم..
والبته خیلی ها بعنوان Player ازش استفاده میکنن مثل همسایه ما که اصلا نمیدونه گیم چیه ولی چون 3D LED ال جی خریده بهش گفتن واسه پخش سه بعدی برو PS3 بخر...
زمان BD VS HD-DVD هم خیلی ها خریدند.از جمله خودم که 80 درصد استفاده ام برای پخش تصاویر و فیلم هاست...1 ترابایت هارد اکسترنال و 500 گیگ داخلی...وگرنه اگر این 50 میلیون بخوان گیم بخرند که تفاوت زیادی توی فروش بین 360 و PS3 نخواهیم دید.

واقعا ادم چیزای جالبی میشنوه مثل اینکه مثلا هیلو بچگونست یا از کیلزون ضعیفتره اخه هرجور بخوای این دو بازیو مقایسه کنی کیلزون شکست میخوره چه از نظر فروش چه از نظر امتیازات یا گیم پلی فقط موندم اگه این GUERIRILLAبازیش گرافیک نداشت به چه روزی میفتاد البته نمیشه از بازیایی مثل UC . GOW گذشت همونجور که نمیشه از FORZA .GEARS بگذری

من که گفتم نظر شخصیه اصلا حالب نکردم باش من

uncharted2 از همون گیمسپوتی که خیلی قبولش دارید امتیاز 9.5 گرفت و gears of war 2 از همون سایت امتیاز 9 گرفت در کل امتیازات uncharted 2 خیلی بیشتر از رقیبش در اکثر سایتها بود و از نظر من که هر دو را بازی کردم uncharted2 صد برابر قشنگ تر بود

راستش اینطوری گفتم که بچه ها نگن فن بازی در میاری:d:d

چه بحثهای جالبی.یه بازی زیاد میفروشه چرته کم میفروشه چرته امتیاز بالا میگیره هایپه پایین میگیره مهم نیست.وافعا خسته نشیدین از این همه مهملات؟یه کم فکر کنید بعد شروع به تایپ کردن کنید.کلی حرف داشتم ولی با خوندن این 3صفحه تصمیم گرفتم بازهم ازافاضات دوستان استفاده کنم.ادامه بدید

من پایه ام ادامه بدیم اونایی که امادن بسم الله:dامتحان دینی رو هم بیخیال:dبابا اینقدر سخت نگیر

آخرین ویرایش:
چه بحثهای جالبی.یه بازی زیاد میفروشه چرته کم میفروشه چرته امتیاز بالا میگیره هایپه پایین میگیره مهم نیست.وافعا خسته نشیدین از این همه مهملات؟یه کم فکر کنید بعد شروع به تایپ کردن کنید.کلی حرف داشتم ولی با خوندن این 3صفحه تصمیم گرفتم بازهم ازافاضات دوستان استفاده کنم.ادامه بدید

دقیقا :d
این بازی خیلی خیلی داستان و گرافیک خوبی برخورداره تازه خشونتشم با اون اره برقی همه رو دیوونه می کنه من که عاشق این بازی ام . :d

والبته خیلی ها بعنوان Player ازش استفاده میکنن مثل همسایه ما که اصلا نمیدونه گیم چیه ولی چون 3D LED ال جی خریده بهش گفتن واسه پخش سه بعدی برو PS3 بخر...
زمان BD VS HD-DVD هم خیلی ها خریدند.از جمله خودم که 80 درصد استفاده ام برای پخش تصاویر و فیلم هاست...1 ترابایت هارد اکسترنال و 500 گیگ داخلی...وگرنه اگر این 50 میلیون بخوان گیم بخرند که تفاوت زیادی توی فروش بین 360 و PS3 نخواهیم دید.

