ما که هنوز منتظریم اولین بازی انحصاری 60 فریم این ابر کنسول که خفن ترین کنسولی هست که بشر به چشم خودش دیده معرفی بشه :bighug: دیدم سفره ترول پهنه، بحث فریم هم اومد وسط گفتم یه حرکتی هم من بزنم lol![]()
چک کردم دیدم بازی 60 فرم داره! البته هنوز معلوم نیست 30 فرمه یا 60 فرم .شاید 60 فرم باشه شاید نباشه ,پروسه ی ساخت که تموم شد چک میکنن ببینن60 فرم هست یا نه:dما که هنوز منتظریم اولین بازی انحصاری 60 فریم این ابر کنسول که خفن ترین کنسولی هست که بشر به چشم خودش دیده معرفی بشه :bighug: دیدم سفره ترول پهنه، بحث فریم هم اومد وسط گفتم یه حرکتی هم من بزنم lol![]()
فارست گامپ یادش بخیر ولی فقط کنسول شرکت سونیGame مثل جعبه شکلات میمونه,هیچوقت نمیدونی 60 فرمه یا نه![]()
قول دادن نمیخواد که ! مایکرو تو نمایشگاه با اون سخت افزار ضعیفش گرافیک بینظیری مثل forza 5 را با 60 فریم نشون میده بعد ما هنوز منتظریم سونی با اون قدرت سخت افزارش که برحسب انالیزها پی بردن که ps4 در بازی ها فریم بیشتری میده یه بازیه 60 فریم نشون بدهآره قول دادن مثل بعضیا بازیاشونو رو PC اجرا کنن که همه 60 فریم بشه
چک کردم دیدم بازی 60 فرم داره! البته هنوز معلوم نیست 30 فرمه یا 60 فرم .شاید 60 فرم باشه شاید نباشه ,پروسه ی ساخت که تموم شد چک میکنن ببینن60 فرم هست یا نه
Game مثل جعبه شکلات میمونه,هیچوقت نمیدونی 60 فرمه یا نه
اصلا TLOU بهترین بازیه تاریخ من میگم چون TLOU تو نت بیشتر رای میاره یعنی بیشتر میفروشه ؟داداش این یه تیکه رو بی زحمت ویرایش کن تا بیشتر از این موجبات خنده ما رو فراهم نکنی!
PSفنها به کنار, یعنی تو میگی این همه کارشناس تو مجلات و سایتهای معتبر (و حتی خیلی از XBox فنها) بوووووووق تشریف دارن که از این بازی این همه تعریف و تمجید کردن؟! دیگه ترول کردن TLoU خیلی 'رو' میخواد!
داداش این یه تیکه رو بی زحمت ویرایش کن تا بیشتر از این موجبات خنده ما رو فراهم نکنی!که شرط میبندم تو هر نکته از دنیا و سایتی این نظر سنجی را بزاری به خاطر طرفدارای ps بتزیه tlou برنده میشه !
بابا چرا بر پایه ی پیش بینی ها دارین با هم دعوا میکنین ؟ پیش بینی ـه ها نا سلامتی![]()
داری درست میگی ولی ربطی به حرف فرخ نداره :dDriveClub که عددی نیست مقابل بهترین ریسینگ تاریخ آقا نفرمایید ما حتی اسم اون متا 84ـیه رو هم کنار این بهترین ریسینگ تاریخ نمیاریم همین الان نظر سنجی بذار به نسبت 10 به 1 مردم به نفع بهترین ریسینگ تاریخ رای میدن ولی اون متا 84 ـیه 10 میلیون میفروشه نمیدونم چرا !!! ![]()
بحث مقایسه tlou و Halo نیست این دوتا بازی نه سبکشون یکیه نه مخاطبشون یکیه که مقایسه بشن!مثال گارتال یوخده ضایع بود چون شامل دوتا بازی انحصاری میشداولا فروش Tlou مشخص نیست چقدر هست. اگر هم پایین تر از halo باشه، نباید این رو برد دونست برای halo، سابقه یه بازیی که 10 سال بیشتز داره میاد رو نباید با ip جدید مقایسه کرد.
قلب اروپا همیشه به عشق سونی و کنسولش می تپیده! :d
داری درست میگی ولی ربطی به حرف فرخ نداره :d
قضیه اینه که اگه نظرسنجی بزاری tlou یا Halo اولی بیشتر رای میاره در صورتی که فروش دومی بیشتره!خلاصه اینکه ممکنه یه چیزی در اینترنت بیشتر طرفدار داشته باشه ولی تو واقغیت کمتر بفروشه:d
پ.ن:جهت شفاف سازی گفتم
عزیزم قلب اروپا المان هست نه هلند در ضمن یه سرچ بزن ببین چقدر جمعیت داره دوم فروش اوایل فصل دال بر بهتر بودن نیست
منظورم از قلب اروپا فقط هلند نبود کلا قاره ی اروپا بود که هلند هم بخشی از اون هست :dعزیزم قلب اروپا المان هست نه هلند در ضمن یه سرچ بزن ببین چقدر جمعیت داره دوم فروش اوایل فصل دال بر بهتر بودن نیست