خوب معلومه نمیشه تشخیص داد و کسی هم همچین چیزی ادعا نمیکنه . اینجور چیزا فقط با عرضه کنسولا مشخص میشه یا هم از روی آمار پیشخرید ـه جامع تر .اینکه PS4 تو کشورهای اروپایی بیشتر بفروشه که خب تقریبا تابلو هستحالا اختلافشون چقدر باشه رو دیگه زمان مشخص میکنه. ولی راجع به این خبر، این فقط آمار 1 فروشگاه بود، 1 فروشگاه دیگه هم تو همین هلند بوده که اونجا آمارش 3 به 1 بوده
با آمار یه دونه فروشگاه که شاید سر جمع 500 تا کنسول هم سهمیه ـش نیست نمیشه تشخیص داد هر کدوم چقدر میفروشن، هر چند اینکه PS4 حداقل تو 2 سال اول بیشتر میفروشه تقریبا واضحه
![]()
هلند شده قلب اروپا؟آها گرفتم از اون لحاظ:d
پ.ن:فریدون کی تغییر جبه داد من نفهمیدم؟![]()
کل اروپا انداره آمریکا فروشش مهم نیست حالا یک کشور کوچک کیلو چنده. فروش ایکس باکس تو آمریکا جبران کاهش فروشش در اروپا رو همیشه می کند.
برای فراموش نکردن اضحارات مهندسین بازیسنتر بهترین راه بوکمارک استفقط خدا کنه اون بلاهایی که قرار بود PSV سر 3DS بیاره ایندفعه PS4 سر ONE نیاره چون اینجوری دیگه 100 در صد سونی ورشکسته میشه
یادش به خیر دوستان اون موقع چه پیش بینیا و نغمه سرایی هایی در مورد شکست 3DS میکردن و فاتحه ی اون کنسولو خونده بودن امیدوارم ایندفعه دیگه پیش بینیای مهندسای سازمان BC اشتباه از آب درنیاد چون هنوز صفای طویلی که اون روزای اول برای خرید PS3 تشکیل شده بود رو کسی یادش نرفته با کله زمین خوردن سونی تو این نسلم کسی یادش نرفته پیش بینیایی شما اساتید عزیز رو هم کسی فراموش نمیکنه
مسلما اروپا فقط UK نیست ولی UK بعد از آمریکا و ژاپن سومین بازار بزرگ دنیا هست (اگه بر حسب کشور حساب کنیم). X360 هم پرفروش ترین کنسول این نسل تو UK بوده و حتی شانس این رو داره به پرفروش ترین کنسول تاریخ UK تبدیل بشه. حالا کجاش عجیبه به نظرت؟البته از نظر XBOXفنها که اروپا یعنی UK ، فقط نمیدونم چرا چند وقت پیش که تو تاپیک آمار فروش ، بازیای پرفروش اروپا رو زده بودن نسخه X360 کال آو تو 10 تا نبود![]()
پس با بازار هلند میخواد به فروش PS2 برسه. موفق باشه...
دیگه خداییش خیلی بی مزه شده این حرف هادیگه بالاخره همه که 6 میلیون ترانزیستور و هوش مصنوعی 600٪ برابر و Infinity Power of Cloud و قدرت 40 برابری و سریال و پخش مسابقات بسکتبال و سفارش پیتزا و امکانات جاسوسی و اینارو که ندارن!ما هم دلمون به این نسبت ها خوشه.
دیگه خداییش خیلی بی مزه شده این حرف هامیخوای اون کلمه معروف رو بگم تا تاپیک 20 صفحه بره جلو؟
![]()
![]()
زیاد رو این Cloud مانور ندهنه عاقا اختیار دارید! این گیمینگ دیوایس و 600٪ برابر و 40 برابر و اینا خز ناپذیرن! تا آخر نسل هستیم در خدمتشون!مگه اینکه سونی و مایکرو لغات جدید در اختیارمون قرار بدن!
والا هدف ما فقط شوخی کردن هست وگرنه که به قول رییس جمهور اسبق آب رو بریزید همونجایی که میسوزه!در ضمن زیادم به این بازار UK دل نبندید و باز هم به قول رییس جمهور اسبق ان یارو رو لولو برد!
این نسل دیگه بزرگترین بازار شما که توش اکثریت X1 رو ترجیح میدن خود شرکت مایکروسافت هست که البته از این هم زیاد مطمئن نیستم! بعدی نیست خود استیو بالمر هم در خفا بشینه PS4 بزنه و از X1 به عنوان نشیمنگاه استفاده کنه!
![]()
دیگه خداییش خیلی بی مزه شده این حرف هامیخوای اون کلمه معروف رو بگم تا تاپیک 20 صفحه بره جلو؟
![]()
یه کم تنوع و نوآوری و اینا بد نیست!!!
![]()
زیاد رو این Cloud مانور نده
وگرنه هر کدوم از کنسول ها 30 میلیون بفروشن یا 300 میلیون نه چیزی به من میرسه نه به توفقط اینقدری بفروشن که سازنده های Third Party مجاب بشن واسشون بازی بسازن کافیه
یعنی اگه تو فروش بد عمل کنن خود به خود بازی هاشون کمتر میشه، ولی مناسب بفروشن دیگه مشکلی پیش نمیاد. ولی بازم 2 سال دیگه که آمار فروش به یه روند ثابت رسید میشه به این ترول هات حسابی خندید، توصیه میکنم اون موقع تو سایت عضو نباشی یا اینکه با یه یوزر دیگه بیای
![]()
![]()
اون رو که سرنی نگفته بود که حالا بخواد تصحیح بشهاون جمله معروف تصیح شد :d
من خودم که چند بار گفتم احتمال اینکه PS4 بیشتر از XOne بفروشه خیلی زیاده، خصوصا تو اروپا که قطعا بیشتر میفروشه. ولی خب من بوکمارک کردم دیگهمحمد جک نگو!:biggrin1: سالی که نکوست از بهارش پیداست!:biggrin1: در هر صورت ما که آرزو داریم هر دو کنسول موفق باشن و بیشتر بازی گیرمون بیاد وگرنه از شکست هیچ کنسولی خیری به کسی نمیرسه اما مگه تو خواب ببینید X1 به PS4 برسه!:biggrin1: