پیش خرید کنسول های نسل بعد در هلند: 1_4 به نفع PS4

اینکه PS4 تو کشورهای اروپایی بیشتر بفروشه که خب تقریبا تابلو هست :دی حالا اختلافشون چقدر باشه رو دیگه زمان مشخص میکنه. ولی راجع به این خبر، این فقط آمار 1 فروشگاه بود، 1 فروشگاه دیگه هم تو همین هلند بوده که اونجا آمارش 3 به 1 بوده :دی با آمار یه دونه فروشگاه که شاید سر جمع 500 تا کنسول هم سهمیه ـش نیست نمیشه تشخیص داد هر کدوم چقدر میفروشن، هر چند اینکه PS4 حداقل تو 2 سال اول بیشتر میفروشه تقریبا واضحه :دی
خوب معلومه نمیشه تشخیص داد و کسی هم همچین چیزی ادعا نمیکنه . اینجور چیزا فقط با عرضه کنسولا مشخص میشه یا هم از روی آمار پیشخرید ـه جامع تر .

هلند شده قلب اروپا؟:-/ آها گرفتم از اون لحاظ:d

کاری ندارم کدوم یکی از اعشای بدنه ولی کلا قاره اروپا به نفع سونی بوده و احتمالا خواهد بود

پ.ن:فریدون کی تغییر جبه داد من نفهمیدم؟ :-/

21 می ، طی یک ساعت کنفرانس مایکرو :d

کل اروپا انداره آمریکا فروشش مهم نیست حالا یک کشور کوچک کیلو چنده. فروش ایکس باکس تو آمریکا جبران کاهش فروشش در اروپا رو همیشه می کند.

همینطور که به اون دوستمون گفتم قاره اروپا کلش به نفع سونیه و مهم هم هست ، اگه مهم نبود سونی با یک سال تاخیر در عرضه کنسولش نه تنها هیچ وقت به میزان مایکرو نمیفروخت بلکه عقبتر هم میوفتاد

البته از نظر XBOXفنها که اروپا یعنی UK ، فقط نمیدونم چرا چند وقت پیش که تو تاپیک آمار فروش ، بازیای پرفروش اروپا رو زده بودن نسخه X360 کال آو تو 10 تا نبود :-/

فقط خدا کنه اون بلاهایی که قرار بود PSV سر 3DS بیاره ایندفعه PS4 سر ONE نیاره چون اینجوری دیگه 100 در صد سونی ورشکسته میشه :lol:
یادش به خیر دوستان اون موقع چه پیش بینیا و نغمه سرایی هایی در مورد شکست 3DS میکردن و فاتحه ی اون کنسولو خونده بودن امیدوارم ایندفعه دیگه پیش بینیای مهندسای سازمان BC اشتباه از آب درنیاد چون هنوز صفای طویلی که اون روزای اول برای خرید PS3 تشکیل شده بود رو کسی یادش نرفته با کله زمین خوردن سونی تو این نسلم کسی یادش نرفته پیش بینیایی شما اساتید عزیز رو هم کسی فراموش نمیکنه

فقط خدا کنه اون بلاهایی که قرار بود PSV سر 3DS بیاره ایندفعه PS4 سر ONE نیاره چون اینجوری دیگه 100 در صد سونی ورشکسته میشه :lol:
یادش به خیر دوستان اون موقع چه پیش بینیا و نغمه سرایی هایی در مورد شکست 3DS میکردن و فاتحه ی اون کنسولو خونده بودن امیدوارم ایندفعه دیگه پیش بینیای مهندسای سازمان BC اشتباه از آب درنیاد چون هنوز صفای طویلی که اون روزای اول برای خرید PS3 تشکیل شده بود رو کسی یادش نرفته با کله زمین خوردن سونی تو این نسلم کسی یادش نرفته پیش بینیایی شما اساتید عزیز رو هم کسی فراموش نمیکنه
برای فراموش نکردن اضحارات مهندسین بازیسنتر بهترین راه بوکمارک است
engineer-04.jpg

