پیش فروش Gears of War 3 در صدر

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
rqj87akw56c3kofk1g7.jpg

امروز مایکروسافت اعلام کرد که پیش فروش Gears3 به رقم یک میلیون نسخه در سراسر جهان رسیده است و تابحال سریع‌ترین رشد را در میان تمامی عناوین 360 از آن خود کرده است.

مایکروسافت همچنین اعلام کرد که حدود 1.29 میلیون نفر از 145 کشور جهان در بتای مولتی‌پلیر شرکت کردند و حدود 11 میلیون رقابت در طول این چند روز برگزار شد که معادل 249 سال است.

کلیف‌بی، سرپرست پروژه، این آمار را یک موفقیت بسیار بزرگ نامید.

او از حمایت بازیباز‌ها تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت که نسخه بتای بازی به آن‌ها کمک کرده است تا اشکالات را برطرف کرده، همه چیز را بهینه و پولیش کنند. او قول داد که Gears 3 بهترین عنوان از این سه‌گانه خواهد بود.

آمار‌های دیگر از نسخه بتا:

بیش از 927 میلیون کشتار ثبت شده است که 23 میلیون آن توسط ارّه کردن بوده است.
بیش از 131 میلیون بار از ضربات تمام‌کننده‌ استفاده شده است.
23 میلیارد گلوله شلیک شده است.
460 میلیون Ribbon و 294 میلیون مدال کسب شده است.
435هزار نفر اسکین thrashball را برای Cole بدست آوردند و 234 هزار نفر نیز Retro Lancer طلایی را بدست آوردند که هر دوی این ها در مولتی پلیر بازی اصلی قابل استفاده خواهد بود.

Source

ای خدا بازم بوی تاپیک دعوا و بکش بکش میاد

با این که من فن PS3یم اما امار عالی و قابل ستایشی هست مطمعنا کپیشو میزنیم تو رگ:d

راستش تعداد انحصاری های سونی چون بیشتر و همه نسبتا عالی هستن PS3 دارا حق انتخاب دارن هر کس بر حسب سلیقه یه بازی میخره و امار فروش دیگر بازی ها پایین تر میاد اما X360رو اغلب مردم دارن و انحصاری های خیلی کمتری داره و با فاصله از هم میان بنابراین اکثر XBOXدارا بازی رو میخرن امیدوارم متوجه شده باشید چی گفتم مثلا اگر انحصاری PS3 فقط GT5 وGOW بود خیلی امار فروش این بازی ها بالا میرفت

خب اخه ps3دارا امسالinfamouse2 uncharted3 little big plant 2 killzone 3
the last guardian ico and shadow of closus را میخرن ولی 360 دارا 6 بار gears of war 3 را میخرن:d
از اون حرفها بود ها..! مگه همه گیمرها مثل ایرانی ها هستن که چون فن فلان کنسول اند باید تمام بازی های انحصاری اون رو بخرن..!
هر کسی بنا به سلیقه ای که داره میره بازی میخره و سعی میکنه بازی که از همه بهتر هست رو بخره مثلا وقتی کسی از سبک بازی FF خوشش نمیاد دلیلی وجود نداره که بره اون رو بخره و بازی کنه اما تو ایران چون مثلا بازی HR انحصاری سونی هست همه فن های PS3 تو BC اون رو بازی کردن و اتفاقا اون رو بهترین بازی سال میدونن ولی HR با وجود اینکه 50 میلیون PS3 تو کل دنیا داریم فقط حدود 2 میلیون فروش کرد..
من خودم شاید 30 تا بازی هم روی XBOX بازی نکردم که میتونی از تو پروفایلم نگاه کنی وقتی من از سبک ME و بایشوک و... خوشم نمیاد دلیلی نداره برم بازی رو انجام بدم..

پس مطمئن باش فروش جهانی ربطی به فن بازی نداره و اگر داشت فروش بازی های مثل AW و K3 و... بیشتر از این حرفها بود..

با این پیشفروشی که داره تنهایی میتونه کل بازیای انحصاری ps3 قورت بده البته امار یکم مشکوک میزنه مگه میشه اینهمه پیش فروشش نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت داشته باشه البته سیاستی که ماکروسافت و ea تو بازی bs به خرج دادن نمیتونسته بی تاثیر باشه تو این اتفاق
این پیش فروش کمیش به خاطر گرفتن کد بتا هست فروش Geow به Halo و COD نمیرسه چون بازی خیلی خشن هست و اصلا تو بعضی از کشور ها عرضه نمیشه..