اینم از اون حرف ها بود.چند درصد هستن که این شکلی هیچی از کنسول نفهمن؟؟؟/؟
اونم برای زمانی بود که قیمت دستگاه های پلیر بلوری خیلی بالا بود نه الآن که با 190 تومن هم میشه خوبش رو با امکانات خوب تهیه کرد.و 400 پول ps3 رو ندی.
در ضمن یکی از دوستان هم اشاره کرد اگه ملاک این حرف ها باشه تعداد 360 خیلی بالا در میاد.
گفتم بیش از 80 درصد 360 ها کپی هستن به حرف شما باشه الآن باید یه 600 - 700 میلیون 360 تو دست مردم باشه.

هنوز شوکه هستم از این رقم پیش فروش، یه تصویر دارم که وضعیت پیش فروش هیلو ریچ(یکی از پرفروش ترین بازی های پارسال) تو 9 هفته مونده به عرضش رو تو ایالات متحده نشون میده :

acfygluf8s79g5uf0dfm.jpg

و حالا یه نگاهی به آمار گیرز میندازیم :

2apafhmupyuu8s13a9ip.jpg

فقط میشه واژه ی شگفت انگیز رو برای این امار به کار برد، به عبارت بهتر گیرز 3 در فاصله ی 19 هفته مونده تا عرضش و البته حتی قبل از شروع شدن موج تبلیغات سرسام آور مایکروسافت که معمولا بعد از E3 شروع میشه، تونسته 100 هزار نسخه بیشتر از پرفروش ترین انحصاری سال گذشته در فاصله ی 9 هفته مونده تا عرضش پیش فروش داشته باشه در ایالات متحده! حتی Black OPS که سال گذشته تمامی رکورد های فروش صنعت گیم رو یه تکونی بهش داد در فاصله ی 17 هفته تا عرضه هر 3 تا نسخش رو هم یک دوم گیرز 3 پیش فروش داشته تو آمریکا!!

با یه نگاه به آمار پیش فروش سایر بازی ها، مایکروسافت خیلی امیدواره گیرز 3 خیلی بیشتر از امثال هیلو 3 و ریچ فروش داشته باشه، قاعدتا این امیدواری هم باعث میشه استاد مارکتینگ این صنعت خیلی بیشتر از پولی که صرف تبلیغات هیلو هاش کرده، صرف گیرز کنه؛ در نتیجه گیرز 3 شاید تحول نباشه، اما بازار رو کاملا میتونه متحول کنه.

با یه نگاه به آمار پیش فروش سایر بازی ها، مایکروسافت خیلی امیدواره گیرز 3 خیلی بیشتر از امثال هیلو 3 و ریچ فروش داشته باشه، قاعدتا این امیدواری هم باعث میشه استاد مارکتینگ این صنعت خیلی بیشتر از پولی که صرف تبلیغات هیلو هاش کرده، صرف گیرز کنه؛ در نتیجه گیرز 3 شاید تحول نباشه، اما بازار رو کاملا میتونه متحول کنه.

من خودم خیلی امید به Geow3 دارم ولی عمرا بتونه فروش Halo رو بگیره Halo 3 که بیش از 11 میلیون فروخته. H:R هم که الان فکر کنم از 8.5 میلیون گذشته Geow3 فوقش 7 میلیون بفروشه چون اولا بازی خیلی خشن هست و هر کسی دنبالش نمیره دوما تو بعضی از کشور ها مثل استرالیا ، آلمان و... عرضه نمیشه و سوما گیم پلی بازی خصوصا تو مولتی پلیر خیلی سخته و نصف جمعیت گیمر هم ماشاالله نقطه چین و نقطه چین و نقطه چین.....:d

منم خیلی به این بازی امیدوارم و به شخصه بهترین تجربه گیمریم از ابتدای این نسل ساعاتی بود که GEOW بازی کردم مخصوصا گیم پلی این بازی که صاحب سبکه و حس حال خاصی به آدم دست میده .
و سوما گیم پلی بازی خصوصا تو مولتی پلیر خیلی سخته و نصف جمعیت گیمر هم ماشاالله نقطه چین و نقطه چین و نقطه چین.....
این نقطه چین خوب اومدی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or