البته از نظر XBOXفنها که اروپا یعنی UK ، فقط نمیدونم چرا چند وقت پیش که تو تاپیک آمار فروش ، بازیای پرفروش اروپا رو زده بودن نسخه X360 کال آو تو 10 تا نبود :-/
مسلما اروپا فقط UK نیست ولی UK بعد از آمریکا و ژاپن سومین بازار بزرگ دنیا هست (اگه بر حسب کشور حساب کنیم). X360 هم پرفروش ترین کنسول این نسل تو UK بوده و حتی شانس این رو داره به پرفروش ترین کنسول تاریخ UK تبدیل بشه. حالا کجاش عجیبه به نظرت؟ :دی البته بازم میگم، مجموع فروش اروپا خیلی بیشتر از UK هست طبیعتا و قاعدتا و مسلما (عربی رو آباد کردم :دی). و در نهایت اینکه فعلا به نظر میاد Xbox One نمی تونه موفقیت X360 رو تو UK تکرار کنه :دی

آخرین ویرایش:
حالا بعد از GC این نسبت ها بیشترم میشه! سونی هنوز بازی هاشو رو نکرده! GC به راحتی میتونه با رو کردن IP های جدید و یه سری خدمات شک گیمرها برای خرید PS4 رو تبدیل به یقین کنه. X1 رو غیر از طرفدارای سمج مایکرو کسی نمیخره!:دی همش رو دست استیو بالمر باد میکنه و مجبور میشه ازشون به عنوان بلوک بتونی برای ساحت در و دیوار استفاده کنه!:دی (شوخی)

پس با بازار هلند میخواد به فروش PS2 برسه. موفق باشه...

دیگه بالاخره همه که 6 میلیون ترانزیستور و هوش مصنوعی 600٪ برابر و Infinity Power of Cloud و قدرت 40 برابری و سریال و پخش مسابقات بسکتبال و سفارش پیتزا و امکانات جاسوسی و اینارو که ندارن!‌ما هم دلمون به این نسبت ها خوشه.

دیگه بالاخره همه که 6 میلیون ترانزیستور و هوش مصنوعی 600٪ برابر و Infinity Power of Cloud و قدرت 40 برابری و سریال و پخش مسابقات بسکتبال و سفارش پیتزا و امکانات جاسوسی و اینارو که ندارن!‌ما هم دلمون به این نسبت ها خوشه.
دیگه خداییش خیلی بی مزه شده این حرف ها :دی میخوای اون کلمه معروف رو بگم تا تاپیک 20 صفحه بره جلو؟ :-/ :دی یه کم تنوع و نوآوری و اینا بد نیست!!! :دی

این جور که معلومه سونی این نسل با این قیمت(اودلار400) که حدودا نصف قیمت یه اسمارت فون تاپ هست سگ درصدرکوردps2 رو میشکونه ولی اصلاوابدا مایکرو این نسل شکست خورده نیست اگه شده باختلاف ناچیز کمتر بفروشه

دیگه خداییش خیلی بی مزه شده این حرف ها :دی میخوای اون کلمه معروف رو بگم تا تاپیک 20 صفحه بره جلو؟ :-/ :دی

نه عاقا اختیار دارید! این گیمینگ دیوایس و 600٪ برابر و 40 برابر و اینا خز ناپذیرن! تا آخر نسل هستیم در خدمتشون!:دی مگه اینکه سونی و مایکرو لغات جدید در اختیارمون قرار بدن!:دی

والا هدف ما فقط شوخی کردن هست وگرنه که به قول رییس جمهور اسبق آب رو بریزید همونجایی که میسوزه!:دی در ضمن زیادم به این بازار UK دل نبندید و باز هم به قول رییس جمهور اسبق ان یارو رو لولو برد!:دی این نسل دیگه بزرگترین بازار شما که توش اکثریت X1 رو ترجیح میدن خود شرکت مایکروسافت هست که البته از این هم زیاد مطمئن نیستم! بعدی نیست خود استیو بالمر هم در خفا بشینه PS4 بزنه و از X1 به عنوان نشیمنگاه استفاده کنه!:دی

