فقط ما اهل مسخره بازی نیستیم وگرنه به اندازه 3 نسل ماکرو سوژه داده دست ملت![]()
مدیر مالی نظر سنجی ها رو توضیح داده نگفته ps4 چهار برابر one میفروشه ! دیدی میگم واسه خودتون سوژه درست میکنین ؟؟خب مدیر مالی سونی هم تایید کرده بود اینو+ته سال منتظر فروش 4برابری ps4 هستیم:d
منظورمو متوجه نشدی . من منظورم پستایی از سوی ماکرو فنا مثل منتظر فروش 4 بابری ـه Ps4 هستیم و PS4 حدود 80 درصد قوی تر ـه و ... هست . به این میگن مسخره بازی . ترول نمیگم ترول رو که استادان ترول در جبهه ماکرو تشریف دارن که میخای مدرکم بدمبقیه کامنت که با کسی دیگه بود, هیچی,
این قسمت رو خوب اومدی, شماها اهلش نیستید بعد تاپیک های مربوط به مایکروسافت و XBOX ONE پر ترول و بحث الکی هست! اهلش بودید معلوم نبود وضع چی میشد!!!!
من واسه خودتون میگم چهار روز دیگه که هر دو کنسول اومدن و خبری از 80 درصد و 4 برابر و... نشد اون وقت ما به اندازه یک نسل کامل سوژه داریم..
این حرف مدیر مالی سونی چه معنی میده؟مدیر مالی نظر سنجی ها رو توضیح داده نگفته ps4 چهار برابر one میفروشه ! دیدی میگم واسه خودتون سوژه درست میکنین ؟؟ :biggrin1:
80% رو کی گفتهمنظورمو متوجه نشدی . من منظورم پستایی از سوی ماکرو فنا مثل منتظر فروش 4 بابری ـه Ps4 هستیم و PS4 حدود 80 درصد قوی تر ـه و ... هست . به این میگن مسخره بازی . ترول نمیگم ترول رو که استادان ترول در جبهه ماکرو تشریف دارن که میخای مدرکم بدم :biggrin1:
حالا مگه گفته استناد میکنیم ما ؟یه اشاره به نظر سنجی های دنیای مجازی کرده تو حرفاش . شما عجب قابلیت های منحصر به فردی داری که میتونی همچین چیزایی واسه خودت استخراج کنی و تبدیل به سوؤه بکنیشوناین حرف مدیر مالی سونی چه معنی میده؟این نظر سنجی ها همیشه انجام میشه ولی از کمپانیها کسی استناد نمیکنه بهشون:d
80% رو کی گفته
یه 50% داریم که سونی فن ها میگن
یه 60% داریم که من از روی حرفهای سونی بدست اوردم
حالا شما که میگی اینا مسخره بازیه بیا اشتباه محاسبات رو بگو یا مشخص کن ps4 چند درصد قویتره:d
کنسول هارو مگه میخوان کیا بخرن ؟ کارمندای مایکروسافت ؟ یا ملت گیمر ؟!دوباره از چهارتا گیمر نظر سنجی کردین..؟
دوباره از چهارتا گیمر نظر سنجی کردین..؟
این نظر سنجی نیست که،آماری بر اساس Pre-Order هاستBut more notable is that the retailers released the data about the pre-orders, and it seems that the PlayStation 4 is leading by 4 to 1.
اگه با دقت کامنت ایشون رو خونده بودید گفتن تو کامنتها آزادیدی ولی تو خبر گذاشتن باید بی طرف بود! :dشما همون بودین گفتین باید خبرنگار بی طرف باشه؟:d متشکریم:d
اگه با دقت کامنت ایشون رو خونده بودید گفتن تو کامنتها آزادیدی ولی تو خبر گذاشتن باید بی طرف بود! :d