با این که من فن PS3یم اما امار عالی و قابل ستایشی هست مطمعنا کپیشو میزنیم تو رگ:d

راستش تعداد انحصاری های سونی چون بیشتر و همه نسبتا عالی هستن PS3 دارا حق انتخاب دارن هر کس بر حسب سلیقه یه بازی میخره و امار فروش دیگر بازی ها پایین تر میاد اما X360رو اغلب مردم دارن و انحصاری های خیلی کمتری داره و با فاصله از هم میان بنابراین اکثر XBOXدارا بازی رو میخرن امیدوارم متوجه شده باشید چی گفتم مثلا اگر انحصاری PS3 فقط GT5 وGOW بود خیلی امار فروش این بازی ها بالا میرفت
هیچ ربطی نداره!............................

41ujVZCywoL._AA280_.jpg

پیش فروش این بازی توی بزرگترین حراجی های آنلاین آمریکا مثل amazon هم خیلی خوب پیش میره ...مثلا توی همین سایت ذکر شده در بخش بیشترین فروش video games
Gears of War 3 Epic Edition رتبه 21 رو داره و Gears of War 3 رتبه 37 رو داره ...3 روزی هست که پیش فروشش کشیده بالا ....
-----------------------------------------------------
ای کاش این ژاپنی ها هم کمی از آمریکاییها یاد میگرفتن ... مایکروسافت جر خورد و آخرش هم نتونست دل این چشم بادامی ها رو بدست بیاره ...

------------------------------------------
زحمت کشیدی ...
همین که یه بازی غیر انحصاری مثل call of duty یا gta هم از برخی انحصاریهای ps3 بیشتر میفروشه نشون میده مشکل یه جای دیگست ....
در ضمن فروش چند تا عنوان انحصاری PS3 رو هم جمع کنی میبینی به فروش یک عنوان انحصاری x360 نمیرسه ... اونم با این حجم کپی شدن بازیهای x360 توی دنیا که به مراتب خیلی بیشتر از ps3 هست ...

آخرین ویرایش:

اگه به اینه پس چرا black ops رو ps3 اونقدر فروخته؟
الان چی رو ثابت کردی؟که Ps3 بهتره؟

مطمئن باشید واقعا فروش هیچ بازی انحصاری ای به این بازی نمیرسه چون
بیش از 80 درصد ps3 ها هنوز کپی خور نشدن و برای خرید بازی باید واقعا بازی رو اورجینال تهیه کنن.در صورتی که 360 بیش از 60-70 درصد کپی شده و بازی کپی تهیه میکنن حتی من تو ایتالیا هم دیدم اکثرا کپی خور کردن.پس این آمار رو اگه 360 کپی خور نبود باید ضرب در 3-4 باید کرد:d

در مورد حرف بچه ها که میگن فروش کم بازی های انحصاری سونی نسبت به این مورد داشتن انحصاری های بیشتر نسبت به 360 هست اشتباهه چون مثلا چند مورد انحصاری در مورد سبک ریسینگ داره؟یا شوتر و .... بالاخره هرکی از یه سبک خوشش میاد.در ضمن مگه هر سال 10 تا بازی انحصاری در یه سبک میاد که فروشش کم شه.gt بعد از 5 سال اومد گاد آف وار 3 هم که معلومه و فروششون هم خوبه.

ممکنه فروش بیشتر این بازی دلایل دیگه ای داشته باشه.

راستی بازی رو چند دیسک میاد 1 یا؟؟؟؟

خیلی باحاله، آقا جون این جماعت ps3 ندیده یا بازی نکرده نیستند که! باور کنید کل انحصاری های با نمرات 70% رو جمع میکنی، همه رو هم ، با هم- بازم نمیشن مثل بازی هایی مثل Gears یا Halo . این حقیقتیست انکار ناپذیر . حالا 1000 تا انحصاری داشته باش اما آشغال، 2 تا داشته باش شاهکار. کدومش طرفدارای بیشتری پیدا میکنه؟! KZ2 واقعا بیچاره کرد من یکی رو با کنترلش که باید شخم میزدی تا بتونی بازی کنی، نووب ها باهاش حال کنن با کمپ زدن. بازی قابل توجه PS3 که نظر من و خیلی ها رو جلب کرد Uncharted 2 و MGS4 بود،شایدهم GOW3 .

