پیش خرید کنسول های نسل بعد در هلند: 1_4 به نفع PS4

فقط ما اهل مسخره بازی نیستیم وگرنه به اندازه 3 نسل ماکرو سوژه داده دست ملت ;)

بقیه کامنت که با کسی دیگه بود, هیچی,
این قسمت رو خوب اومدی, شماها اهلش نیستید بعد تاپیک های مربوط به مایکروسافت و XBOX ONE پر ترول و بحث الکی هست! اهلش بودید معلوم نبود وضع چی میشد!!!!

خب مدیر مالی سونی هم تایید کرده بود اینو+ته سال منتظر فروش 4برابری ps4 هستیم:d
مدیر مالی نظر سنجی ها رو توضیح داده نگفته ps4 چهار برابر one میفروشه ! دیدی میگم واسه خودتون سوژه درست میکنین ؟؟ :دی

- - -ویرایش - - -

بقیه کامنت که با کسی دیگه بود, هیچی,
این قسمت رو خوب اومدی, شماها اهلش نیستید بعد تاپیک های مربوط به مایکروسافت و XBOX ONE پر ترول و بحث الکی هست! اهلش بودید معلوم نبود وضع چی میشد!!!!
منظورمو متوجه نشدی . من منظورم پستایی از سوی ماکرو فنا مثل منتظر فروش 4 بابری ـه Ps4 هستیم و PS4 حدود 80 درصد قوی تر ـه و ... هست . به این میگن مسخره بازی . ترول نمیگم ترول رو که استادان ترول در جبهه ماکرو تشریف دارن که میخای مدرکم بدم :دی

من واسه خودتون میگم چهار روز دیگه که هر دو کنسول اومدن و خبری از 80 درصد و 4 برابر و... نشد اون وقت ما به اندازه یک نسل کامل سوژه داریم..​

شما نمیخوای از خواب غفلت بیدار شی:|

اگه همین الان بری تو خیابون جلو پنج تا گیمر رو بگیری و از شون بپرسی که کدوم کنسول نسل جدیدرو میگیرن چهار تاشون میگن ps4

مدیر مالی نظر سنجی ها رو توضیح داده نگفته ps4 چهار برابر one میفروشه ! دیدی میگم واسه خودتون سوژه درست میکنین ؟؟
:biggrin1:
این حرف مدیر مالی سونی چه معنی میده؟:-/این نظر سنجی ها همیشه انجام میشه ولی از کمپانیها کسی استناد نمیکنه بهشون:d
منظورمو متوجه نشدی . من منظورم پستایی از سوی ماکرو فنا مثل منتظر فروش 4 بابری ـه Ps4 هستیم و PS4 حدود 80 درصد قوی تر ـه و ... هست . به این میگن مسخره بازی . ترول نمیگم ترول رو که استادان ترول در جبهه ماکرو تشریف دارن که میخای مدرکم بدم
:biggrin1:
80% رو کی گفته:-/
یه 50% داریم که سونی فن ها میگن
یه 60% داریم که من از روی حرفهای سونی بدست اوردم
حالا شما که میگی اینا مسخره بازیه بیا اشتباه محاسبات رو بگو یا مشخص کن ps4 چند درصد قویتره:d

این حرف مدیر مالی سونی چه معنی میده؟:-/این نظر سنجی ها همیشه انجام میشه ولی از کمپانیها کسی استناد نمیکنه بهشون:d

80% رو کی گفته:-/
یه 50% داریم که سونی فن ها میگن
یه 60% داریم که من از روی حرفهای سونی بدست اوردم
حالا شما که میگی اینا مسخره بازیه بیا اشتباه محاسبات رو بگو یا مشخص کن ps4 چند درصد قویتره:d
حالا مگه گفته استناد میکنیم ما ؟یه اشاره به نظر سنجی های دنیای مجازی کرده تو حرفاش . شما عجب قابلیت های منحصر به فردی داری که میتونی همچین چیزایی واسه خودت استخراج کنی و تبدیل به سوؤه بکنیشون:دی

====
80 رو خیلی وقته اون دوست شریفتون داره میگه :دی یه چند نفر دیگه هم هستن :دی
اگه به اینا هست که ماکرو رسما اعلام کرده پهنای باندشون 2 برابره PS4 هستش . قوی ترین کنسول تاریخ رو ساختیم و 600 درصد قوی تر میشه با کلاود و ... ولی خوب آمار اشخاصی که از این حرفای ماکرو مسخره بازی در میارن 1_4 هست در برابر مسخره بازیای ماکرو فنا و بیشتر در راستای جواب دادن هست :دی

===
پ.ن : اگه بحثی داری تو پروفایل ادامه بدیم چون دیگه دوست ندارم تو تاپیکای این شکلی زیاد حضور داشته باشم ;)

آخرین ویرایش:
بسیار هم عالی :دی
به هر حال قیمت مناسب و عقبه سونی بی تاثیر نبوده ولی بازم اینا چیزی رو معلوم نمیکنه.

پ.ن:فریدون کی تغییر جبه داد من نفهمیدم؟ :-/

دوباره از چهارتا گیمر نظر سنجی کردین..؟
But more notable is that the retailers released the data about the pre-orders, and it seems that the PlayStation 4 is leading by 4 to 1.
این نظر سنجی نیست که،آماری بر اساس Pre-Order هاست :| :دی

در ضمن مرسی از اینکه همیشه اینقدر میزنی تو سر گیمر جماعت :) بلانسبت قبل از اینکه فن چیزی باشی خودت هم گیمری 8-|

97901491359943827552.gif

شما همون بودین گفتین باید خبرنگار بی طرف باشه؟:d متشکریم:d

اگه با دقت کامنت ایشون رو خونده بودید گفتن تو کامنتها آزادیدی ولی تو خبر گذاشتن باید بی طرف بود! :d

کسی که شدت فن بازیش تا این حده هیچوقت تو خبرهاش بی طرف نیست شکن نکن:dضمنا اکثر خبرهایی هم که گذاشته اونایی بوده که به نفع سونی بوده ، امکان داشته خبری بوده و دیده اما چون باهاش حال نکرده نذاشته:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or