نه عاقا اختیار دارید! این گیمینگ دیوایس و 600٪ برابر و 40 برابر و اینا خز ناپذیرن! تا آخر نسل هستیم در خدمتشون!:دی مگه اینکه سونی و مایکرو لغات جدید در اختیارمون قرار بدن!:دی

والا هدف ما فقط شوخی کردن هست وگرنه که به قول رییس جمهور اسبق آب رو بریزید همونجایی که میسوزه!:دی در ضمن زیادم به این بازار UK دل نبندید و باز هم به قول رییس جمهور اسبق ان یارو رو لولو برد!:دی این نسل دیگه بزرگترین بازار شما که توش اکثریت X1 رو ترجیح میدن خود شرکت مایکروسافت هست که البته از این هم زیاد مطمئن نیستم! بعدی نیست خود استیو بالمر هم در خفا بشینه PS4 بزنه و از X1 به عنوان نشیمنگاه استفاده کنه!:دی
زیاد رو این Cloud مانور نده :دی

وگرنه هر کدوم از کنسول ها 30 میلیون بفروشن یا 300 میلیون نه چیزی به من میرسه نه به تو :دی فقط اینقدری بفروشن که سازنده های Third Party مجاب بشن واسشون بازی بسازن کافیه :دی یعنی اگه تو فروش بد عمل کنن خود به خود بازی هاشون کمتر میشه، ولی مناسب بفروشن دیگه مشکلی پیش نمیاد. ولی بازم 2 سال دیگه که آمار فروش به یه روند ثابت رسید میشه به این ترول هات حسابی خندید، توصیه میکنم اون موقع تو سایت عضو نباشی یا اینکه با یه یوزر دیگه بیای ;;) :دی

زیاد رو این Cloud مانور نده :دی

وگرنه هر کدوم از کنسول ها 30 میلیون بفروشن یا 300 میلیون نه چیزی به من میرسه نه به تو :دی فقط اینقدری بفروشن که سازنده های Third Party مجاب بشن واسشون بازی بسازن کافیه :دی یعنی اگه تو فروش بد عمل کنن خود به خود بازی هاشون کمتر میشه، ولی مناسب بفروشن دیگه مشکلی پیش نمیاد. ولی بازم 2 سال دیگه که آمار فروش به یه روند ثابت رسید میشه به این ترول هات حسابی خندید، توصیه میکنم اون موقع تو سایت عضو نباشی یا اینکه با یه یوزر دیگه بیای ;;) :دی

من واقعا شوخی میکنم و منظوری ندارم!:دی

محمد جک نگو!:دی سالی که نکوست از بهارش پیداست!:دی در هر صورت ما که آرزو داریم هر دو کنسول موفق باشن و بیشتر بازی گیرمون بیاد وگرنه از شکست هیچ کنسولی خیری به کسی نمیرسه اما مگه تو خواب ببینید X1 به PS4 برسه!:دی

اون جمله معروف تصیح شد :d
اون رو که سرنی نگفته بود که حالا بخواد تصحیح بشه :-/ :دی رئیس Sony UK گفته بود :دی البته داشتم با ماکان شوخی می کردم، نمیخوام اون بحث باز شروع بشه یهو :دی
محمد جک نگو!:biggrin1: سالی که نکوست از بهارش پیداست!:biggrin1: در هر صورت ما که آرزو داریم هر دو کنسول موفق باشن و بیشتر بازی گیرمون بیاد وگرنه از شکست هیچ کنسولی خیری به کسی نمیرسه اما مگه تو خواب ببینید X1 به PS4 برسه!:biggrin1:
من خودم که چند بار گفتم احتمال اینکه PS4 بیشتر از XOne بفروشه خیلی زیاده، خصوصا تو اروپا که قطعا بیشتر میفروشه. ولی خب من بوکمارک کردم دیگه ;;) :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or