آخرین ویرایش:
خیلی باحاله، آقا جون این جماعت ps3 ندیده یا بازی نکرده نیستند که! باور کنید کل انحصاری های با نمرات 70% رو جمع میکنی، همه رو هم ، با هم- بازم نمیشن مثل بازی هایی مثل Gears یا Halo . این حقیقتیست انکار ناپذیر . حالا 1000 تا انحصاری داشته باش اما آشغال، 2 تا داشته باش شاهکار. کدومش طرفدارای بیشتری پیدا میکنه؟! KZ2 واقعا بیچاره کرد من یکی رو با کنترلش که باید شخم میزدی تا بتونی بازی کنی، نووب ها باهاش حال کنن با کمپ زدن. بازی قابل توجه PS3 که نظر من و خیلی ها رو جلب کرد Uncharted 2 و MGS4 بود،شایدهم GOW3 .

:-o:-o
پوریا جان فکر نمی کنی دیگه این حرف دور از منطقه و بی انصافیه انصافا kz2 حالا هیچ میگیم kz3 چطور و همینطور اینفیمس که واقعا نو اوری داشت و باحالو قشنگ بود از نظر شما که gt5 هم دیگه فرط ها؟؟؟:d
انصافا دیگه این حرف از اون حرف ها بود چون فروشون به geow نرسید یعنی اشغالن؟؟
در نظر منkz از halo قشنگ تر بود برای من هالو یجورای بچه گونه بود باید معلوم نیست چی می کشتی اصلا باهاش حال نکردم

به نظر من ut وgeow در یه سطح بودن ولی geow یکم بالا تر بود باید دیگه اینو قبول کرد

gt5هم فکر نکنم چیزی از foroza کمترباشه و تقریبا در یه سطح اند

ps3 انحصاری های دیگه داره که x360 بازی هایی تو سبکش نداره که باهاشون رقابت کنه

در نتیجه دیگه باید قبول کنی که بازی که بازی های انحصاری ps3 شاهکارن نمی دونم چرا چشماتون رو می بندید و واقعیت رو نمی بینید از کجا معلوم شاید نسل دیگه xbox بهتر عمل کنه

آخرین ویرایش:
واقعا ادم چیزای جالبی میشنوه مثل اینکه مثلا هیلو بچگونست یا از کیلزون ضعیفتره اخه هرجور بخوای این دو بازیو مقایسه کنی کیلزون شکست میخوره چه از نظر فروش چه از نظر امتیازات یا گیم پلی فقط موندم اگه این GUERIRILLAبازیش گرافیک نداشت به چه روزی میفتاد البته نمیشه از بازیایی مثل UC . GOW گذشت همونجور که نمیشه از FORZA .GEARS بگذری

:-o:-o
به نظر من ut وgeow در یه سطح بودن ولی geow یکم بالا تر بود باید دیگه اینو قبول کرد
uncharted2 از همون گیمسپوتی که خیلی قبولش دارید امتیاز 9.5 گرفت و gears of war 2 از همون سایت امتیاز 9 گرفت در کل امتیازات uncharted 2 خیلی بیشتر از رقیبش در اکثر سایتها بود و از نظر من که هر دو را بازی کردم uncharted2 صد برابر قشنگ تر بود

uncharted2 از همون گیمسپوتی که خیلی قبولش دارید امتیاز 9.5 گرفت و gears of war 2 از همون سایت امتیاز 9 گرفت در کل امتیازات uncharted 2 خیلی بیشتر از رقیبش در اکثر سایتها بود و از نظر من که هر دو را بازی کردم uncharted2 صد برابر قشنگ تر بود
2i8d4ao.gif

این امار فقط این را نشان میده که360 دارا چندین برابر ps3 دارا هستند

چه ظوری حساب کردی..؟
تا حالا 50 میلیون PS3 فروش رفته و اگر این چندین برابر شما را حساب کنیم پس باید 200 - 300 میلیون 360 تو بازار داشته باشیم..

تازه سوسمار خفته 360 داره بیدار میشه ! :d
اگه به فن بازیه که همین 1 نسخه بازی راسته 2 3 تا از شماره بازیهای رقیب میفروشه !
حالا بعد از انتشار میفهمین خودتون !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or