پیش خرید کنسول های نسل بعد در هلند: 1_4 به نفع PS4

دوستان هنوز بعد این همه تجربه نمیدونید نباید چنین پستی رو حتی نقل و قول کرد معلومه هدف این پست چیه

خوب راست میگه دیگه ماکروسافت داره سونی راهنمایی میکنه به سمت خوش بختی فقط یه مشکل این وسط وجود داره انم اینکه ماکروسافت که لا لای بلده چرا خودش خوابش نمیبره .:|

از طرف دیگه این حقیقت که بعضی جا ها کنسول نسل بعد ماکروسافت XBOX 180 مینامن بیشتر دلیل این نمودار فقط به نظر میاد یک اشتباه محاسباتی صورت گرفته و کسی که داشته این گراف درست میکرده فراموش کرده قبل از اینکه ماکروسافتی وجود داشته باشه نینتندو و سگایی بودن که سونی به سمت خوش بختی قبلا حول دادن الان دیگه باید پشتش بگیری که بیچاره سونی از کهولت سن کمرش خم شده بود که الان دیگه بچه ها براش ویلچر برقی خریدن .

هدف که مشخصه این آخرین تقلا های یه مایکرو فن جهت گرامی داشت کنسول محبوبشه که تا چند روز دیگه به سرنوشت پدربزرگش دچار میشه

xbox.jpg
با توجه به تجربه هایی که کسب کرده.تقریبا غیر ممکنه.از لحاظ فروش هم خیلی بد کار نکرده.دلیل این که PS4 پیش افتاده همون سیاست های اشتباه ماکروسافت بود که عوض شد.;)
:d
77819793690486314319.jpg

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا کسی از شما بخواد بره کنسول بخره میره میزان فروش کنسول تو هلندو مقایسه میکنه بعد میره کنسول میگیره:|
چرا دارین اینقدر خودتونو به درو دیوار میزنین
مثلا من و خیلیای دیگه میخوایم xbox واسه نسل بعد تهیه کنیم حتی اگه تو تمام دنیا یک دونه از اونم فروش نره اهمیتی واسمون نداره چون خودمون فکر کردیم و به این نتیجه رسیدیم
و برعکس خیلیای دیگه هم میخوان نسل بعد ps4 تهیه کنن اونا هم نشستن فکر کردن و به این نتیجه رسیدن واسشون ps4 بهتره
حالا دعواتون سره چیه؟؟؟مثلا من خودم ایکس باکس دوست دارم بیام یکی دیگم به زور راضی به خریدن این کنسول کنم به من چی میرسه؟؟؟یا برعکس؟؟؟

این بساط ها و جوگیری ها از طرف فن های سونی یه چیز عادیه و اگه نبینیم خیلی عجیبه:دی سر PS3 هم دیدیم، سر ویتا هم دیدیم. اگه برای بار سوم این:
70078167331718362976.jpg
به این:
67197901842656667942.jpg
تبدیل بشه، دوستان مدال Epic fail spree میگیرن:دی

@ Dreadlord و تمام دوستانی که هی میگن سر ویتا و PS3 هم همین صحبتا بود :

در همیشه رو یه پاشنه نمی چرخه برادر :دی یهو دیدی دست بر قضا این بار این به قول شما "جو گیری" سونی فن ها به واقعیت بدل شد :دی اون موقع یه سری دیگه Epic Fail میشن. اونم بــــــَـــــد :دی

این بساط ها و جوگیری ها از طرف فن های سونی یه چیز عادیه و اگه نبینیم خیلی عجیبه:دی سر PS3 هم دیدیم، سر ویتا هم دیدیم. اگه برای بار سوم این:
70078167331718362976.jpg
به این:
67197901842656667942.jpg
تبدیل بشه، دوستان مدال Epic fail spree میگیرن:دی
نه دیگه Epic Fail مال بعد از نمایش GC ست که ای یه سری IP جدید و یه چندتا شماره ی جدید از فرنچایز های قدیمی رو بشه بعد یه همچین صحنه ای میبینیم

a034957f172ce08714e4c4e4f8d72d5d.png

آره قول دادن مثل بعضیا بازیاشونو رو PC اجرا کنن که همه 60 فریم بشه=))

Microsoft_Ha_Ha.jpg
نمایش های بازی ها تو E3 چه ربطی داره؟شاید اون موقع آماده نبوده
مهم اینه که زمان انتشار بازی ها روی کنسول 60 فریم خواهد بود.البته ممکنه تو بازی سنتر عکسش ثابت بشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or